XRP koers verwachting – CEO Brad Garlinghouse: Ripple rechtszaak uitspraak binnen enkele weken – Kan Ripple 100 euro worden dit jaar?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Alle ogen in de crypto markt lijken gericht op grote munten als Bitcoin en Ethereum, maar vergeet ook XRP niet. De cryptomunt van het bedrijf Ripple bestaat al bijna 10 jaar, maar heeft het de afgelopen jaren druk met een rechtszaak. 

In die rechtszaak gaat het er om of Ripple ooit XRP als effect aangeboden heeft. Volgens de Amerikaanse toezichthouder is dit het geval en beloofde Ripple dat de prijs van XRP kon stijgen, iets wat je niet mag zeggen over ongereguleerde investeringen. 

De rechtszaak duurt inmiddels al jaren, maar er zijn signalen dat er op 13 juni een uitspraak komt in de zaak. Deze uitspraak kan groot effect hebben op de koers van XRP, maar ook op de rest van de crypto wereld. 

Als de SEC, de Amerikaanse toezichtouder, in het gelijk wordt gesteld, betekent dit waarschijnlijk het begin van veel meer rechtszaken en beperkingen voor crypto bedrijven in de Verenigde Staten. 

Mocht XRP de uitspraak ontvangen die ze wensen, kan het juist goede gevolgen hebben voor de ontwikkeling van cryptocurrency in Amerika. Bedrijven gaan waarschijnlijk liever in zee met het betalingsbedrijf als ze de rechtszaak gewonnen hebben.

Kan Ripple 100 euro worden dit jaar?

Traders verwachten veel van de XRP koers al de rechtszaak gewonnen heeft en dat heeft te maken met wat er gebeurde toen de rechtszaak begon. Vooral Amerikaanse exchanges besloten direct XRP te weren van hun platform om zo hun handen schoon te houden.

Dat betekent dat bijvoorbeeld Binance, ‘s werelds grootste crypto exchange, de munt niet meer voor trading aanbiedt. Dit kost XRP veel trading volume aangezien er onwijs veel traders alleen op Binance actief zijn. 

Zodra de rechtszaak afgelopen is, kan XRP mogelijk weer op Binance en andere exchanges gelist worden. Dit kan het trading volume weer een boost geven zodat de munt weer kan gaan stijgen in waarde. 

Een stijging naar €100,- gaat in 2023 niet gebeuren, daarvoor heeft XRP teveel tokens. Mocht het dat prijsniveau bereiken zou het 5 keer zoveel waard worden als Bitcoin en dat gaat voorlopig nog niet gebeuren. 

Deze nieuwe cryptomunten verwachten wel grote stijging

De toekomst van XRP is dus nog ongewis en voor een groot deel afhankelijk van de uitspraak van de rechter in de zaak tegen de SEC. Andere cryptomunten hebben daar natuurlijk geen last van en zeker enkele nieuwe cryptomunten komen zonder achterstand de markt in. 

Twee van die nieuwe cryptomunten horen bij de meme coin markt die de afgelopen maanden al mooie stijgingen liet zien. Het gaat hier om AiDoge en Wall Street Memes, een meme coin die de presale binnenkort afsluit en eentje die hem net begonnen is. 

Wall Street Memes – $100k opgehaald in enkele minuten tijd

De nieuwe memecoin Wall Street Memes werd in de ochtend van 26 mei gelanceerd en wist binnen enkele minuten tijd al meer dan $100.000,- op te halen. Daarna steeg de presale verder en wist het op dag 1 ook zonder moeite de grens van $200.000,- te doorbreken. 

Wall Street Memes is een klassieke meme coin die geen echte functie biedt, maar zich richt op het groeien van een community die in de munt investeert en zo de koers van de token naar grote hoogtes kunnen duwen. 

Dat er op het begin zoveel geïnvesteerd is, is niet heel gek. Wall Street Memes heeft al een community van meer dan 200.000 mensen opgebouwd op Twitter alleen en biedt de presale zo aan dat hoe eerder je erbij bent, hoe voordeliger je investeert.

Daarnaast is er ook een airdrop die alleen beschikbaar is voor traders die WSM tokens in bezit hebben. Daarnaast moet je lid worden van de Discord, de sociale media van Wall Street Memes volgen en zelf berichten over het project plaatsen.

Investeer ook vandaag nog in de Wall Street Memes token en voeg je bij de allereeste investeerders in dit nieuwe meme coin project. 

>>> Nu naar Wall Street Memes <<< 

AiDoge – Laatste kans om te investeren voor listing

Het crypto project AiDoge is juist bijna aan het eind van de presale waardoor je nog maar heel even de tijd hebt om te investeren. De listing komt er aan nu de hard cap van $14,9 miljoen bereikt is. 

Dat de presale de hard cap bereikt, betekent niet dat je de token niet meer kan kopen. Omdat het project dusdanig snel uitverkocht raakte, heeft het team besloten om de tokens tegen de listing prijs aan te bieden. 

Het project ontwikkelt met het opgehaalde geld een platform waarop je met AI memes kan laten genereren. Je hoeft er alleen maar een stukje tekst voor op te geven en AiDoge.com doet de rest voor je. 

Om dit te kunnen doen heb je credits nodig en die credits kun je alleen ontvangen door de bijbehorende AI tokens in te zetten voor staking. 

>>> Grijp de laatste kans bij AiDoge <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!