LUNC best presterende token van deze week, kan het verder stijgen?

De prijs van Terra Luna Classic (LUNC) is de afgelopen 24 uur met 3% gestegen en bereikte $0,00009765, terwijl de gehele crypto-markt in dezelfde periode nauwelijks bewoog. LUNC is nu met 14% gestegen in de afgelopen week en met 7% in de laatste 30 dagen, hoewel de altcoin sinds het begin van het jaar met 32% is gedaald, in tegenstelling tot de meeste andere grote tokens (die gestegen zijn).

Maar met de recente voorstellen of zelfs goedkeuring van een aantal plannen om LUNC te stimuleren, zou de cryptocurrency binnenkort verloren terrein kunnen goedmaken. De indicatoren van LUNC blijven wijzen op verdere winsten, met de RSI die herstelt van een lichte dip eerder in de week en gisteren weer op 60 staat.

Met andere woorden, LUNC heeft nog steeds een goede dynamiek, zoals ook blijkt uit het 30-daagse voortschrijdend gemiddelde, dat verder blijft stijgen boven het 200-daagse gemiddelde. Deze stijging suggereert dat er meer koopvraag in de markt van LUNC komt, terwijl het positieve beeld ook wordt ondersteund door het stijgende steunniveau van de munt, wat aangeeft dat het consolideert rond steeds hogere bodems.

Aangezien de bredere markt momenteel in een precaire toestand verkeert (vanwege de recente handhavingsmaatregelen van de SEC), bestaat de mogelijkheid dat LUNC in de komende dagen en/of weken opnieuw zou kunnen dalen. Echter, wanneer we naar de munt zelf kijken, is het waarschijnlijk dat het nog wat rally’s te wachten staat, gezien de oversold situatie van de afgelopen maanden.

Bovendien is gisteren ook een voorstel geaccepteerd dat het Terra Luna Classic blockchain-netwerk in staat zal stellen om een grotere gelijkheid met het Cosmos-ecosysteem te bereiken, waardoor het interoperabel wordt met meer blockchains en apps. Uiteindelijk kan deze update helpen om het Terra Luna Classic ecosysteem opnieuw te laten groeien, met meer apps die de vraag naar LUNC vergroten.

In combinatie met het USTC opnieuw peggingssvoorstel zouden de komende maanden daarom aanzienlijke winsten voor LUNC kunnen opleveren. Vanaf de huidige prijs van $0,00009765 zal het waarschijnlijk terugkeren naar $0,0001 in de komende dagen, voordat het $0,0002 bereikt in de komende maanden.

En als een opnieuw peggingssvoorstel wordt uitgevoerd, zou LUNC zelfs nog hoger kunnen stijgen en enkele decimalen kunnen verliezen op weg naar herstel van $1.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!