Notcoin (NOT) veranderde marktregels: De impact op belangrijke altcoins en welke oude token kan de bull run weer leiden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De opkomst van Notcoin (NOT) heeft de dynamiek van de cryptomarkt verstoord. Grote altcoins voelen de impact, wat aanleiding geeft tot een herevaluatie van hun posities. Dit artikel gaat in op de manier waarop deze veranderingen bekende tokens beïnvloeden en onderzoekt welke het potentieel hebben om de huidige bull run in 2024 te leiden. Ontdek de verschuivingen in het marktlandschap en ontdek de tokens die mogelijk weer op de voorgrond treden.

CYBRO-voorverkoop loopt snel en er zijn al 25 miljoen tokens uitverkocht

CYBRO is een unieke marktplaats die het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain versterkt. CYBRO biedt vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

In dit stadium zijn CYBRO-tokens beschikbaar met kortingen van meer dan twee keer de toekomstige marktprijs, wat een genereuze ROI van 300% genereert. Het aanbod van tokens is beperkt en er zijn al bijna 25 miljoen tokens uitverkocht. Hoe eerder u koopt, hoe groter de korting die u krijgt. Bovendien zullen degenen die tijdens de voorverkoop minimaal $1.000 in CYBRO investeren, wekelijkse ETH-beloningen ontgrendelen, die na de TGE kunnen worden opgenomen.

Koop NU $CYBRO tegen de beste prijs om 300% winst veilig te stellen

Het CYBRO-token ontgrendelt cashback in CYBRO, kortingen op handels- en kredietactiviteiten, stakingsbeloningen, een exclusieve Airdrop en het verzekeringsprogramma. Dit solide nutsbedrijf zal een sterke basis leggen voor een waardestijging van CYBRO na TGE in het derde kwartaal van 2024.

Met CYBRO kunt u uw cryptovaluta laten groeien door te investeren in verschillende kluizen op Blast, de enige Layer 2-blockchain die een standaardrendement biedt voor het uitzetten van ETH en stablecoins. Het uiteindelijke doel van CYBRO is om gebruikers voor elke strategie het hoogst mogelijke rendement te bieden, terwijl een eenvoudige en transparante interface wordt gegarandeerd.

Verzeker uw plaats in CYBRO vandaag nog met 58% korting! Aanbieding is beperkt!

Notcoin (NOT) prijsoverzicht en voorspelling

Notcoin (NOT) handelt momenteel tussen $0,0159 en $0,0231. De dichtstbijzijnde weerstand is $0,0262 en de ondersteuning bedraagt ​​$0,0118. De Simple Moving Averages tonen een kortetermijngemiddelde van $0,0189 en een langeretermijngemiddelde van $0,0191. Met een RSI van 33,64 en Stochastics op 8,35 is NOT oververkocht. MACD vertoont een lichte neerwaartse trend. De prijs daalde met 6,39% in één week, maar steeg met 158,50% in een maand en met 798,10% in zes maanden. De prijs bevindt zich in een corrigerende beweging.

Solana (SOL) koersoverzicht en voorspelling

Solana (SOL) bevindt zich momenteel in een prijsklasse van $139,53 tot $163,01. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $174,81, met het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau op $127,85. De munt heeft een prijsdaling van één week gezien van 9,84% en een daling van één maand van 13,69%. De afgelopen zes maanden is de SOL echter met 100,29% gestegen. De technische indicatoren laten zien dat de prijs zich in een corrigerende beweging bevindt, met de RSI op 44,26 en de Stochastics op 12,97. Er wordt verwacht dat de prijs zich zal stabiliseren voordat er enige significante beweging plaatsvindt.

Avalanche (AVAX) bevindt zich in een corrigerende fase en handelt tussen $28,24 en $32,91. Met een huidige RSI van 31,13 vertoont de markt oververkochte omstandigheden. De prijs voor één week is met 12,03% gedaald, terwijl de prijs voor één maand met 20,30% is gedaald. In zes maanden tijd zijn de prijzen met 26,91% gedaald. De dichtstbijzijnde steun ligt op $26,43, met de dichtstbijzijnde weerstand op $35,79. De 10-daagse SMA kost $ 29,43 en de 100-daagse SMA kost $ 30,55.

Polkadot (DOT) prijsoverzicht: Zal de trend zich voortzetten of omkeren?

Momenteel wordt Polkadot (DOT) verhandeld tussen $5,94 en $6,87. De prijs bevindt zich in een corrigerende fase, zoals blijkt uit een prijsdaling van één week van 4,90%, een daling van één maand van 13,63% en een daling van zes maanden van 7,45%. De RSI staat op 38,41 en de Stochastics op 21,52, wat aangeeft dat het oversoldgebied nadert. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $7,36, terwijl de dichtstbijzijnde steun op $5,50 ligt.

Conclusie

Recente veranderingen in het marktlandschap laten zien dat NOT, SOL, AVAX en DOT op de korte termijn minder potentieel hebben. De aandacht moet uitgaan naar CYBRO, bekend om zijn unieke verdienmarktplaats die gebruik maakt van de Blast blockchain-technologie. Met de eerste release gepland voor het tweede kwartaal van 2024 biedt CYBRO vroege investeerders een gunstige toegang via zijn tokenvoorverkoop. Dit positioneert CYBRO als de belangrijkste kanshebber voor de volgende grote bull run.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!