Bolivia heft verbod op cryptogebruik op; DeFi-munten profiteren het meest van deze ontwikkeling, en dit is waarom

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Door het verbod op cryptogebruik op te heffen, heeft Bolivia een golf veroorzaakt op de cryptomarkt. Veel DeFi-projecten zouden enorm kunnen profiteren van deze beslissing, aangezien het land crypto’s omarmt. De vijf belangrijkste DeFi-munten om in de gaten te houden voor potentiële groei zijn DTX Exchange (DTX), Avalanche (AVAX), Chainlink (LINK), Lido DAO (LDO) en Jupiter (JUP).

DTX Exchange (DTX): Een stijgende kracht op de DeFi-markt

Als voorverkoopsensatie heeft DTX Exchange (DTX) bijna $800.000 opgehaald met een ROI van 100% voor vroege kopers. Tegen eind juni 2024 zullen de cijfers naar verwachting $1 miljoen bedragen. Expert Sniper in Training stelt zelfs dat degenen die het nu kopen een ROI van 50% zullen ontvangen. Het is duidelijk dat dit DeFi-project potentieel een krachtige speler op deze markt kan worden.

Wat DTX Exchange anders maakt, is het hybride handelsplatform, waar gebruikers toegang hebben tot meer dan 120.000 activaklassen, waaronder obligaties, forex en crypto’s, allemaal op één plek. Dankzij dit aanpassingsvermogen en hefboomwerkingsopties van wel 1000x zijn ze snel gegroeid en hebben ze een voorsprong op de concurrentie.

Het DTX-hulpprogrammatoken vormt de kern van alles wat op DTX Exchange wordt gedaan. Houders van deze DeFi-munt profiteren van bestuursstemrechten en lagere handelskosten. Bovendien, als je tijdens de voorverkoop voor $100 aan DTX koopt, doe je mee aan een weggeefactie van $1 miljoen, waarbij tien mensen elk $100.000 ontvangen.

DTX kostte tijdens fase 2 van de voorverkoop slechts $ 0,04; Fase 3 zal het opdrijven tot $ 0,06, waardoor degenen die nu kopen een ROI van 50% krijgen. DTX is goed gepositioneerd om te profiteren van de opheffing van het verbod op cryptogebruik door Bolivia. Daarom voorspellen marktanalisten een potentiële stijging naar $0,5 zodra DTX in het derde kwartaal van 2024 de Tier-1-beurzen bereikt, waardoor het op dit moment het beste DeFi-token is.

Avalanche (AVAX): Een DeFi-munt met een mooie grafiek

Vervolgens bespreken we Avalanche (AVAX), een DeFi-munt die op een bullish golf rijdt. Volgens de gegevens van CoinMarketCap is de Avalanche-prijs alleen al het afgelopen jaar met meer dan 120% gestegen. Analist Daan Crypto Trades stelt dat AVAX nu een schone grafiek ziet en hij verwacht binnenkort een mogelijke ommekeer.

De technische analyse van de Avalanche-crypto ondersteunt deze bewering. AVAX handelt bijvoorbeeld boven de 100-daagse EMA, met 16 technische indicatoren in de koopzone. Vanwege al deze factoren hebben marktanalisten een bullish Avalanche-prijsvoorspelling gedaan. Ze voorzien een stijging naar $32 voor deze DeFi-crypto in het tweede kwartaal van 2024.

Chainlink (LINK) is een ander DeFi-token dat zou kunnen profiteren van de recente uitspraak van Bolivia. Onlangs heeft Chainlink aangekondigd dat zijn datastreams nu live zijn op Avalanche met GMX V2. Door deze ontwikkeling kunnen de dApps van Avalanche on-demand toegang krijgen tot marktgegevens.

Dankzij dit bullish Chainlink-nieuws kan de waarde ervan omhoogschieten. Wat betreft de beweging: deze steeg met bijna 150% op de YTD-grafiek. Bovendien laten 18 technische indicatoren koopsignalen zien voor de LINK-crypto. Als gevolg hiervan voorspellen experts op cryptogebied dat de Chainlink-crypto vóór het einde van het tweede kwartaal van 2024 tegen $17 zal worden verhandeld.

Lido DAO (LDO): Binnenkort potentiële all-time high (ATH)

Lido DAO (LDO) is een andere DeFi-munt die furore maakt op de cryptomarkt. Uit CoinMarketCap-gegevens blijkt dat de Lido DAO-prijs met bijna 30% steeg op de YTD-grafiek. Volgens analist Planformo heeft LDO een enorm oplopend driehoekspatroon gevormd. Dit zou binnenkort een rally naar een nieuwe ATH van $11 voor het Lido DAO-token kunnen veroorzaken.

Bovendien handelt Lido DAO nu boven zijn 50- en 100-daagse EMA’s en heeft het 25 groene technische indicatoren. Bij het maken van hun Lido DAO-prijsvoorspellingen houden marktanalisten rekening met al deze factoren. Daarom voorspellen ze een potentiële stijging naar $3 voor deze DeFi-munt in het tweede kwartaal van 2024.

Jupiter (JUP): Nog een DeFi-munt die golven maakt

Als laatste noemen we Jupiter (JUP), die enige volatiliteit kent. Alleen al het afgelopen jaar daalde de Jupiter-prijs met bijna 50%, zoals blijkt uit de gegevens van CoinMarketCap. Volgens crypto-expert DeFi_Mochi kan de VanEck SOL-trustaanvraag alle tokens in zijn ecosysteem nieuw leven inblazen. In hun X-post voorspelt Mochi dat de Jupiter-munt binnenkort een waarde van $6 zal bereiken.

De technische analyse van deze DeFi-munt vertoont ook enkele bullish tekenen. Jupiter heeft bijvoorbeeld meer dan 13 technische indicatoren in de koopzone. Daarom voorzien experts in hun koersvoorspellingen voor Jupiter een stijging naar $1,12 in het tweede kwartaal van 2024.

Afsluitende gedachten over de beste DeFi-projecten

Het opheffen van het verbod op cryptogebruik in Bolivia is een opmerkelijke prestatie binnen de cryptosfeer, omdat het nieuwe kansen creëert voor bloeiende DeFi-projecten. In dit licht zijn munten als DTX Exchange, Avalanche, Chainlink, Lido DAO of Jupiter klaar voor succes.

DTX valt echter op omdat het een lage marktkapitalisatie heeft en tegelijkertijd gebonden is aan de aandelenmarkt van $1,4 biljoen. Hierdoor worden meer handelaren aangetrokken tot deze DeFi-munt, die veel sneller en gemakkelijker zal stijgen. Als u het wilt kopen, volgt u de onderstaande links.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!