Pumpen of dumpen? Wat is de volgende grote crypto voor 2024?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In 2024 ondergaat de cryptocurrency-markt aanzienlijke ontwikkelingen. In januari werd de goedkeuring gegeven van een Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF), dat naar verwachting aanzienlijke institutionele investeringen zal aantrekken en stabiliteit zal brengen op de volatiele markt. De milde houding van de Federal Reserve, met geplande renteverlagingen tot 2026, zal waarschijnlijk de aantrekkelijkheid van cryptocurrencies zoals Bitcoin vergroten. April markeert de vierde halvering van Bitcoin, die historisch gezien tot prijsstijgingen leidde als gevolg van een verminderd aanbod. De EU implementeert de Markets in Crypto-assets Law (MiCA), waardoor de bescherming van beleggers en de financiële stabiliteit worden verbeterd. De Amerikaanse verkiezingen in november kunnen een aanzienlijke impact hebben op de cryptoregelgeving en -beleid. Bovendien blijft de lopende rechtszaak tussen Ripple en de SEC de aandacht van de markt vasthouden, waarbij de beursintroductie van Ripple in 2024 wordt verwacht.

Solana (SOL), Osmosis (OSMO), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), Render (RNDR) en Scapesmania ervaren momenteel gevarieerde marktbewegingen, waarbij sommige tekenen van ‘pump’- of ‘dump’-trends vertonen. Welke van de bovengenoemde munten kan de volgende grote cryptocurrency worden? Dat is wat we hier zijn om uit te vinden.

Potentiële volgende grote crypto voor 2024

  • ScapesMania: Nieuwkomer met sterke interesse in voorverkoop en gamingfocus.
  • Solana (SOL): Snelle groei met potentieel voor het terugwinnen van hoogtepunten.
  • Osmosis (OSMO): Aanzienlijke handelsgolf, die wijst op een toenemende belangstelling.
  • Cosmos (ATOM): Stabiel en innovatief, met een positieve blik.
  • Polygon (MATIC): Potentieel partnerschap met banken kan de prestaties verbeteren.
  • Render (RNDR): Fluctuerende marktaanwezigheid, met groeipotentieel.

ScapesMania: Een nieuwkomer in de crypto-scene

ScapesMania is een uniek gaming-ecosysteem, waar crypto-bewuste doelgroepen hun krachten bundelen met de levendige gemeenschap van informele spelers, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor substantiële groei. De ScapesMania-gemeenschap bruist van enthousiasme, wat tot uiting komt in de ruim $3.680.000,- die tot nu toe via crowd-/retailbijdragen is ingezameld.

Houders empoweren

ScapesMania zorgt ervoor dat deelnemers precies krijgen wat ze willen: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf, terwijl crypto-enthousiastelingen de prestaties van het ecosysteem kunnen benutten en de toekomst ervan kunnen vormgeven via DAO, en dat allemaal zonder dat ze aan gameplay hoeven te doen.

Bovendien ontgrendelt het verwerven van ScapesMania-tokens extra voordelen. Door deel te nemen aan de voorverkoop, krijgt u toegang tot bonussen tot in totaal 107%. U kunt ook verwijzingsbeloningen verdienen door ScapesMania aan uw vrienden voor te stellen. Bovendien kunnen houders deelnemen aan token buyback & burn-evenementen en staken.

Geverifieerde uitmuntendheid

Het smart contract van ScapesMania is met succes onderzocht door toonaangevende bedrijven die op de beveiligingsranglijst staan, wat de houders gemoedsrust biedt.

Achter ScapesMania staat een bekroond team dat een prestigieuze subsidie heeft verworven van een prominente speler in de blockchain-industrie. Het team is voortdurend in contact met een bloeiende gemeenschap van meer dan 60.000 volgers.

Potentieel voor uitbreiding

ScapesMania maakt deel uit van de enorme game-industrie ter waarde van $376 miljard, en het groeipotentieel wordt gevoed door deze bloeiende markt.

ScapesMania is al te zien op grote trackingplatforms en zal naar verwachting binnenkort op grote beurzen verschijnen, terwijl de onderhandelingen momenteel gaande zijn. Na zijn debuut op beursplatforms kunnen houders een grotere liquiditeit en gemakkelijker toegang tot handel verwachten.

De vooruitzichten van ScapesMania

ScapesMania-tokens zijn momenteel een koopje en kosten tijdens de voorverkoop slechts $0,00621 per munt. Omdat de prijs voor de laatste verkoopfase is vastgesteld op $0,01, kunnen early adopters mogelijk een rendement van 1,6 verwachten nadat de voorverkoop van ScapesMania is afgelopen.

Het innovatieve kernconcept, de robuuste tokenomics, podiumbonussen en voordelen voor houders hebben het potentieel om de waarde van het project verder te vergroten. Dit zou het beste moment kunnen zijn om deel uit te maken van de gemeenschap van ScapesMania-houders.

>>> Doe mee met de voorverkoop met korting op de officiële site <<<

Sluit je aan bij ScapesMania en ontgrendel het potentieel voor nog grotere winsten met code PYM579! Verkrijg meer ScapesMania-tokens met hetzelfde budget, dankzij een aanzienlijke bonus van 10%. De aanbieding is slechts enkele dagen geldig sinds de publicatie van het artikel, dus wees er snel bij! Typ PYM579 in een speciaal veld terwijl u tokens koopt in het ledengedeelte van de website.

Solana (SOL): Streven naar een historisch herstel

Solana (SOL) heeft een opmerkelijke reis achter de rug, met een groei van bijna 1000% in 2023, en positioneert zichzelf als een toppresteerder in de crypto-ruimte. Ondanks deze indrukwekkende groei heeft het land te maken gehad met aanzienlijke correcties, wat vragen doet rijzen over zijn vermogen om zijn recordhoogte van $259 in 2024 terug te winnen.

Het prijstraject van Solana (SOL) was een achtbaan, met snelle groei gevolgd door scherpe correcties. De gemeenschap kijkt reikhalzend uit om te zien of zij deze uitdagingen kan overwinnen en nieuwe hoogten kan bereiken.

De toekomst van Solana (SOL) is een mix van optimisme en voorzichtigheid. Hoewel de prestaties uit het verleden ongelooflijke pieken hebben laten zien, is de weg die voor ons ligt onzeker. Het potentieel om het hoogste punt ooit te herwinnen bestaat, maar het moet door marktvolatiliteit en concurrentie heen navigeren.

Osmosis (OSMO): Stijging van het Cosmos-ecosysteem

Osmosis (OSMO) heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met een maandelijks volume van $1 miljard, wat wijst op een enorme belangstelling binnen het Cosmos-ecosysteem. Deze prestatie weerspiegelt de groeiende invloed en de toenemende activiteit op het platform.

De native token Osmosis (OSMO) heeft een aanzienlijke stijging gekend en handelde rond de $1,7, een stijging van 130% in de afgelopen 30 dagen. Deze toename is een bewijs van de verhoogde activiteit en interesse in het platform.

Vooruitkijkend lijkt Osmosis (OSMO) klaar voor verdere groei, gedreven door recente prestaties en toenemende belangstelling. Het moet echter blijven innoveren en zijn momentum behouden te midden van een concurrerende en voortdurend evoluerende markt.

Cosmos (ATOM): Het vieren van stabiliteit en groei

Cosmos (ATOM) wordt gevierd vanwege zijn bijdrage aan het bevorderen van een positieve werkplekcultuur en innovatie in de crypto-ruimte. Omdat het zes jaar in bedrijf is, is het een bewijs van veerkracht en vooruitstrevendheid.

De marktpositie en levensduur van Cosmos (ATOM) duiden op een stabiele en potentieel groeiende handelswaarde, die de gevestigde aanwezigheid in de sector weerspiegelt.

De toekomst voor Cosmos (ATOM) ziet er veelbelovend uit, met een sterke basis en een commitment aan innovatie. Zoals bij elk crypto-activum wordt het echter geconfronteerd met de uitdagingen van marktschommelingen en de noodzaak om zich voortdurend aan te passen aan nieuwe technologieën en gebruikersbehoeften.

Polygon (MATIC): Bankieren op nieuwe partnerschappen

Polygon (MATIC) wekt optimisme dankzij de plaag van een partnerschap met grote banken, wat duidt op een grotere institutionele adoptie. Deze stap heeft de hoop gewekt op een explosieve heropleving van de waarde ervan.

Ondanks positieve ontwikkelingen boekte Polygon (MATIC) in 2023 naar schatting slechts 30% winst, waarmee het achterbleef bij zijn concurrenten. Analisten hebben Polygon (MATIC) echter getipt voor sterke prestaties in 2024.

Het geplaagde partnerschap tussen banken en de potentiële institutionele adoptie zouden kunnen leiden tot een aanzienlijke prijsimpact voor Polygon (MATIC). Het daadwerkelijke resultaat zal echter afhangen van de details van het partnerschap en de bredere reactie van de markt.

Render (RNDR): Navigeren door marktschommelingen

Render (RNDR) heeft een fluctuerend traject achter de rug, waarbij de prijs aanzienlijke dalingen en herstel kende. Het werkt als een ERC-20-utility-token binnen een uniek ecosysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van GPU-technologie voor realistische visuele effecten.

De Render (RNDR)-prijs handelde binnen een gesloten bereik, waarbij het recente bullish momentum op een mogelijke uitbraak duidde. Het heeft echter te maken gehad met afwijzingen en geconsolideerde bandbreedtes, wat de volatiliteit van de markt weerspiegelt.

De toekomst voor Render (RNDR) ziet er voorzichtig optimistisch uit, met groeipotentieel als het zijn momentum kan behouden en kan blijven innoveren. Het wordt echter geconfronteerd met de gebruikelijke risico’s van marktvolatiliteit en technologische verschuivingen die zijn koers kunnen beïnvloeden.

Conclusie

De cryptocurrency-markt in 2024 wordt gekenmerkt door aanzienlijke ontwikkelingen en verschuivingen. De goedkeuring van een Bitcoin ETF in januari heeft de weg vrijgemaakt voor meer institutionele investeringen, waardoor de markt mogelijk wordt gestabiliseerd. Verwacht wordt dat de renteverlagingen van de Federal Reserve de aantrekkingskracht van cryptocurrencies, met name Bitcoin, zullen vergroten. De vierde Bitcoin-halvering in april, waardoor de mining-beloningen afnemen, zal waarschijnlijk leiden tot prijsstijgingen als gevolg van de toegenomen schaarste. De implementatie van MiCA door de EU heeft tot doel een veiligere en stabielere omgeving voor crypto-investeringen te bieden. De Amerikaanse verkiezingen in november zullen naar verwachting een aanzienlijke impact hebben op de cryptoregelgeving en -beleid. De voortdurende juridische strijd van Ripple met de SEC en de verwachte beursintroductie in 2024 zijn ook belangrijke factoren die de markt beïnvloeden.

Te midden van deze ontwikkelingen is er een project dat een ongelooflijke belofte en een behoorlijke hoeveelheid potentieel laat zien. Dat is ScapesMania. Het innovatieve gaming-ecosysteem beschikt over indrukwekkende fundamenten en heeft onlangs een aantal stappen gezet die het positioneren als een van de meest veelbelovende kanshebbers op de cryptomarkt.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!