Winsten maximaliseren voordat Bitcoin halveert: 3 altcoins om in de gaten te houden

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In 2024 ervaart de cryptomarkt optimisme, gekenmerkt door de zijwaartse handel in grote cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) en een lichte stijging in het vierde kwartaal van het voorgaande jaar. De goedkeuring van Bitcoin-spot-ETF’s en het anticiperen op Ethereum-ETF’s en de aanstaande halvering van Bitcoin zijn sleutelfactoren die dit optimisme aandrijven.

De markt wordt echter ook gekenmerkt door een gevoel van voorzichtigheid. Het principe van ‘koop het gerucht, verkoop het nieuws’ lijkt een rol te spelen. De Bitcoin-halvering, een gebeurtenis die de beloning voor het minen van nieuwe bitcoins vermindert en wordt gezien als een anti-inflatoire maatregel, zal naar verwachting de marktprijzen ondersteunen door het aanbod te beperken.

In deze context zijn verschillende altcoins naar voren gekomen als potentiële kanshebbers voor kopers van Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Vanwege de sterke inherente kenmerken en de lagere volatiliteit wordt gespeculeerd dat sommige van de hieronder genoemde cryptocurrencies zelfs vóór de halvering een enorme opleving zullen kennen. Lees verder om erachter te komen welke.

ScapesMania: Een nieuwkomer in de crypto-scene

ScapesMania bereikt nieuwe hoogten in het crypto-universum, dus profiteer optimaal van de vroegboekkorting voordat het te laat is. Het project ligt op koers om zijn indrukwekkende financieringscampagne in februari af te ronden, waardoor het meteen kan beginnen met noteren op populaire uitwisselingsplatforms. Na de notering heeft het token alle potentie om naar de maan te schieten.

Wat zijn de katalysatoren die de verwachte groei voeden? Ten eerste is het een robuuste post-listing marketingstrategie van een ervaren team met uitgebreide expertise. Vervolgens is het vasthouden van ScapesMania-tokens niet alleen een passieve activiteit; houders kunnen genieten van een reeks voordelen, waaronder het terugkopen, verbranden en staken van tokens.

Bovendien gaat het nut van het token verder dan voorbijgaande rages. In tegenstelling tot mememunten die afhankelijk zijn van een kortstondige hype, is ScapesMania gebouwd met blijvende waarde en praktische toepassing in gedachten.

Nu de voorverkoop ten einde loopt, moet je snel handelen en nu je tokens met korting pakken! Het aftellen is begonnen – laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

Na de notering zouden de investeerders van vandaag potentieel aanzienlijke winsten kunnen verwachten, wat betekent dat ScapesMania beter zou kunnen presteren dan alle belangrijke activaklassen en daarbuiten. De verwachting is dat de S&P 500, goud, obligaties en zelfs de cryptocurrency-markt als geheel in 2024 niet zulke rendementen zullen behalen.

Belangrijkste hoogtepunten van ScapesMania

ScapesMania is geen regulier crypto-activum; het is een levendig gaming-ecosysteem dat tegemoetkomt aan de interesses van zowel gewone spelers als crypto-bewust publiek.

De bovengenoemde voordelen hebben al crypto-walvissen aangetrokken met stortingen van meer dan $20.000 om voor ScapesMania te kiezen, en het zou ook voor jou overtuigend genoeg kunnen zijn. Het project heeft audits ondergaan door toonaangevende beveiligingsbedrijven, waardoor vertrouwen is gewekt bij early adopters. ScapesMania maakt al furore op grote trackingwebsites en er zijn onderhandelingen gaande om het op prominente beurzen te laten noteren.

>>> Laatste dagen voor voorverkoopkorting – Meld u nu aan op de officiële site! <<<

De tijd wacht op niemand: Handel nu!

Door nu een bijdrage te leveren, positioneert u zich voor onmiddellijke mogelijke winst wanneer het project de volgende fase ingaat: de notering. Begrijp: deze prijs zal nooit meer beschikbaar zijn. Op dezelfde manier zal een gecombineerde bonusboost niet meer beschikbaar zijn omdat de verwijzings-, verwervings- en promotiecodeprijzen na de vermelding vervallen.

Als u al aan boord bent van alles wat ScapesMania te bieden heeft, is er een unieke kans voor u: een speciaal aangeboden code, EKW699. De tijdelijke aanbieding is slechts gedurende een beperkte tijd geldig sinds de publicatie van het artikel. Het is je beste kans om een bonus van 10% te krijgen nadat je EKW699 hebt ingevoerd in een speciaal veld bij het afrekenen, dus handel snel, de klok tikt.

Ethereum (ETH): Een bullish vooruitzicht te midden van weerstandsuitdagingen

Ethereum (ETH) vertoonde onlangs een bullish structuur op de weekly chart, met aanzienlijke weerstandsniveaus op $2,4k en $2,6k. Het Bitcoin (BTC) spot-ETF-goedkeuringsnieuws bracht Ethereum kortstondig naar een lokaal hoogtepunt van $2,7k, maar op dit niveau werd het afgewezen.

De wekelijkse marktstructuur blijft bullish, waarbij $2,1k het hoogste dieptepunt is. De prijsactie van Ethereum (ETH) suggereert dat het bereik van $2100-$2200 een belangrijke vraagzone is. De weerstand op $2370 zou een uitdaging kunnen vormen voor Ethereum (ETH)-stieren. De toekomst van Ethereum (ETH) ziet er voorzichtig optimistisch uit. Er wordt geschat dat het gebied met een waarde van $2420-$2450 een liquidatieniveau heeft van bijna $3 miljard, met verdere weerstand op hogere niveaus.

Solana (SOL): Stijgt door meme coin hype en DePIN-marktaandeel

Solana (SOL) is onlangs enorm gestegen en sluit zich aan bij andere goed presterende cryptocurrencies. Het Solana (SOL)-token is aanzienlijk gestegen en bereikte het hoogste punt sinds half januari. De rol van Solana (SOL) in de meme-muntenindustrie, vooral met de opkomst van Bonk- en Wen-tokens, heeft bijgedragen aan de prestaties ervan. Het Solana (SOL)-token vormde op 23 januari een langbenig doji-patroon, wat een potentiële omkering aangeeft en boven de 50- en 100-daagse Exponential Moving Averages (EMA) blijft.

De vooruitzichten voor Solana (SOL) zijn bullish omdat deze het psychologische niveau van $100 nadert. Een doorbraak boven dit niveau zou kunnen leiden tot een verdere stijging richting het hoogste punt van vorig jaar op $126, wat neerkomt op een stijging van 27% ten opzichte van het huidige niveau.

Avalanche (AVAX): Een plotselinge stijging van de marktprestaties

Avalanche (AVAX) is onlangs getuige geweest van een prijsstijging van 10% in de afgelopen week, waardoor het een van de grootste winnaars is onder de leidende cryptocurrencies qua marktkapitalisatie. Deze stijging heeft Avalanche (AVAX) naar een hoogste punt in 10 dagen van $36 gebracht, vergezeld van een piek van 34% in de dagelijkse handelsvolumes.

De recente prijsstijging in Avalanche (AVAX) zou in verband kunnen worden gebracht met de toegenomen activiteit op een op Avalanche gebaseerde gedecentraliseerde sociale app, The Arena. De onmiddellijke vooruitzichten voor Avalanche (AVAX) lijken optimistisch, met een toegenomen vraag op de termijnmarkt en de stijgende populariteit van de Arena-app.

Conclusie

In 2024 wordt de cryptomarkt gekenmerkt door een mix van voorzichtig optimisme en strategische positionering, vooral in de context van de komende halvering van Bitcoin. Met name altcoins zoals ScapesMania trekken de aandacht als potentiële mogelijkheden om het rendement vóór de halvering te maximaliseren.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!