Mt. Gox gaat BTC en BCH herverdelen onder investeerders te midden van het Bitcoin-heraccumulatieschema

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Te midden van het Wyckoff Bitcoin-heraccumulatieschema en de ter ziele gegane Japanse Bitcoin-uitwisseling heeft Mt. Gox plannen aangekondigd om vanaf begin juli te beginnen met het herverdelen van fondsen aan investeerders in Bitcoin (BTC) en Bitcoin Cash (BCH). Tijdens deze terugbetalingsfase kunnen beleggers hun kapitaal maximaliseren door te beleggen in tokenized ETF’s via innovatieve crypto- en ETF-platforms zoals ETFSwap (ETFS).

Beleggers zien enorme winsten met ETFSwap (ETFS) 108x winstpotentieel

Beleggers verwachten enorme koerswinsten, aangezien verschillende analisten een substantiële stijging van 108x in de waarde van ETFSwap voorspellen naarmate de vraag naar cryptocurrency-ETF’s en institutionele ETF’s stijgt. Door toegang te bieden tot tokenized ETF’s, dient ETFSwap (ETFS) als een waardevolle toegangspoort voor beleggers die geïnteresseerd zijn in het betreden van de markt van meerdere miljarden dollars.

Het overtollige winstpotentieel van dit platform wordt toegeschreven aan de geavanceerde handelstechnologieën en functies die het in zijn platform heeft geïntegreerd. ETFSwap (ETFS) biedt 24/7 toegang tot geavanceerde handelsinstrumenten en realtime marktgegevens om de handelservaringen van gebruikers te verbeteren.

Door toegang te bieden tot verschillende tastbare grondstoffen via tokenized ETF’s, zal ETFSwap (ETFS) de kloof overbruggen tussen traditionele financiën en het Decentralized Finance (DeFi) ecosysteem. Dit platform werkt op de Ethereum-blockchain en biedt als zodanig een veilig en transparant handelsplatform voor gebruikers om cryptocurrencies te ruilen voor tokenized ETF’s en handelswinsten te verdienen.

ETFSwap (ETFS) is een ultramodern crypto- en ETF-handelsplatform en maakt daarom gebruik van geavanceerde door kunstmatige intelligentie (AI) aangedreven ETF-trackers en screeners die voorspellende en sentimentanalyses uitvoeren om de meest betrouwbare en nauwkeurige ETF-suggesties te bieden. Deze geavanceerde ETF-tools zorgen er ook voor dat gebruikers hun handelsrendementen potentieel kunnen vergroten door gebruik te maken van aanpasbare handelsstrategieën die zijn afgestemd op de behoeften van individuele handelaren.

Terwijl ETFSwap (ETFS) geavanceerde handelsdiensten voor gebruikers levert, zorgt het er ook voor dat zijn platform zeer veilig is, met blockchain-technologie om anonimiteit te garanderen en de activa en gegevens van gebruikers te beschermen. Dit platform heeft ook een rigoureuze audit door CyberScope ondergaan om de robuuste beveiligingsmaatregelen tegen mogelijke cyberaanvallen te verifiëren.

Om gebruikers te stimuleren biedt ETFSwap (ETFS) een hefboomwerking tot 10x op eeuwigdurende handel en maandelijkse token-airdrops voor beleggers die het oorspronkelijke token, ETFS, kopen en HODLen. De prijs van ETFS bedraagt ​​momenteel $0,01831, en investeerders proberen toegang te krijgen tot de voorverkoop van ETFSwap om tokens te kopen tegen ongelooflijk lage tarieven.

Beleggers worden dringend verzocht tokens te kopen vóór de verwachte waardestijging van ETFSwap met een waarde van 108x. Het innovatieve ETF-platform zal ook verder groeien en mogelijk in waarde verdrievoudigen na de lancering van de ETF in 2025 en de integratie van aanvullende handelsoplossingen, die de liquiditeit vergroten en het winstpotentieel vergroten.

Mt. Gox gaat $9 miljard aan Bitcoin (BTC) en Bitcoin Cash (BCH) terugbetalen

In een bericht van Mt Gox Rehabilitation Trustee Nobuaki Kobayashi op maandag onthulde Mt Gox plannen om vanaf begin juli 2024 te beginnen met de terugbetaling van $9 miljard aan crediteuren in Bitcoin (BTC) en Bitcoin Cash (BCH). Uit het bericht bleek dat de Mt Gox Rehabilitation Trustee heeft uitgebreide voorbereidingen getroffen om fondsen in BTC en Bitcoin Cash (BCH) te herverdelen onder investeerders die een aanzienlijke hoeveelheid crypto-activa waren kwijtgeraakt na de Mt Gox-hackaanval in juni 2011.

Na de aankondiging van Mt Gox daalde de prijs van BTC lichtjes, getuige een daling van 5,54% in de afgelopen week. Te midden van de Bitcoin Cash (BCH) terugbetalingsplannen van de beurs en de keldering van BTC, een bekend technisch analysepatroon, is het Wyckoff Reaccumulation-schema opgedoken, wat mogelijk hoop biedt voor de prijs van BTC.

Een crypto-analist, Caleb Franzen, verklaarde in een X (voorheen Twitter) bericht dat Bitcoin (BTC) “probeert boven een korte termijn Wyckoff-accumulatiezone te breken.”

Een andere marktexpert, geïdentificeerd als ‘Crypto_Scient’, gaf ook een gedetailleerde uitleg van het Wyckoff-heraccumulatieschema, waarbij hij benadrukte dat een accumulatiefase een potentieel bullish momentum voor BTC betekent. Dit zal naar verwachting ook gevolgen hebben voor Bitcoin Cash (BCH).

Conclusie over Mt. Gox-afbetalingsplannen en ETFSwap (ETFS) 108x winstpotentieel

Terwijl Mount Gox zich voorbereidt om in juli te beginnen met de terugbetaling van BTC en Bitcoin Cash (BCH) ter waarde van $9 miljard aan schuldeisers, toont BTC beloften van een opwaarts momentum, ondersteund door de opkomende nieuwe Wyckoff-heraccumulatieschema’s. Te midden van deze ontwikkelingen duiken beleggers in ETFSwap (ETFS) om te profiteren van de verwachte prijssprong van 108x en het potentieel voor meer winst naarmate de waarde ervan stijgt.

Voor meer informatie over de $ETFS-voorverkoop:

Bezoek ETFSwap-voorverkoop
Sluit u aan bij de ETFSwap-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!