Analist stelt dat deze altcoin nog ruimte heeft om te stijgen

De populaire cryptohandelaar Bluntz vertelde zijn ruim 220.000 volgers op Twitter dat hij bullish is op Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC), waarbij hij aangaf dat het ETH/BTC-paar op het punt staat uit te breken. Hij zei het volgende:

“ETH/BTC staat mogelijk aan de vooravond van een grote uitbraak. Ik weet nog niet zeker of het zo is of niet, maar als het zo is, is het game time voor ETH.”

Op basis van de bijgevoegde grafiek van Bluntz lijkt het erop dat het ETH/BTC-paar een dalend wigpatroon heeft gevormd dat doorgaans als bullish wordt beschouwd.

Wat betreft het BTC/USD-paar, zei de pseudonieme crypto-analist dat de koningsmunt een ​​gevaarsignaal heeft afgegeven nadat het onder een belangrijk ondersteuningsniveau was gezakt. Hij zei het onderstaande:

“Bitcoin terug in het ontsnappingsbereik, dat is nooit een goed teken. Misschien is het tijd om weer wat blootstelling te verminderen.”

Bluntz deelde ook zijn kijk op het blockchain-indexeringsprotocol The Graph (GRT), dat de afgelopen zeven dagen met iets meer dan 10% is gestegen.

Volgens de cryptohandelaar en -analist heeft The Graph meer opwaarts potentieel na het doorbreken van een dalend wigpatroon. Hij zei het volgende:

“Grote weerstand van $0,13 [niveau] is nu gewist op GRT en heeft niets anders gedaan dan omhoog gaan sinds die duidelijke kanaaluitbraak. Een van mijn favoriete structuren om zonder twijfel te handelen. Volgens mij zit er nog genoeg sap in de tank.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!