CYBRO nadert mijlpaal van $1 miljoen voorverkoop met interesse vanuit ETH-whale: 1.200% winst in het verschiet?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Onder de overvloed aan projecten in een vroeg stadium die als paddenstoelen uit de grond schieten nu de cryptosector een nieuw tijdperk van groei ingaat, lijkt het vinden van een echt juweeltje een harde noot om te kraken. Wat een waardevolle startup onderscheidt van lege hulzen is het sterke nut ervan, dat zorgt voor een stabiel en voorspelbaar groeitraject onder alle marktomstandigheden. Een voorbeeld hiervan is CYBRO.

Wat is CYBRO?

CYBRO is het DeFi-platform van de volgende generatie dat de meest lucratieve en veilige verdienervaring biedt aan elk beleggersprofiel, van beginners tot doorgewinterde professionals. Momenteel bevindt het project zich in de voorverkoopfase, die met grote sprongen groeit, ook al nemen traditionele crypto-giganten af. CYBRO heeft al bijna $1 miljoen opgehaald, en er gaan zelfs geruchten dat een ETH-walvis een flinke primeur CYBRO-tokens in de wacht heeft gesleept, gelokt door voorverkoopvoordelen.

Dus waarom wint CYBRO zo snel aan momentum dat zelfs grote investeerders niet opzij kunnen blijven? Laten we de succesgeheimen ervan ontrafelen.

Wat betekent investeren in CYBRO-voorverkoop vandaag de dag?

In korte tijd slaagde CYBRO erin om meer dan 4.000 investeerders aan te trekken voor de symbolische voorverkoop, waardoor een levendige en loyale gemeenschap van de grond af aan werd opgebouwd. Vanaf vandaag zijn er meer dan 25 miljoen CYBRO-tokens, geprijsd op slechts $0,025, gekocht met een aantrekkelijke korting van 58%. Dit betekent dat degenen die vroeg kopen in aanmerking komen voor een indrukwekkende ROI van 140%, aangezien $CYBRO na de TGE op beurzen zal verschijnen met een noteringsprijs van $0,06.

Het voorverkoopaanbod van CYBRO is beperkt: In dit stadium is slechts 21,5% van het tokenaanbod beschikbaar voor aankoop.

Extra voorverkoopvoordelen lokken grote investeerders

In een poging om deelnemers aan de voorverkoop te empoweren en hun rendement te verbeteren, heeft CYBRO met name een speciaal verwijzingsprogramma gelanceerd. Het maakt een commissie van 12% mogelijk op de tokenaankopen van directe scheidsrechters, 3% op scheidsrechters op het tweede niveau en 2% op scheidsrechters op het derde niveau. Terwijl alle scheidsrechters dubbele CYBRO-punten ontvangen bij hun eerste storting als ze de verwijzingscode gebruiken. Het verwijzingsprogramma is actief tot 15 juli, waarbij de beloningen wekelijks worden uitgedeeld in USDT.

Bovendien zullen degenen die tijdens de voorverkoop minstens $1.000 in CYBRO investeren, wekelijkse Ethereum (ETH)-beloningen ontgrendelen, die direct na de TGE kunnen worden opgenomen. Het is geen verrassing dat dit verleidelijke aanbod de aandacht heeft getrokken van een ETH-walvis, die is begonnen met het verzamelen van CYBRO-tokens om hun aandeel in dit veelbelovende project veilig te stellen.

>> Word vandaag nog een vroege investeerder om morgen een fortuin te verdienen <<

Wat maakt CYBRO een favoriet van crypto-whales?

CYBRO positioneert zichzelf als een DeFi-opbrengstaggregatorplatform, mogelijk gemaakt door de modernste AI-tools. Het is gebouwd op Blast, de enige Layer-2-oplossing die een native rendement biedt voor ETH en stablecoins, en helpt investeerders het meeste uit de unieke kenmerken van deze blockchain te halen. CYBRO stimuleert de cryptogroei door middel van diverse kluisinvesteringen binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten, en omvat strategieën van conservatief tot hoogrentend. Zie het als een one-stop-marktplaats die de meest winstgevende en veilige tools verzamelt voor moeiteloze inkomsten in DeFi.

Bij het beoordelen van CYBRO benadrukken marktonderzoekers verschillende onderscheidende kenmerken en complementaire factoren die de mooie vooruitzichten van het project onderstrepen:

  • Op AI gebaseerde innovaties en intuïtief ontwerp. CYBRO gebruikt AI om beleggersportefeuilles samen te stellen op basis van gebruikersvoorkeuren en risicoprofielen. Het heeft een eenvoudige en transparante interface, ondersteund door naadloze crypto-aankopen en -opnames. De routekaart 2024-2025 van CYBRO sluit aan bij zijn inzet voor de ontwikkeling van een gebruikersgericht platform. Aankomende functies zijn onder meer AIBroker, een chatbot voor het investeren in geschikte activa, en One-Click Investment, dat het rendement verhoogt door naadloze DeFi- en CeFi-integratie.
  • Transparantie en robuuste beveiligingsmaatregelen. CYBRO heeft twee uitgebreide beveiligingsaudits ondergaan van Assure DeFi en Certik. Deze laatste heeft CYBRO een beveiligingsscore van boven de 81 toegekend, waardoor het in de top 50 van meest betrouwbare pre-lanceringsprojecten behoort. Noteringen op Blast Explorer en CoinGecko hebben de marktzichtbaarheid van CYBRO verder vergroot. Het team bevordert met name de transparantie met maandelijkse bestuursrapporten en waarborgt de platformintegriteit via een Bug Bounty-programma, met een reserve van $25.000 voor rapporten over beveiligingsproblemen.
  • Het hulpprogramma van het CYBRO-token. $CYBRO fungeert als zowel het governance- als het utility-token van het bovenliggende platform. Behalve dat de houders ervan in aanmerking komen voor bestuursstemmen, ontgrendelt $CYBRO meerdere gebruikersvoordelen, zoals het verdienen van rente door te staken en deel te nemen aan een komende airdrop. Andere voordelen zijn onder meer cashback in $CYBRO voor het gebruik van het platform, korting op handels- en leenkosten en toegang tot het verzekeringsprogramma, ontworpen om gebruikersinvesteringen te beschermen tegen tekorten.
  • Zeer betrokken gemeenschap. CYBRO updatet zijn 15.000 man sterke fanbase regelmatig via verschillende sociale mediakanalen, waaronder X, Discord en Telegram, zodat gebruikers altijd op de hoogte zijn van aankomende ontwikkelingen en mijlpalen. Het heeft ook regelmatig gemeenschapsstimulansen, waardoor leden de kans krijgen om gratis tokens te winnen. De tokenomics van het platform hebben 5% van het totale CYBRO-aanbod van 1 miljoen dollar specifiek toegewezen om de meest actieve gebruikers te belonen.
  • Bullish voorspellingen van experts. Het groeiende optimisme rond CYBRO komt ook voort uit de steunbetuigingen van vooraanstaande crypto-analisten. Deskundigen voorspellen een duizelingwekkende ROI van 1.200% voor $CYBRO, waarbij voorspellingen voortkomen uit een oprecht geloof in de aanstaande stijging van het project na beursnoteringen. Als gevolg hiervan ervaart het platform een ​​toename van de belangstelling en investeringen.

Conclusie

CYBRO staat gepland voor release in juni en staat klaar om een ​​aanzienlijke impact te hebben in de DeFi-ruimte met zijn geavanceerde AI-technologieën en gebruikersgerichte aanpak. Het project heeft opmerkelijke aandacht getrokken van een ETH-walvis, sterke steun van de gemeenschap gekregen, onderscheidingen van deskundigen ontvangen en robuuste beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd. Voor beleggers die op zoek zijn naar mogelijkheden voor hoge groei biedt de CYBRO-voorverkoop een unieke kans op substantiële rendementen, waarbij early adopters potentieel enorm kunnen profiteren. Voer zoals altijd grondig onderzoek uit en beoordeel uw risicotolerantie voordat u belegt.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!