Deze top 100 altcoin toont tekenen van bullishness, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Kaleo heeft aangegeven dat één op Ethereum (ETH) gebaseerde altcoin tekenen van bullishness vertoont ten opzichte van zowel de Amerikaanse dollar als Bitcoin (BTC).

De pseudonieme handelaar vertelde zijn 590.200 Twitter-volgers dat de gedecentraliseerde derivatenbeurs Injective (INJ) klaar lijkt te zijn om te stijgen tegenover Bitcoin (INJ/BTC).

Volgens een door de analist gedeelde grafiek lijkt het INJ/BTC-paar met succes een diagonale weerstand als ondersteuning opnieuw te hebben getest. Hij tweette:

“INJ toont weer solide kracht vs. BTC. Ik ben hier long.”

Kaleo werkte later de grafiek bij en zei dat het INJ/BTC-paar kort zou kunnen afkoelen na een rally tot wel 0,0003031 BTC ($8,23). Hij gaf het onderstaande aan:

“INJ/BTC met een solide zet tot nu toe. Het zou me niet verbazen als ik hier een beetje accumulatie zie voordat er een vervolg hoger komt.”

Kaleo houdt echter ook de prijsactie van INJ ten opzichte van de Amerikaanse dollar (INJ/USD) nauwlettend in de gaten.

De populaire analist gaf aan dat het paar er ook bullish uitziet na het verwijderen van de diagonale weerstand en het opnieuw testen als ondersteuning. Hij zei het volgende:

“INJ / USD-grafiek ziet er ook geweldig uit.”

Injective is op het moment van schrijven $7,86 waard, een stijging van 7,7% in de afgelopen 24 uur. De reden achter deze stijging is omdat het project onlangs een aantal nieuwe ontwikkelingen in zijn ecosysteem aangekondigd heeft, waaronder de integratie met de blockchain-schaaloplossing Polygon (MATIC).

“Injective lanceert een baanbrekende integratie met [Polygon Labs] om echte DeFi (decentralized finance) composability mogelijk te maken. Voor het eerst kunnen native assets van Polygon en Injective worden gebruikt voor een breed scala aan cross-chain use cases binnen de twee ecosystemen.”

Injective voltooide ook een upgrade naar zijn Avalon-mainnet nadat het voorstel was goedgekeurd door 99,8% van de kiezers in de gemeenschap.

“De Avalon Mainnet Upgrade is voltooid om u de meest performante Injective-infrastructuur tot nu toe te bieden:

  • Robuuste schaalbaarheidsoptimalisaties
  • PoS (proof of stake) validatie vernieuwd
  • Snelste bloktijden op het mainnet.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!