Chinese investeerders die crypto’s opkopen tegen lage prijzen; Hier zijn 3 altcoins die ze aan het kopen zijn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nadat de aandelen maandag op de Aziatische wereldmarkten daalden, leed de Chinese cryptomarkt het meest onder de verwachte handelsoorlog met de Europese Unie. Dit leidde tot prijsdalingen in verschillende cryptocurrencies en veroorzaakte een koopgolf op lage instappunten onder grootschalige investeerders, vooral in China.

Volgens de rapporten vullen investeerders hun zakken met drie topcrypto’s die binnenkort opmerkelijke koerswinsten zullen opleveren. Avalanche (AVAX), Render (RNDR) en DTX Exchange (DTX) zijn de topfavorieten in deze koopgolf, die de hoop van beleggers op 10x winst zal vervullen.

Avalanche (AVAX) prijs blijft boven het ondersteuningsniveau van $24

De Avalanche (AVAX) intraday-grafiek toont een prijsdaling van 15% op de wekelijkse grafiek. Volgens vooraanstaande analisten heeft Avalanche (AVAX) de neklijn doorbroken en heeft nu sterke steun op $24. Het recente prijsherstel vanaf het steunniveau geeft aan dat de investeerder vastbesloten is om de Avalanche (AVAX) prijs te verhogen.

Bovendien kan de prijs met de stakingdiensten op Coinbase for Avalanche (AVAX) stijgen als gevolg van prikkels en hoge activiteit. Terwijl de bull-activiteit zich opstapelt met een stijging van 105% in het transactievolume, is het volgende doel voor de Avalanche (AVAX)-prijs $30. Bij de kortetermijnhandel in het token moet echter nog steeds voorzichtig te werk worden gegaan en verliezen moeten worden gestopt.

Render (RNDR) kreeg een grote klap nadat de aandelen van NVIDIA aanzienlijk daalden, wat leidde tot een prijsdaling in de AI-cryptosector. Te midden van de stijgende vraag van investeerders herstelde het token zich na een daling snel boven de belangrijkste steun van $7, wat wijst op de hoge waardering van bulls en de stijgende koopdruk.

Render (RNDR) kan beter presteren dan grote spelers dankzij de samenwerking met Shdwdrive, Helium Network en Solana om de DePIN-markt te beheersen. Volgens analisten als Van de Pop kan Render (RNDR), ondanks dat het er bearish uitziet, de bullish uptrend van vorig jaar weerspiegelen en binnenkort explosieve winsten laten zien.

De voorverkoop van DTX Exchange (DTX) overschrijdt een enorme $730.000

DTX Exchange (DTX) heeft de marktverwachtingen getrotseerd met zijn alles-in-één hybride tradFi-platform, met een transactiesnelheid van 0,04 seconden en andere geavanceerde analyses. Het DTX-platform biedt grootschalige investeerders de mogelijkheid om hun winst te maximaliseren via geautomatiseerde handelsstrategieën, handels-API’s en 1000x hefboomwerking in meerdere financiële sectoren.

Met de allernieuwste oplossingen aangeboden door DTX Exchange (DTX), zet het zich in voor de veiligheid en het eigendom van de gebruiker via blockchain-layer 1-technologie, niet-bewaarbare portemonnees en meerlaagse accounts. Bovendien hebben handelaren via distributieve liquiditeitspools toegang tot een naadloze handelsomgeving met minder slippen, waardoor ze kunnen profiteren van handelsefficiëntie en geoptimaliseerde strategieën voor het aanhouden van activa.

DTX Exchange (DTX) heeft in fase 2 van de openbare voorverkoop ruim $730.000 opgehaald en zet het momentum voort. DTX-tokens met een prijs van $0,04 zullen in de volgende fase naar $0,6 stijgen. Marktexperts voorspellen een moonshot van $1 zodra de voorverkoop is afgerond, wat dit een uitstekend moment markeert om deel uit te maken van het 10x potentieel van het KYC-vrije ecosysteem van DTX.

Conclusie

Terwijl Avalanche (AVAX) en Render (RNDR) momenteel getuige zijn van een ondergang, groeit DTX Exchange (DTX) consequent tijdens de succesvolle voorverkoopfase 2. Het platform biedt ongeëvenaarde groeivooruitzichten en hoge rendementen dankzij het vroege stadiumpotentieel en de toenemende mondiale groei. adoptie.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!