Arabische en Chinese cryptomunten en memecoins pumpen ondanks SEC rechtszaak – $INU, $HABIBI, $HARAM, $WSM

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De crypto markt is altijd al een volatiele en ietwat gekke markt waar waardestijgingen en -dalingen niet per se gebaseerd zijn op cijfers of andere ontwikkelingen. Ook afgelopen week zagen we dat weer gebeuren toen Arabische en Chinese memecoins opeens hun momentum wisten te vinden. 

Cryptomunten als HABIBI, HARAM en INU wisten flinke stijgingen te noteren, maar hebben inmiddels ook alweer een stevige correctie meegemaakt. Er liggen kansen in de markt, maar om hier echt van te profiteren zijn de juiste keuzes, en vooral perfecte timing, van groot belang. 

Dat de cryptomunten stegen, viel vooral op omdat de rest van de markt de afgelopen dagen juist in een dipje terecht kwam. Sinds de Amerikaanse toezichthouder SEC de strijd met crypto bedrijven, crypto exchanges en coins aangegaan is, kent de markt een kleine waardedaling.

>>> Bekijk nu de meest succesvolle meme coin presale van het moment <<< 

Er moet eerlijk bij gezegd worden dat de daling voor veel cryptomunten minimaal was en de grootste dalers zo’n 12% van hun waarde kwijtraakten afgelopen week. In een markt waar we ook dalingen van meerdere tientallen procenten hebben gezien zonder zwaarwegende redenen valt dit reuze mee. 

HABIBI is een meme coin die gebaseerd is op de wereld in het midden-oosten. De cryptomunt heeft naast de HABIBI token namelijk ook $OIL, die je kunt verdienen door je HABIBI te staken. 

De techniek achter deze coin is daarmee wel interessant en hoewel de memecoin geen echte functie heeft, kan het daarmee wel een eind schoppen in de crypto markt. Doordat staking een belangrijk onderdeel is zouden veel traders de tokens langere tijd vast moeten houden. 

Dit zorgt ervoor dat er minder tokens beschikbaar zijn op de markt en het logische vraag en aanbod principe zorgt er dan voor dat de prijs van de token sneller kan stijgen. 

Chinese INU goed alternatief voor Dogecoin? 

Ryoshi Guru, dat is de naam van de nieuwe Chinese INU munt die afgelopen week gelanceerd werd en meteen een stijging meemaakte. De Chinese memecoin is verkrijgbaar bij meerdere exchanges. 

Binnenkort komt daar nog LBank bij, een andere populaire crypto exchange waar je gemakkelijk geld kan storten en dat kan inleveren voor INU tokens. Verder is de token beschikbaar bij Uniswap. 

INU is ontwikkeld op de Ethereum blockchain en daarmee een ERC-20 token. Waar de website volledig in het Chinees is, wordt er op de Twitter accounts van INU wel in het Engels gecommuniceerd. 

Haram de nieuwe meme token van het Midden-Oosten?

Naast het eerder genoemd HABIBI is er ook nog een andere memecoin uit de regio die snel in populariteit gewonnen heeft. HARAM is een nieuwe token en werd een aantal weken geleden gelanceerd. 

Na de lancering steeg de prijs hard, maar vervolgens zakte het ook weer net zo snel weg. Inmiddels staat de prijs van de token op een dieptepunt, maar mocht de koers weer ontploffen kan het een mooie kans zijn. 

Deze memecoin heeft een stabiele community

De drie memecoins hebben kortstondig stijgingen meegemaakt in de crypto markt, maar lijken verder geen langdurig bestaan gegund. Dat komt omdat er geen echte community achter de munt zit.

De memecoins waren kortstondig populair, maar er is geen grote community ontstaan die de munt in het nieuws probeert te houden. Bij Wall Street Memes zit dat anders; daar is juist de community het sterkste punt van het project. 

Wall Street Memes is ontwikkeld door het team achter meerdere social media accounts die daarop memes delen over het traditionele Wall Street. Dat werd zo populair dat het inmiddels verspreid over meerdere sociale media meer dan 1 miljoen volgers heeft.

Al deze volgers hebben nu kennis kunnen maken met de nieuwe WSM token en dat verklaart ook het feit dat er in enkele dagen tijd al $5 miljoen opgehaald is in de presale. Daarmee heeft het nu al een marktwaarde die hoger is dan de drie hier bovengenoemde tokens. 

Het houdt voorlopig nog niet op voor Wall Street Memes want er kan in totaal tot $30 miljoen aan tokens verkocht worden in de presale. Daarna wordt de token gelist bij één of meerdere exchanges en kan het snel in waarde gaan stijgen. 

Je koopt de WSM token op de website van het project, waarbij je Ethereum of USDT in kunt ruilen door eerst je wallet met het platform te verbinden. De tokens zijn vervolgens te claimen zodra de presale uitverkocht of afgelopen is. 

>>> Nu naar de presale van Wall Street Memes <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!