WIF nog steeds vast in een neerwaartse trend

Dogwifhat (WIF) vertoont momenteel geen duidelijke marktrichting, wat volgens de grafieken te wijten is aan de wisselende long/short-verhouding. Dit wijst op een gebrek aan overtuiging onder handelaren.

Vorige week vergrootte een grote investeerder zijn WIF-bezit. In combinatie met de verhoogde koopdruk op 24 juni, bestaat de mogelijkheid dat WIF boven de $2,5 uitkomt. Dit zou kunnen wijzen op een mogelijke opleving van kopers.

Prijstrends en technische indicatoren

Sinds begin juni heeft WIF lagere dieptepunten en hoogtepunten laten zien op de 1-daagse prijsgrafiek. De afwijzing bij de $3,8-$4 weerstandszone leidde tot een verdere daling van de prijs. De Awesome Oscillator, die de afgelopen drie weken bearish momentum toonde, begon echter vorige week te stijgen samen met het handelsvolume.

WIF 1-day TradingView

Op 24 en 25 juni nam de koopdruk snel toe, wat de OBV naar een lokaal weerstandsniveau bracht. Met de $1,95-$2 zone als huidige steun, zou een aanhoudende stijging in OBV optimisme kunnen signaleren voor WIF.

Liquidatie-analyse en vooruitzichten

Op 28 juni zorgde een negatieve cumulatieve liquidatieniveausdelta voor een stijging van de WIF-prijzen van $1,9 naar $2,15. Sindsdien is de delta gedaald en hebben de prijzen hun stijging gecorrigeerd. De recente verliezen hebben short-sellers aangemoedigd, maar hebben ook het evenwicht verstoord, wat kan leiden tot het opjagen van shortposities voor liquiditeit.

WIF Liquidation Levels

Liquidatieniveaus van $2,2 en $2,3 zijn kortetermijndoelen voor een bullmarkt. Na een hertest van deze niveaus zou WIF zijn neerwaartse trend kunnen voortzetten. We wachten het geduldig af.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!