Battle van PolitiFi memes: Waarom Solciety Tremp en Jeo Boden verslaat

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De feestvreugde is heter dan de hel nu het verkiezingsseizoen het koortsachtige hoogtepunt nadert – en de memetische oorlogvoering van beide kanten is overgeslagen naar de wereld van crypto. PolitiFi blijkt een van de populairste sectoren in crypto te zijn. Momenteel neemt het een hoge vlucht met een waarde van meer dan $1,5 miljard.

Drie PolitiFi memecoins die het potentieel hebben om de beste altcoins van 2024 te worden zijn: Solciety (SLCTY), Jeo Boden (BODEN) en Doland Tremp (TREMP). Laten we ze allemaal eens bekijken en zien waarom deze drie PolitiFi meme coins worden gerangschikt als de beste altcoins van 2024 – en waarom Solciety eruit ziet alsof het klaar is voor parabolische groei.

Solciety lijkt een sterke concurrent voor TREMP en BODEN

Jeo Boden, beter bekend onder de ticker BODEN, is een van de beste altcoins van 2024 geworden voor vroege investeerders die, te midden van de huidige politiek geladen tijdgeest, potentieel zagen in het token met Biden thema. BODEN is, op het moment van schrijven, met meer dan 300% gestegen sinds de lancering in maart 2024 en is met maar liefst 6000% gestegen van de ATL naar de ATH en is qua marktkapitalisatie tot de absolute top van PolitiFi coins gaan behoren. Als je in 2024 onironisch (of ironisch) met Biden meerijdt, kan Jeo Boden je de komende jaren behoorlijke winst opleveren. Met een marktkapitalisatie van meer dan $100 miljoen op het moment van schrijven, kan er nog behoorlijk wat vulling in deze donut zitten.

Net als Jeo Boden heeft Doland Tremp (TREMP) grip gekregen in de steeds populairder wordende PolitiFi meme coin sector. TREMP heeft sprankelende prestaties neergezet door, op het moment van schrijven, een winst van +600% te genereren sinds de lancering in maart. De coin heeft daarbij ongetwijfeld geprofiteerd van de toegenomen media-aandacht van voormalig POTUS Donald Trump in de afgelopen weken.

Hoewel BODEN en TREMP misschien nog wat winst te behalen hebben, betekent het nu instappen, terwijl ze nieuwe recordhoogtes bereiken, dat je al te laat bent voor de show.

Dat is wat Solciety tot een van de beste altcoins van 2024 maakt, maar wees gewaarschuwd: je hebt niet veel tijd om aan de vroege actie deel te nemen. Het 30 dagen durende flash presale evenement van Solciety is verdeeld over 10 fasen, waarbij de tokenprijzen van SLCTY elke 72 uur stijgen. Investeerders uit de early stage zouden potentieel een winst van 169% kunnen zien tussen de eerste en de laatste fase, zelfs vóór de lancering op de exchanges, waarbij degenen die vandaag beleggen 82% zien in hun SLCTY winst.

Het benutten van virale meme PR

Solciety voegt een vleugje PolitiFi utility toe voor hun gebruikers. Via de Meme Campaigner tool kunnen gebruikers geweldige herinneringen creëren met een cast van tijdloze politieke personages uit de geschiedenis van internetmemes. Daarbij kunnen ze mogelijk SLCTY tokens verdienen door hun creaties te delen op sociale mediaplatforms. Dit omvat politieke figuren en memes als Donald Pump, Elongated Musk en Badimir Poetin. Solciety benut de aandacht met zijn Meme Campaigner en de inspanningen van de community om een ​​zichzelf onderhoudend ecosysteem te creëren, waarbij vroege deelnemers worden beloond met een kans op een potentiële winst van 100x. Het potentieel om voorbij de 100x te komen wordt alleen maar groter naarmate we de verkiezingsdag naderen.

Het maakt niet uit waar je zit in het politieke kompas. Solciety is een politieke partij die alle degens onder één dak verenigt, ongeacht waar ze bij horen.

Solciety tokenomics analyse

Er zullen tijdens de presale 3 miljard SLCTY tokens voor het oprapen liggen. Solciety wijst 17% van het totale aanbod toe aan liquiditeitsverstrekking, 20% aan marketing en promoties en 10% aan beloningen. Hierdoor kunnen gebruikers bijdragen aan het politieke discours met memes en content terwijl ze beloningen in de vorm van SLCTY tokens verdienen.

PolitiFi zal in 2024 uitbreiden; Solciety stijgt naar de top van de hitlijsten

Er zijn maar weinig PolitiFi memes die beter gepositioneerd zijn om een ​​van de beste altcoins van 2024 te worden dan Solciety. Met zijn degen-brede aantrekkingskracht en post-to-earn prikkels zou Solciety klaar kunnen zijn voor een legitieme run van 100x in 2024 en daarna – vooral nu de race zich verder ontwikkelt richting de verkiezingsdag op 5 november.

Lees meer over de presale op de officiële website.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!