Rijzende ster DTX-voorverkoop verslaat de kansen op Dogecoin (DOGE) en Tron (TRX) terwijl investeerders massaal binnenstromen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de cryptomarkt klaar is voor een aanzienlijke stijging aan het begin van de crypto-bullrun, verschijnt er een voorverkooptoken, DTX Exchange (DTX), klaar om de beste altcoins in het stof te laten liggen. Ondertussen worstelen Dogecoin (DOGE) en Tron (TRX) met prijsdalingen en stagnatie terwijl de markt hen achter zich laat.

Ontdek hoe DTX boven DOGE en TRX zal uitstijgen.

>>> KOOP DTX TOKENS HIER <<<

DTX Exchange zet in op uniek platform en hoge winsten om investeerders binnen te halen

DTX Exchange is op weg om een ​​topcrypto te worden, gezien de voortgang van de voortschrijdende openbare voorverkoop. Als actueel en uniek platform onderscheidt DTX Exchange zich in de markt omdat het een DEX is die de handel in gecentraliseerde beursactiva mogelijk maakt. De nadruk op privacy en veiligheid wordt benadrukt door het gebruik van een niet-bewarende portemonnee, de onderliggende geavanceerde cryptografische technologie en het ontbreken van KYC-vereisten.

Bovendien valt het unieke karakter van DTX op door de 120.000 activa die op het platform staan, de unieke tokenisatie die houders meer dan een waarde-eenheid biedt, en het streven naar RWA-tokenisatie. Bovendien maakt DTX opnames op dezelfde dag, hoogfrequente handel en 1000x hefboomwerking mogelijk, afhankelijk van het handelskapitaal.

Tot nu toe heeft het fase 1 van zijn openbare voorverkoop afgerond, waarbij vroege investeerders een winst van 100% worden geboden met tokens ter waarde van $0,04 in fase 2 en een stijging van 50% wordt verwacht in fase 3. Met deze winstsignalen kunnen investeerders niet wachten om DTX-tokens voor de enorme winsten die in petto zijn tot de voorverkoop eindigt.

Daarom zijn we ervan overtuigd dat de publieke voorverkoopprestaties van DTX Exchange DOGE en TRX kunnen overtreffen.

>>> KOOP DTX TOKENS HIER <<<

Dogecoin bedreigd door nieuwe top meme coins

DOGE overtreft de beste meme-munten op de markt en gaat op zoek naar zijn plaats omdat het een prijsdaling ervaart te midden van een marktrally. De prijs van Dogecoin daalde van $0,161 naar $0,146 in juni 2024, terwijl andere meme-munten geleidelijk en consistent stegen.

De prijsdaling van Dogecoin wordt toegeschreven aan winstnemingen na aanzienlijke stijgingen gedurende het grootste deel van het jaar. Met een prijsstijging van 64% YTD floreerde DOGE, waardoor langetermijninvesteerders hun winsten konden verzilveren. Als gevolg hiervan blijft het bedrijf verkoopdruk ervaren, wat resulteert in een prijsdaling en een lage vraag.

Marktanalisten zijn sceptisch over de vooruitzichten van Dogecoin vanwege de hoge correlatie met Bitcoin. Nu de BTC-prijs in juni onzeker is, kan DOGE langer in de neerwaartse trend blijven dan beleggers verwachten. Als dit gebeurt, kunnen DOGE-investeerders DTX als een winstgevend alternatief beschouwen.

Het bearish marktsentiment voor Dogecoin overheerst, gezien de lage prijsactiviteit. Bijgevolg voorspellen de prijsvoorspellingen een daling tot $0,13 voordat herstel optreedt.

TRX-houders teleurgesteld omdat het lang somber blijft

Tron bleef in een dalende trend, waarbij de prijs met 5% daalde van $0,123 in mei naar $0,117 in juni. De prijsdaling van TRX wordt toegeschreven aan toezicht door de toezichthouders na de rechtszaak van de SEC ertegen. Als gevolg hiervan kiezen Tron-investeerders voor DTX als hun alternatieve portefeuillebouwer.

Ondanks de prijsdaling zijn TRX-houders optimistisch over een ommekeer. Bovendien geven de recente prijsbewegingen en technische analyse aan dat het zich bij de volgende crypto-bullrun zou kunnen aansluiten bij de winstgevende tokens. In juni steeg de koers van Tron van $0,112 naar $0,117, wat beleggers hoop gaf dat de koers winst zou opleveren.

Ondanks de bearish tekenen waarbij TRX onder de belangrijkste voortschrijdende gemiddelden handelt, lijkt Tron in een consolidatiefase terecht te komen, omdat het streeft naar een bullish uitbraak. Uit technische analyse blijkt dat de RSI zich in de oversoldzone bevindt, en dat de rode histogrammen op de MACD kleiner worden, wat een waarschijnlijke prijsomslag impliceert. De TRX-cryptoprijsvoorspelling voorspelt een stijging naar $0,14 tegen het einde van het jaar.

Waarom DTX de beste crypto is voor de volgende crypto bull run

Hoewel DOGE en TRX zich waarschijnlijk zullen herstellen, zullen ze waarschijnlijk niet bereiken wat DTX Exchange in petto heeft voor zijn voorverkoopinvesteerders. De voorspelde prijsstijging van 200% en de aanhoudende stroom investeerders verklaren waarom DTX aantrekkelijk bovenaan de lijst met voorverkoopmunten staat.

Bezoek DTX-voorverkoop
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!