Bitcoin-miljonairs en Ethereum-whales gaan een nieuwe uitdaging aan met deze baanbrekende voorverkoop

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de cryptowereld momenteel een langdurige bearish markt doormaakt, zoeken investeerders naar projecten die het potentieel hebben om te slagen. Eén zo’n project is geïdentificeerd als ETFSwap (ETFS), een toonaangevend crypto-ETF-handelsplatform.

Interessant is dat de levensvatbaarheid en het potentieel van het project de aandacht hebben getrokken en de nieuwsgierigheid hebben gewekt van sommige Bitcoin (BTC)-miljonairs en Ethereum-whales. Dit heeft ertoe geleid dat zij de opkomende ETFSwap (ETFS)-voorverkoop hebben gekocht met als doel een beter rendement te behalen.

Bitcoin-miljonairs en Ethereum-whales kopen de ETFSwap (ETFS)-voorverkoop voor hogere winsten

In een trendmatige ontwikkeling zijn een aantal Bitcoin-miljonairs en Ethereum-whales massaal naar de ETFSwap (ETFS)-voorverkoop gekomen. Er wordt aangenomen dat het opkomende ETFSwap (ETFS)-project een van de meest veelbelovende projecten in de cryptosector in 2024 is. Dit heeft ertoe geleid dat investeerders, waaronder Bitcoin-miljonairs en Ethereum-whales, een groot deel van de voorverkoop hebben gekocht in een zoektocht om hogere beleggingsrendementen dan ooit. Op het moment van schrijven heeft de voorverkoop ruim $1,83 miljoen opgebracht, nadat hij binnen een paar dagen in de schijnwerpers stond.

Daarnaast biedt het ETFSwap (ETFS)-platform vele opvallende voordelen. Deze voordelen positioneren het als de beste keuze voor investeerders, een verleiding die Bitcoin-miljonairs en Ethereum-whales niet konden overwinnen.

ETFSwap (ETFS): Crypto ETF-handel eenvoudig en lonend gemaakt

ETFSwap (ETFS) is een gedecentraliseerd financieringsplatform (DeFi) voor de handel in cryptocurrencies en tokenized institutionele exchange-traded funds (ETF’s). Het platform komt op een moment dat de tokenisatie van Real-World Assets wereldwijd steeds meer geaccepteerd wordt. Bijgevolg kunnen kleinschalige en grootschalige investeerders, zoals Bitcoin-miljonairs en Ethereum-whales, er zeker van zijn dat hun tokenized activa worden ondersteund door echte effecten die zijn verworven op traditionele financiële markten.

Het ETFSwap (ETFS)-platform is ontworpen om lonend te zijn met zijn handelsopties met hefboomwerking. Deze tool is perfect voor Bitcoin-miljonairs, Ethereum-whales en andere crypto-investeerders die de voorverkoop hebben gekocht, omdat ze hun transacties kunnen versterken met een hefboomwerking tot wel 10x om hun potentiële winst te maximaliseren. Op dezelfde manier kunnen ze rechtstreeks vanaf het platform handelen in lange- en kortetermijnopties, zonder vervaldata, dankzij de marktmakende en eeuwigdurende futures-instrumenten.

Het tokenisatieplatform gaat nog een stap verder met zijn innovatieve ETF Screener- en ETF Tracker-tools. De Screener en Tracker zijn ontworpen met geschikte AI-algoritmen die beleggers nauwkeurige ETF-aanbevelingen bieden op basis van data-analyse, marktsentiment en patroonherkenning.

ETFSwap (ETFS) is gebouwd met de gemeenschap als essentieel onderdeel van het project. Als gevolg hiervan is een aanzienlijke 4% van de tokenomics toegewezen aan de gemeenschap om leden te belonen voor hun deelname aan stakingsactiviteiten. Deze gemeenschapsgerichte aanpak zorgt ervoor dat elk lid wordt gewaardeerd en beloond voor zijn bijdrage.

Crypto-investeerders hoeven zich niet al te veel zorgen te maken, omdat ze nog steeds kunnen deelnemen aan de lonende ETFSwap (ETFS)-voorverkoop. Momenteel gewaardeerd op slechts $0,01831, het juiste moment om de voorverkoop te kopen is nu. De volgende voorverkoopfase staat op het punt een prijspiek te ervaren en te verkopen voor een hogere prijs van $0,03846. Wanneer dit gebeurt, zullen huidige investeerders een aanzienlijke winst uit hun beleggingen hebben behaald.

Bovendien is het ETFSwap (ETFS)-ecosysteem veilig. CyberScope, een toonaangevend blockchain-auditbureau, heeft een uitgebreide audit uitgevoerd op de smart contracts van ETFSwap en er zijn geen kwetsbaarheden voor cyberaanvallen ontdekt.

Conclusie

Investeren in de aanhoudende, hoog gewaardeerde ETFSwap (ETFS)-voorverkoop, net zoals de Bitcoin-miljonairs en Ethereum-walvissen die onlangs hebben geïnvesteerd, is een verstandige beslissing. De voorverkoop belooft verleidelijke rendementen tot 110% op lopende investeringen in de volgende voorverkoopfase.

Deskundigen hebben voorspeld dat de ETFS-tokens tot wel $4,- zullen verkopen wanneer het crypto-ETF-handelsplatform op de grote beurzen wordt genoteerd. Dit betekent dat uw vandaag verworven ETFS-tokens tegen die tijd een rendement van meer dan 112.000% zouden hebben opgeleverd.

Voor meer informatie over de $ETFS-voorverkoop:

Bezoek ETFSwap-voorverkoop
Sluit u aan bij de ETFSwap-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!