Is het game over voor PEPE en SOL? De strijdbestendige gemeenschap van Raboo zorgt ervoor dat de prijzen blijven stijgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verschillende beleggers zijn verrast door de scherpe waardedaling van Solana de afgelopen dagen, die volgde op de aanzienlijke ontwikkeling van de Solana-betalingsplug-in en aanleiding gaf tot sombere vooruitzichten voor de altcoin. Hetzelfde geldt voor PEPE, dat al weken een neerwaartse trend vertoont.

Er is echter een nieuwe ERC20-munt, Raboo (RABT). Raboo’s unieke tokenomics en mooie toekomst hebben laten zien dat de waarde 100x kan stijgen en hebben indruk gemaakt op de investeerders. Is het voor beleggers mogelijk om deze voorverkoopmunt als een van de topinvesteringen van het jaar te beschouwen? Dat zoeken we uit.

De daling van de marktwaarde van PEPE zaait twijfel bij beleggers

In slechts een paar weken na de lancering heeft PEPE bijna $5 miljard opgehaald, waarmee een record werd gevestigd en een plaats in de top 100 van munten in termen van marktkapitalisatie in 2023 werd bereikt. In tegenstelling tot andere munten maakte PEPE geen gebruik van airdrops of voorverkoop om populariteit te verwerven. In plaats daarvan maakte het bedrijf gebruik van sociale media om zijn aanhang te vergroten, die in slechts een paar dagen na de oprichting uitgroeide tot meer dan 290.000.

Maar de recente dalingen in de sociale media-activiteit van PEPE hebben geleid tot zorgen over de levensvatbaarheid van de munt, wat impliceert dat de gemeenschap mogelijk verder is gegaan en niet meer in de hype gelooft. Afgezien van de sociale signalen bedraagt ​​de marktkapitalisatie van PEPE 4,4 miljard dollar, ruim 9,8% minder dan de piek in 2023, aldus CoinMarketCap.

De SOL-prijs blijft dalen

De beren hebben de afgelopen twee dagen pogingen van de stieren om Solana terug in het dalende kanaalpatroon te duwen gedwarsboomd.

Dit impliceert dat de steunlijn door de beren in weerstand is omgezet. Het SOL/USDT-paar zou kunnen dalen naar het betrouwbare ondersteuningsniveau van $116 als er een doorbraak onder de $128 optreedt. Er wordt verwacht dat kopers dit niveau krachtig zullen verdedigen. Het doorbreken van de 20-daagse EMA ($148) en het sluiten daarboven zal de eerste indicatie van kracht zijn. Om een ​​stijging naar $176 en uiteindelijk $188 mogelijk te maken, zullen de bulls de SOL-prijs over de weerstandslijn moeten duwen.

Sommige analisten op het gebied van cryptocurrency beweren dat de recente daling van BTC, de belangrijkste munt, een belangrijke reden was voor de daling van het SOL-token en voor de algemene marktvertraging.

Raboo 100x potentieel trekt investeerders aan

Liefhebbers van meme-munten kunnen geld verdienen met Raboo ($RABT) terwijl ze praten met andere gelijkgestemde investeerders in cryptocurrency en deelnemen aan de gemeenschap. $RABT-houders kunnen profiteren van ons unieke sociale-fi-model om extra tokens te verdienen door deel te nemen aan wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse uitdagingen.

Er zijn ook speciale weggeefacties waarmee u $RABT en beloningen kunt verdienen. Raboo streeft ernaar om qua marktkapitalisatie een top 20 cryptocurrency te worden en zal proberen bedrijven als Shiba Inu, Dogecoin en Pepe uit te dagen.

Dat beleggers snel opkomen voor $RABT is niet verrassend. Analisten schatten dat nadat $RABT op de belangrijkste markten is genoteerd, deze met 10.000% zou kunnen stijgen. Het $RABT-token wordt verkocht voor $0,0048 en bevindt zich momenteel in fase 4 van zijn voorverkoop, met een mogelijke cumulatieve stijging van 233% en een stijging van 100% bij de lancering. Waar wacht je op? Raboo-houders kunnen Raboo-tokens verdienen en beloningen winnen zonder te hoeven wachten op de lancering.

Conclusie

Zowel PEPE als SOL bevinden zich al weken in een neerwaartse trend, waardoor er twijfel ontstaat bij beleggers en veel houders zich terugtrekken. Raboo heeft gediend als een veilige haven en een kans voor investeerders om geld te verdienen. Raboo is getipt als de grootste door AI aangedreven mememunt van 2024.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!