Dit is waarom Dogecoin, Shiba Inu en Cardano zouden kunnen stuiteren om Bitcoin en Ethereum te overtreffen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ondanks de recente marktvolatiliteit winnen altcoins zoals Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) en Cardano (ADA) snel terrein voor een bullish herstel. Recente analyse laat zien dat deze altcoins op korte termijn Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) zullen overtreffen.

Te midden van de gunstige vooruitzichten voor deze altcoins heeft nieuwkomer op de markt ETFSwap (ETFS) investeerders vanaf de voorverkoop weggevaagd met indrukwekkende vooruitzichten. Lees verder om te zien welke marktkansen er voor deze munten beschikbaar zijn.

Beleggers geven de voorkeur aan ETFSwap (ETFS) boven andere altcoins

Ondanks de recente bearish marktgolf blijft ETFSwap (ETFS) stijgen te midden van meer dan $2 miljoen opgehaald bij de aanhoudende voorverkoop. Het positieve momentum bij de voorverkoop heeft beleggers aangetrokken die op zoek zijn naar gegarandeerde winstmogelijkheden in de huidige marktcyclus. Deskundigen zijn het erover eens dat ETFSwap (ETFS) de beste marktkansen voor winst zou kunnen zijn, aangezien de sterren zich blijven richten op het nieuwe platform.

ETFSwap (ETFS) is een nieuw platform dat handels- en investeringstoegang biedt tot de wereldwijde ETF-markt via tokenized ETF’s. Dit nieuwe platform biedt nieuwe mogelijkheden voor beleggers die de ETF-markt willen verkennen voor meer winstmogelijkheden of om te diversifiëren buiten de volatiele aard van cryptocurrencies. Het nieuwe op Ethereum gebaseerde platform zal alle beschikbare en toekomstige crypto-ETF’s vermelden, naast ETF-activa uit sectoren als energie, gezondheidszorg, technologie en meer.

Interessant is dat ETFSwap (ETFS) zijn bètaplatform in de komende 30 dagen zal lanceren, wat early adopters zal voorbereiden op het verkennen van de bruikbaarheid, prestaties en algemene gebruikerservaring. ETFSwap (ETFS) heeft al enorme vooruitzichten voor lancering, en het voorverkooptoken is een toegangsticket voor investeerders die willen profiteren van de komende groei.

Bovendien heeft ETFSwap (ETFS) plannen onthuld om tegen 2025 zijn eigen ETF te lanceren, die verschillende grondstoffen op de crypto- en traditionele markten zou kunnen bestrijken. Experts zijn van mening dat het nieuwe platform een ​​enorme instroom uit de traditionele markt zal aantrekken, zoals we tot nu toe ter plekke Bitcoin ETF’s hebben gezien.

Marktgegevens onthullen altcoins met een beter kortetermijnpotentieel dan Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH)

Een recent marktrapport van Santiment suggereert dat altcoins Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) en Cardano (ADA) een hoger rallypotentieel op de korte termijn bieden dan Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). De inhoudingen werden getrokken op basis van de 30-daagse marktwaarde-tot-gerealiseerde waarde-statistieken op deze altcoins in vergelijking met Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Marktwaarde tot gerealiseerde waarde (MVRV) is een maatstaf die wordt gebruikt om de verhouding tussen de huidige waarde en de gemiddelde prijs van een crypto-activum te meten. Als algemene regel geldt: hoe lager de ratio, hoe meer ondergewaardeerd een crypto-activum is, wat vaak een teken is van een potentiële koersstijging op komst.

Santiment observeerde een lage MVRV op Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) en Cardano (ADA), waarbij Shiba Inu (SHIB) de laagste 30-daagse MVRV registreerde van -19,1%.

Dogecoin (DOGE) en Cardano (ADA) vertonen ook een uitstekend bullish potentieel met 30-daagse MVRV-waarden van respectievelijk -16,7% en -12,6%. Vergeleken met Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) hebben de bovengenoemde altcoins met -4% en 4,3% een beter potentieel voor een bullish rally op korte termijn.

De recente marktomstandigheden lijken ook in het voordeel van de altcoins te zijn, gezien de recente verliezen met dubbele cijfers op Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) en Cardano (ADA). Terwijl Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) blijven consolideren in afwachting van nieuwe aankondigingen over spot Ethereum ETF’s, hebben beleggers een voorkeur getoond voor altcoins met het potentieel om te stijgen.

Conclusie over winnen met Dogecoin, Cardano (ADA), Shiba Inu en ETFSwap (ETFS)

Marktanalyse toont het potentieel aan voor een altcoin-rally, maar in plaats van Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) of Cardano (ADA) hebben experts grote weddenschappen opgemerkt op de aanhoudende ETFSwap (ETFS)-voorverkoop. Dit intrigerende marktpatroon benadrukt de opwindende mogelijkheid om het nieuwe voorverkooptoken goedkoop te kopen en enorme winsten te behalen bij de lancering van ETFSwap (ETFS).

ETFSwap (ETFS) wordt in de voorverkoop verkocht voor $0,01831 en heeft in de huidige fase meer dan 21 miljoen tokens verkocht. De voorverkoop biedt het token onder de marktprijs aan, waardoor wordt gegarandeerd dat het token na de marktintroductie nooit zo goedkoop zal worden verkocht en ook winst aan vroege investeerders wordt gegarandeerd. Profiteer nu van deze mogelijkheid, voordat de voorverkoopprijs in de volgende fase stijgt naar $0,03846.

Voor meer informatie over de $ETFS-voorverkoop:

Bezoek ETFSwap-voorverkoop
Sluit u aan bij de ETFSwap-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!