Is WIF de nieuwe DOGE? Kan Elon Musk crypto memes wederom boosten met erkenning nieuwe Solana memecoin?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Dogwifhat (WIF) is snel uitgegroeid tot een van de grootheden binnen de meme coin markt. Is WIF de nieuwe DOGE nu Elon Musk ook bekend raakt met deze opkomende meme coin grootheid?

WIF is een Solana meme coin die eind 2023 gelanceerd werd en in de eerste weken vrijwel geen actie meemaakte. Begin maart begon deze meme coin echter aan een ongelooflijke stijging waardoor het al snel een waarde boven de $4 bereikte.

Net als bijna elke meme coin was WIF niet in staat om deze waarde vast te houden. In tegenstelling tot de meeste andere meme coins stortte deze meme coin echter niet in en is het nu nog altijd meer dan $2,80 waard.

Met deze waarde is WIF met 1.588% gestegen sinds zijn lancering. Het project heeft op het moment van schrijven een market cap rond de $2,8 miljard en bevindt zich op plek 4 op de ranglijst van grootste meme coins op basis van market cap.

WIF Koers Grafiek (1 jaar) – Bron: CoinMarketCap

Deze populaire meme coin kreeg onlangs nu echter ook de aandacht van een erg grote speler binnen de crypto markt: Elon Musk.

Elon Musk bekend met WIF

In een recente stream van Elon Musk gaf hij antwoord op de vraag of hij bekend was met Dogwifhat. Het antwoord, Ja!

Tijdens een livestream, waarin Elon Musk een game aan het spelen was, gaf Elon Musk antwoord op verschillende vragen. Hij gaf hierbij dus ook aan dat hij al bekend was met WIF.

Deze onthulling leidde tot het nodige enthousiasme binnen de WIF markt. Tweets van Elon Musk hebben normaal gesproken namelijk grote gevolgen. Elon Musk is een fan van Dogecoin en tweets van Elon Musk hebben meerdere malen gezorgd voor aanzienlijke stijgingen van de DOGE koers. Dogecoin wordt nu zelfs een Elon Musk crypto genoemd. 

Het is dan ook geen verrassing dat investeerders nu anticiperen op hetzelfde voor WIF. Er wordt door deze onthulling nu zelfs gesproken over de mogelijkheid dat WIF de volgende Dogecoin en daarmee de volgende Elon Musk crypto wordt.

Deze speculatie lijkt echter nog enigszins onhaalbaar. Met de huidige market cap van $ 2,8 miljard heeft WIF een market cap die meer dan 7x lager is dan die van Dogecoin. Dogecoin heeft namelijk een market cap rond de $21,5 miljard.

Ondanks dat stijgingen van honderden procenten zeker mogelijk zijn wijst op dit moment niets op een nieuwe aanzienlijke rally van de WIF koers.

Technische fundament WIF koers

De RSI van WIF bevindt zich namelijk op neutraal terrein terwijl het MACD-histogram zelfs een verkoopsignaal afgeeft met een waarde van -0,0798.

De huidige koerswaarde van WIF bevindt zich ook onder al zijn belangrijkste moving averages. Zowel onder de 10-daagse en 30-daagse EMA’s van de korte termijn als de 50-daagse en 100-daagse EMA’s van de lange termijn.

Om die reden lijkt WIF binnenkort geen aanzienlijke rallies door te kunnen maken. Op dit moment lijkt alleen Elon Musk met een specifieke tweet over WIF hier verandering in aan te kunnen brengen.

Alternatieven om te overwegen

Investeerders kiezen er dan ook massaal voor om hun portfolio te diversifiëren met andere meme coins die op de korte termijn mogelijk wel honderden procenten kunnen stijgen. Er zijn recentelijk een aantal presale tokens op de markt verschenen die dit potentieel met zich meebrengen.

De presales van PlayDoge, Base Dawgz en WienerAI zijn recentelijk namelijk naar voren gekomen als kandidaten voor grote koersstijgingen. Deze projecten zijn op dit moment bezig met het rondkrijgen van de financiering voor de ontwikkeling van hun ecosysteem en hebben tijdens hun presale al de nodige aandacht weten te winnen.

Al deze drie crypto’s kunnen aanzienlijke stijgingen doormaken op het moment dat ze gelanceerd worden op exchanges vanwege hun unieke utility. Daarnaast zijn het alle drie veilige projecten die hun smart contracts hebben laten auditen.

Hieronder gaan we verder in op de drie meest belovende tokens van dit moment:

PlayDoge (PLAY) – Virale play-to-earn meme coin transformeert iconische Doge meme in virtueel huisdier 

PlayDoge is een nieuwe Play-to-Earn (P2E) meme coin die al de nodige aandacht heeft gewonnen binnen de crypto community. Dit project is bezig met de ontwikkeling van een mobiele P2E game die de iconische Doge meme transformeert in een virtueel huisdier op basis van de Tamagotchi stijl. Gebruikers zullen voor hun huisdier moeten zorgen en kunnen vervolgens minigames winnen.

Op deze manier zijn de spelers van de mobiele game in staat om de PLAY token te verdienen. Deze game wordt ontwikkeld in een fase waarin de gaming markt hard aan het groeien is. De verwachting is zelfs dat de gaming markt $665 miljard waard gaat zijn voor 2030. Ook de Play-to-Earn markt heeft meermaals laten zien succesvol te kunnen zijn. Meme coins als Floki wisten bijvoorbeeld al snel een market cap van meerdere miljarden te bereiken.

De PLAY token dient niet alleen als beloning. Deze token kan namelijk ook gestaked worden voor aantrekkelijke beloningen. 12% van de totale token voorraad is apart gezet voor deze beloningen en PlayDoge maakte onlangs bekend dat het nu ook ETH staking heeft toegevoegd aan de originele BNB staking. Hierdoor zijn er beloningen van boven de 200% te verdienen.

De presale van PlayDoge bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels al meer dan $4 miljoen opgehaald. Gebruikers zijn hier nog beperkte tijd in staat om PLAY tokens te kopen tegen gereduceerde prijzen. Op dit moment is er sprake van een presale prijs van $0,00507. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Ontwikkelt een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen 

Base Dawgz is een nieuw project dat de nodige utility met zich meebrengt. Dit project is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping en doet er nu alles aan om deze vrijheid naar de blockchain te brengen. Het project hoopt dit te realiseren door multi-chain functionaliteit te introduceren.

De naam van Base Dawgz is gebaseerd op zowel base jumping als de Base blockchain. De Base blockchain is namelijk de primaire blockchain waarop dit project gelanceerd wordt. Om multi-chain functionaliteit te realiseren is de native DAWGZ token echter ook beschikbaar op de ETH, SOL, BNB en AVAX blockchains. Op deze manier zullen gebruikers in staat zijn om hun fondsen feilloos te verplaatsen over hun favoriete blockchain.

Gebruikers zullen ook in staat zijn om de DAWGZ token te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. 20% van de token voorraad is namelijk apart gezet voor staking beloningen. Daarnaast is 20% van de token voorraad beschikbaar in de presale die op dit moment live staat. De resterende token voorraad wordt verdeeld over liquiditeit, DAWGZ beloningen, listings en marketing.

De presale van Base Dawgz bereikte onlangs de mijlpaal van $1 miljoen, wat nog maar eens bewijst hoe populair deze token al is binnen de crypto community. Tokens kosten tijdens deze presale $0,00502 per stuk, maar zullen volgende week verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe meme coin wint aandacht van zowel meme coin als AI crypto community 

WienerAI is een nieuwe meme coin die aandacht krijgt vanuit zowel de meme coin als AI crypto community. WienerAI maakt namelijk net als veel meme coins gebruik van een hond als mascotte. In het geval van WienerAI is dit echter een ‘wiener’ hond die ook dient als AI trading bot. Op deze manier is dit project dus interessant voor zowel de meme coin als AI crypto markt.

Met de AI trading bot van WienerAI zijn gebruikers in staat om advies te winnen over de crypto markt. Investeerders kunnen hier hun vragen stellen en op deze manier mogelijk een voordeel verdienen over de rest van de markt. Vervolgens kunnen ze direct actie ondernemen op dit gewonnen advies, aangezien ze ook in staat zijn om tokens te kopen en verkopen via deze trading bot.

Naast dat gebruikers de AI trading bot kunnen gebruiken om winsten te realiseren, kunnen ze ook WAI tokens staken om in aanmerking te komen voor aantrekkelijke beloningen. In het geval van WienerAI is er een APY die zich bevindt boven de 200 %. In totaal zijn er al meer dan 5 miljard WAI tokens vastgezet.

WienerAI is in de tussentijd bezig aan een van de beste presales van 2024. Deze presale heeft namelijk al meer dan $5,5 miljoen op weten te halen. Tokens kosten tijdens deze presale nog beperkte tijd $0,000717 voordat ze in de volgende fase van de presale verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!