DigiToads steelt de spotlight van PEPE, maar ASI is misschien wel de beste optie voor investeren in crypto

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

In de steeds evoluerende wereld van cryptocurrency heeft de opkomst van meme coins zoals DigiToads en PEPE Coin behoorlijk wat opschudding veroorzaakt. De eerste, met zijn gaming ecosysteem en de laatste, ongegeneerd zelfverklaard als een token zonder intrinsieke waarde, hebben de krantenkoppen gehaald in de wereld van investeren in crypto. Naarmate deze projecten in een stroomversnelling raken, creëren ze een levendige – zij het chaotische – achtergrond voor het opkomende verhaal van de innovatieve nieuwkomer, AltSignals (ASI).

Beleggers doen er goed aan om het vergelijkende potentieel van deze tokens onder de loep te nemen, waarbij ze zich specifiek richten op de overtuigende propositie van ASI. ASI’s integratie van AI-technologie en robuuste fundamenten bieden een kenmerkende, op utility gerichte niche voor het token te midden van de rage rond meme coins. Een intrigerende vraag rijst nu deze met elkaar verweven zijn: bewijst ASI een meer voorzichtige optie voor investeren in crypto dan meme coins?

Wat is AltSignals?

AltSignals, opgericht in 2017, verovert de crypto wereld op stormachtige wijze door de Web3-aangedreven follow-up aan te kondigen van zijn hoogwaardige trading signals. Het platform van AltSignals heeft al een aanzienlijk gebruikersbestand van meer dan 50.000 handelaren opgebouwd en is actief op verschillende markten, waaronder crypto, Binance Futures, Forex, CFD’s en traditionele aandelen.

Beleggers hoeven alleen maar naar de kwantitatieve prestaties van het bedrijf te kijken om het succes van AltSignals te zien. Het project heeft een opmerkelijke beoordeling van 4,9 sterren op Trustpilot; het resultaat van de betrouwbaarheid van AltAlgo™, dat een nauwkeurigheid voor trading signals van 64% heeft. Deze opmerkelijke prestatie heeft AltSignals gepositioneerd als een opvallende speler in de bruisende sector voor trading signals.

AltSignals is echter niet tevreden met het handhaven van de status-quo, maar gaat verder met ambitieuze plannen om via de introductie van het ASI-token innovatieve AI-technologieën te integreren.

Hoe werkt ASI?

ASI vormt de basis van een opwindend toekomstig initiatief: het ActualizeAI-product. Dit nieuwe aanbod maakt gebruik van geavanceerde AI-mechanismen zoals natuurlijke taalverwerking (NLP), sentimentanalyse en versterkend leren om nauwkeurigere en effectievere trading indicatoren te bieden en gebruikers een voorsprong op de concurrentie te geven.

Het ASI-token, beschikbaar in de presale, biedt een mogelijkheid om te investeren in crypto, aangezien de verwachting onder de experts uit de industrie die het project hebben beoordeeld, is dat er waarschijnlijk een enorme stijging van de vraag zal zijn. Dit komt omdat steeds meer handelaren beseffen dat ze toegang nodig hebben om hun concurrentie voor te blijven. Met de aanschaf van 50.000 tokens of meer krijgen investeerders ook levenslange toegang tot zowel de bestaande AltAlgo™ trading signal service evenals het aankomende ActualizeAI dat in 2023 wordt gelanceerd.

Investeerders genieten ook van exclusieve rechten en privileges als onderdeel van de AI Members Club, zoals deelname aan producttests, vroege toegang tot nieuwe functies en bijdragen aan de strategische richting van de toekomst van ActualizeAI door middel van governance stemming op het platform van AltSignals. Dit alles heeft ertoe geleid dat ASI hard op weg is de voorkeurskeuze te worden voor slimme beleggers die investeren in crypto en die op zoek zijn naar de kansen met de hoogste winstverwachting.

Prijsvoorspelling ASI

De ASI presale trekt de aandacht van een breed scala aan beleggers die investeren in crypto met verschillende expertisegebieden dankzij projecties die aangeven dat de crypto in 2023 de $0,50 zou kunnen overschrijden. Het ASI-token bevindt zich momenteel in fase 1 van de AltSignals presale, ter waarde van $0,015.

Door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen en voorspellende modellen, kunnen handelaren navigeren door de marktvolatiliteit en de winstgevendheid optimaliseren, en dus lijkt het investeringspotentieel van ASI enorm nu de trading wereld groeit. ASI biedt een veelbelovend pad om de toekomst van AI en crypto te omarmen.

Wat zijn DigiToads en PEPE?

DigiToads en PEPE zijn twee meme coins die de aandacht hebben getrokken door het bouwen van grote communities op basis van de hype van de projecten. PEPE heeft een oorsprong in de Pepe the Frog-meme, die populair is gebleken op sociale media, vooral voor crypto fans. DigiToads is sindsdien verschenen als een rivaal van PEPE en wil meer utility beloven dan de gemiddelde meme coin, inclusief het gebruik voor NFT-staking.

Prijsvoorspellingen DigiToads en PEPE

Het lijdt geen twijfel dat zowel DigiToads als PEPE, als door hype gedreven projecten, de prijzen de komende maanden waarschijnlijk zullen zien dalen. PEPE heeft de afgelopen drie weken al een prijsdaling van 65% gezien naarmate de interesse afneemt, en hoewel Digitoads in de presale blijft, denken experts dat het onwaarschijnlijk is dat de prijs in de nabije toekomst zal stijgen.

Dit alles betekent dat beide projecten hopen hun prijzen vast te houden tot het einde van het jaar en dan vooruit kunnen kijken om te zien of ze langzaam wat momentum kunnen opbouwen.

Wat is op dit moment de beste keuze voor het investeren in crypto?

Het is duidelijk dat ASI van de drie projecten op dit moment de beste optie is voor het investeren in crypto, gezien het potentieel om gebruikers te helpen hun handelswinsten te maximaliseren. Anderzijds halen meme coin projecten vaak een paar weken de krantenkoppen om onervaren investeerders te lokken. De doorgewinterde beleggers die investeren in crypto zullen echter waarschijnlijk ASI kiezen als token om in de gaten te houden.

Je kunt hier deelnemen aan de ASI crypto presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!