7 beste crypto om nu te kopen – Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in januari 2024?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu we het einde van 2023 naderen, bruist de cryptomarkt van de mogelijkheid van een ‘Santa Claus Rally’. Deze term, die vaak wordt gebruikt op de traditionele financiële markten, verwijst naar een stijging van de activaprijzen tijdens de feestdagen.

Het huidige marktsentiment is voorzichtig optimistisch, gesteund door de milde houding van de Amerikaanse Federal Reserve ten aanzien van het handhaven van de huidige rentetarieven en de projecties van drie renteverlagingen in 2024. Dit komt overeen met de inflatiedoelstelling van de Fed van 2% en bevordert positieve vooruitzichten onder beleggers. Bovendien heeft de speculatie rond de goedkeuring van een Bitcoin Spot ETF een rally veroorzaakt, waardoor vertrouwen is gewekt voor een grotere institutionele participatie.

Terwijl we ons verdiepen in de specifieke kenmerken van elke cryptocurrency, is het duidelijk dat Ethereum (ETH), Solana (SOL), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Polkadot (DOT), Aptos (APT) en ScapesMania behoren tot de topkandidaten voor cryptohandelaren.

ScapesMania: Unieke speler op de cryptocurrency-markt

Terwijl grotere cryptocurrencies worstelen met volatiliteit, zou ScapesMania tijdens de voorverkoop een voorspelbaarder groeitraject kunnen hebben. Met een noteringsprijs van $0,01 per munt zouden early adopters een potentiële ROI van 400-500% kunnen verwachten. De voorverkoop bestaat uit verschillende rondes en de huidige biedt een enorme korting op aankopen, bijna 60%. Als er ooit een tijd is om op de hype te vertrouwen, dan is het nu!

De tokens zijn laag in prijs, waardoor je ongeacht je budget van het aanbod kunt profiteren. Lid worden van ScapesMania biedt potentiële voordelen zonder nadelen, zelfs als u niet veel geld heeft om van te profiteren.

De waardepropositie van ScapesMania

Een nader onderzoek van de kenmerken van ScapesMania onthult veel aantrekkelijke aspecten. In de eerste plaats stelt het houders in staat betrokken te raken bij een miljardenindustrie die naar verwachting in 2027 521,60 miljard dollar zal bereiken.

Wanneer u uw tokens verkrijgt, kunt u extra bonussen ontgrendelen, in totaal tot 127%. Bovendien kan het introduceren van ScapesMania bij vrienden u verwijzingsbeloningen opleveren. Early backers kunnen ook deelnemen aan buyback & burn-evenementen en staking.

Bovendien zijn de tokenomics van het project transparant en veilig, en de recente toevoeging van een weggeefactie van $100.000 zou de laatste hand kunnen zijn die nodig is om vroege enthousiastelingen om te vormen tot toegewijde fans.

>>> Doe mee aan de voorverkoop met 60% korting <<<

Gezien al het bovenstaande is het niet verwonderlijk dat de voorverkoopcijfers uitstekend zijn, met een opbrengst van $2.810.000 alleen via de crowd/detailhandel. ScapesMania bevindt zich al op het punt waarop eerdere kopers hun beslissing als een verstandige beslissing kunnen beschouwen. Dit zou het juiste moment kunnen zijn voor degenen die het project nog niet hebben verkend.

Verzeker hogere winsten door een aanzienlijke bonus van 10% te pakken op ScapesMania! Gebruik code LAV691 bij het afrekenen in een speciaal tekstvak voor een nog betere deal voor een cryptocurrency waar de hele cryptogemeenschap jaloers op zou kunnen zijn. Handel snel: de aanbieding is slechts een beperkte tijd geldig.

Ethereum (ETH): Een bullish vooruitzicht voor 2024

Ethereum (ETH) blijft een sterke concurrent op de cryptocurrency-markt, ondanks een daling ten opzichte van het hoogtepunt in 2023. Analisten blijven optimistisch over het langetermijnpotentieel van Ethereum (ETH), vooral gezien de komende Dencun-upgrade, die schaalverbeteringen en lagere gaskosten voor laag-2-oplossingen belooft. De mogelijkheid van goedkeuring van een Ethereum ETF in 2024 is ook een interessant onderwerp, wat mogelijk tot bullish bewegingen voor Ethereum (ETH) kan leiden.

De prijs van Ethereum (ETH) heeft enige volatiliteit gekend, met een opmerkelijke daling ten opzichte van de piek in 2023. De fundamenten van Ethereum (ETH), inclusief de netwerkupgrades en potentiële ETF-goedkeuring, bieden echter een solide basis voor de waarde ervan.

Solana (SOL): Stijgende gebruikersactiviteit en DeFi-groei

Solana (SOL) heeft een opmerkelijke groei laten zien, vooral in zijn DeFi- en NFT-ecosystemen. Het netwerk heeft een toename van de gebruikersactiviteit gezien en overtreft Ethereum in termen van gedecentraliseerde uitwisselingsvolumes.

De toename van de netwerkactiviteit en de groei van de DeFi- en NFT-sectoren hebben een positieve invloed gehad op de prijs van Solana (SOL).

De toekomst van Solana (SOL) ziet er veelbelovend uit, met potentieel voor verdere groei in gebruikersactiviteit en marktdominantie. De prestaties van het netwerk zullen echter afhangen van zijn vermogen om zijn momentum te behouden en gebruikers en ontwikkelaars te blijven aantrekken.

Ripple (XRP): Aanzienlijke prijsstijging voorbij $18?

Ripple (XRP) is het onderwerp geweest van optimistische voorspellingen, waarbij analisten aanzienlijke prijsstijgingen voorspelden. Het token heeft een niveau boven de belangrijkste prijspunten gehandhaafd, wat de weg vrijmaakt voor potentiële opwaartse trends.

De Ripple (XRP)-prijs heeft veerkracht getoond en blijft ondanks marktschommelingen boven cruciale niveaus. Deze stabiliteit heeft het positieve sentiment onder beleggers en handelaars aangewakkerd.

Het potentieel voor Ripple (XRP) om nieuwe hoogtepunten te bereiken is aanwezig, maar het wordt geconfronteerd met uitdagingen, waaronder marktomstandigheden en regelgevende factoren. De prestaties van het token zullen nauw verbonden zijn met deze externe invloeden.

Cardano (ADA) heeft de aandacht getrokken met voorspellingen van een enorme golf. Analist Tyler Strejilevich suggereert een potentiële stijging van 6.000%, mogelijk rond de $33,55. Deze voorspelling is gebaseerd op de terugkeer van een bullish wekelijkse cross, vergelijkbaar met de patronen die we in juni 2020 zagen.

Polygon (MATIC), bekend om zijn gedecentraliseerde schaaloplossingen, heeft onlangs de grens van $0,80 overschreden. Ondanks een daaropvolgende lichte daling heeft Polygon (MATIC) blijk gegeven van marktveerkracht. Experts voorspellen een potentiële prijsstijging tijdens de feestdagen, met prognoses rond de $0,9004.

Polkadot (DOT) heeft steun gevonden op de 25-daagse Exponential Moving Average (EMA) na een afwijzing door een aanzienlijke aanbodbarrière. Er is potentieel voor een herstel van 10%, waarbij de Relative Strength Index (RSI) wijst op een groter kopersmomentum.

Aptos (APT) kende een opmerkelijke stijging, bijna 20%, na het ontgrendelen van 25 miljoen munten. Deze gebeurtenis, die op ruim $200 miljoen werd geschat, leidde tot een grotere koopdruk en een toename van de open belangstelling voor de termijnmarkt. Ondanks enkele verliezen na de rally handhaafde Aptos (APT) een prijsstijging van 9%.

Conclusie

Nu 2023 ten einde loopt, gonst het op de cryptomarkt van de mogelijkheid van een ‘Santa Claus Rally’, aangespoord door de gematigde houding van de Amerikaanse Federal Reserve en de Bitcoin Spot ETF-speculaties. Er zijn zeven verschillende munten die eruit springen als de beste investeringskandidaten voor januari 2024. De ogenschijnlijke favoriet, ScapesMania, kon eind 2023 echt zijn kracht laten zien en vertoont nu geen tekenen van stoppen.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!