Nieuwe Solana ICO haalt $350k op in minder dan 72 uur

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De nieuwe SOL meme coin Solciety (SLCTY) had slechts 72 uur nodig om het indrukwekkende bedrag van $350k op te halen.

Dit is niet verwonderlijk, gezien het grote aantal volgers op sociale media. Solciety, de politieke partij voor degens, heeft in korte tijd een enorme aanhang op X en meer dan 2300 leden op Discord verzameld. Beleggers die duidelijk niet langer tegen de aanblik van een dieren meme coin kunnen, hebben Solciety massaal omarmd.

Het geheim achter het snelle succes van Solciety

Solciety maakt gebruik van de kracht van verschillende lucratieve markten. Allereerst doen de Solana meme coins het uitzonderlijk goed. Zo hebben coins als Bonk en dogwifhat dit jaar aanzienlijke winsten geboekt. Op het moment van schrijven heeft BONK sinds de lancering op exchanges een procentuele groei van meer dan 20.000% in tokenwaarde gezien. En op het moment van schrijven is Dogwifhat met meer dan 1.400% gestegen sinds het in december 2023 op de exchanges verscheen. In maart van dit jaar passeerde WIF zelfs Pepe wat betreft marktkapitalisatie en werd het de derde grootste meme coin. Eén handelaar zag een bedrag van €1.000 veranderen in €100.000. Dit geeft aan dat elke Solana ICO het potentieel heeft om succesvol te zijn in het huidige klimaat.

PolitiFi is een andere lucratieve sector die steeds meer aandacht krijgt. Onlangs genoteerd op de Kraken exchange hebben, op het moment van schrijven, coins als Jeo Boden (+300% sinds de lancering) en Doland Tremp (+700% sinds de lancering) PolitiFi geholpen om verder te vestigen als een belangrijke niche.

Bovendien ziet de markt verder viraal potentieel dankzij de unieke Meme Campaigner van Solciety. Meme coins zijn van nature kortstondig; de hype verdwijnt snel en de markt stort in, klaar voor de volgende nieuwe waanzin. Solciety zal deze trend doorbreken door een community te creëren die voortdurend content en hype rond nieuws en actuele gebeurtenissen biedt.

Met de Meme Campaigner kunnen gebruikers gepersonaliseerde politieke memes genereren en delen. Met meer dan 200 rekwisieten, achtergronden en lettertypen kunnen gebruikers aangepaste memes maken met personages als Donald Pump en Badimir Poetin. Dit platform beloont creativiteit en viraliteit door gebruikers de kans te geven SLCTY crypto te winnen door hun memes op sociale media te delen.

Waarom Solciety zal blijven groeien

De Solana ICO van Solciety zal in tien fasen worden verdeeld, waarbij de prijs van het token elke 72 uur stijgt. Dit betekent dat beleggers tijdens de presale maar liefst 169% winst kunnen behalen, zelfs voordat de coin op exchanges wordt gelanceerd.

Omdat het handelsvolume naar verwachting zal exploderen zodra de coin op exchanges wordt gelanceerd, biedt de 17% liquiditeit die tijdens de presale wordt opgehaald voldoende stimulans om Solciety van de grond te krijgen. Bovendien wordt 20% toegewezen aan een agressieve marketingpool om het evangelie wereldwijd te verspreiden. Nog eens 10% gaat naar een beloning pool, die direct aangeeft hoe belangrijk de community is voor deze nieuwe Solana meme coin.

Bovendien is de Meme Coin Summer in volle gang en doen meme coins het over het algemeen goed. Solana meme coins hebben op het moment van schrijven een marktkapitalisatie van meer dan $8 miljard. Solana meme coins stijgen twee keer zo snel als hun Ethereum tegenhangers vanwege hun relatief lage transactiekosten. Dit toont het enorme potentieel en de populariteit van meme coins op het netwerk van Solana aan.

Om het succesverhaal compleet te maken: Trump heeft onlangs crypto goedgekeurd. Veel Democraten beginnen het ook te omarmen. Kortom, crypto zal een groot gespreksonderwerp zijn, belangrijker dan bij welke eerdere Amerikaanse verkiezing dan ook.

Solciety is de perfecte mix van politiek en memes voor explosieve winsten in 2024

Politiek is een soapserie die waanzinnig veel aandacht trekt, en hetzelfde geldt voor memes. Solciety combineert deze twee elementen op perfecte wijze, waardoor het de populairste meme coin van 2024 kan worden en x100 kan stijgen. Terwijl politieke gebeurtenissen voortdurend de aandacht van het publiek vasthouden en de bullmarkt steeds groter wordt, biedt Solciety’s Solana ICO een unieke kans om hiervan te profiteren door memes en politieke satire te integreren in een innovatieve crypto beweging.

Lees meer over de Solciety presale op de officiële website.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!