Top 5 grootste crypto stijgers op DEXtools vandaag – Alles over de trending cryptomunten op dit moment

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Met de opkomst van cryptocurrencies en de groei van de blockchain-industrie is er een behoefte ontstaan. De behoefte aan geavanceerde tools en platforms die beleggers kunnen helpen bij het nemen van beslissingen. Dextools is op dit moment een toonaangevend platform voor cryptoanalyses. Door middel van Dextools te gebruiken krijg je bepaalde gegevens en inzichten in de crypto wereld die van onschatbare waarde kunnen zijn.

DEXtools is een platform waar jij zelf geen crypto kan kopen. Het is puur bedoeld voor het leveren van gedetailleerde informatie en geavanceerde grafieken die gebruikers kunnen gebruiken om de markttrends te analyseren. Het stelt investeerders in staat om technische analyses uit te voeren en waardevolle gegevens te verzamelen. De gegevens kunnen helpen bij het identificeren van potentiële koop- en verkoopmomenten.

Naast de analyses verbindt DEXtools investeerders met elkaar. De gebruikers kunnen ideeën uitwisselen, analyses delen en deelnemen aan discussies met andere leden. Zo leert iedereen van elkaar en krijg je los van het analytische platform ook een educatief en sociaal platform.

Top 5 grootste crypto stijgers op DEXtools vandaag 

In het artikel werpen wij een blik op de vijf meest gestegen cryptomunten volgens de gegevens van DEXtools. Deze cryptomunten hebben daarnaast nog een grote potentie om verder te gaan stijgen. 

Of het gaat om innovatieve technologie, gedecentraliseerde financiële toepassingen of oplossingen voor verschillende industrieën; al deze projecten hebben de potentie om een blijvende impact te hebben op de cryptomarkt. Laten we de schijnwerpers richten op de vijf opkomende projecten en ontdekken wat hen zo bijzonder en aantrekkelijk maakt!

  1. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwe memecoin met grote community
  2. AiDoge (AI) – Crypto stijger met platform voor memes
  3. Launchpad XYZ (LPX) – Compleet trading platform voor Web3 projecten
  4. Ecoterra (ECOTERRA) – Verdien crypto door te recyclen
  5. yPredict (YPRED) – Ontvang hulp van AI voor jouw volgende crypto trade
  6. DeeLance (DLANCE) – Het crypto platform voor freelancers en opdrachtgevers

>>> Nu naar de presale van Wall Street Memes <<< 

Top 5 grootste crypto stijgers op DEXtools vandaag – Nader bekeken

Op DEXTools vind je wel wat de grootste stijgers zijn en per cryptomunt een beetje informatie, maar het is vaak niet genoeg om echt je keuzes op te baseren. Daarom staat hieronder meer informatie over de cryptomunten uit de top 5 hierboven.

Daarbij moet je zelf een inschatting maken wat je belangrijk vindt aan een cryptomunt. Wil je dat deze altijd een functie biedt, of ben je gewoon op zoek naar de mooiste kansen in de markt, of het nu nuttige cryptomunten zijn of niet. 

De cryptomunten uit dit overzicht zijn verkrijgbaar in een presale wat betekent dat ze alleen via de website van het project zelf te koop zijn. 

1. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwe memecoin met grote community

De nieuwste memecoin van het moment is Wall Street Memes. Deze memecoin is net gelanceerd en heeft in korte tijd al veel geld opgehaald. Dat is niet compleet verrassend, want het project heeft al een community van honderdduizenden crypto traders. 

Wall Street Memes is de naam van populaire social media accounts die op een humoristische manier kijken naar de traditionele markten. Dat zij nu een meme coin lanceren kan dit deel van de markt behoorlijk op stelten zetten. 

De presale van Wall Street Memes is opgebouwd uit maar liefst 30 verschillende fases. Bij elke nieuwe fase die ingaat, zal de prijs van de token iets verhoogd worden.

Als je investeert in de presale kun je dat beter zo vroeg mogelijk doen. Niet alleen vanwege de lagere prijs, maar ook vanwege de airdrop die gehouden wordt onder iedereen die actief meedoet met het project. 

Om ook kans te maken op de airdrop moet je onderdeel worden van de Discord-server, de sociale media kanalen volgen en zelf WSM tokens in bezit hebben. Lees meer over de airdrop van Wall Street Memes op de website van het project

>>> Zelf investeren in Wall Street Memes <<<

2. AiDoge (AI) – Crypto stijger met platform voor memes

AiDoge is een opkomende meme cryptocurrency die de aandacht heeft getrokken van veel investeerders. De munt is een unieke mix van humor en een echte functie. AiDoge biedt een kans voor traders en ontwikkelt een platform dat daadwerkelijk veel gebruikt kan gaan worden. 

Het project ontwikkelt momenteel een platform waarop je door middel van AI memes kan laten genereren. Je geeft hiervoor een bepaalde tekst op en het plaatje met de grappige tekst komt er uitrollen. 

Met deze meme kun je vervolgens een aantal dingen doen, zo kun je hem gewoon gebruiken door te delen op je eigen social media, maar het is mogelijk nog interessanter om de meme te plaatsen op de publieke wall van AiDoge. 

Op deze wall kan iedereen de door AiDoge gegenereerde memes plaatsen en vervolgens kan er op deze memes gestemd worden. De memes met de meeste stemmen krijgen een beloning in AI tokens zodat je zelfs geld kunt verdienen met de memes! 

De presale van AiDoge is een groot succes en heeft inmiddels al een opbrengst van meer dan $13,5 miljoen. De hard cap van het project is $14,6 miljoen dus je hebt niet heel lang meer om te investeren in het project. 

>>> Nu naar de presale van AiDoge <<< 

3. Launchpad XYZ (LPX) – Compleet trading platform voor Web3 projecten

Het platform van Launchpad XYZ gaat jouw handvaten bieden om de juiste stappen te zetten in de wereld van Web3. Op het platform krijg je per Web3 crypto een overzicht van alle technische gegevens en informatie. 

Zo vind je gemakkelijk nieuwe projecten waar je mogelijk in wil investeren. Launchpad XYZ maakt het nog een stukje makkelijker door elk project een score te geven. Dit is de Launchpad Quotient (LQ). 

Je kunt vervolgens direct op het platform zelf gaan traden in de cryptomunten die je gevonden hebt. Launchpad XYZ biedt je zowel een trading terminal aan als een eigen decentrale exchange.

De presale van Launchpad XYZ is onlangs alvast gelanceerd zodat crypto traders op tijd in kunnen stappen bij het platform. Je kunt de tokens kopen om er winst op te maken, maar ze gaan je ook toegang bieden tot het platform.

Op dit moment betaal je nog een lage prijs per token omdat de presale nog aan het begin staat. Zodra de token uiteindelijk gelist gaat worden zal de prijs stijgen. 

>>> Nu LPX tokens kopen in een presale <<< 

4. Ecoterra (ECOTERRA) – Verdien crypto door te recyclen

Ecoterra is een nieuwe duurzame cryptomunt die zich richt op duurzame beleggers met haar unieke recycling project. Met de Ecoterra app ben jij als consument in staat om verpakkingen te recyclen en daar een mooie beloning voor te ontvangen. 

Het enige wat je hoeft te doen is de verpakkingen in de app te scannen en ze vervolgens in te leveren bij een Ecoterra recyclingmachine. Daar blijft het niet bij, want Ecoterra geeft je hiervoor haar eigen tokens als beloningen.

Die tokens kun je natuurlijk gewoon verkopen, maar binnen de Ecoterra app heb je nog meer mogelijkheden om impact te maken. Zo kun je ze ook gebruiken om er CO2-rechten mee te kopen op de CO2-marktplaats van het project. 

Naast consumenten is de app ook geschikt voor bedrijven die via het impact profiel kunnen laten zien welke stappen zij hebben ondernomen. Hiermee kan het grote bedrijven binnenhalen die mee willen werken aan het systeem. 

De presale van Ecoterra is nog even open en dus kun je de tokens extra voordelig aanschaffen. Hiervoor kun je naar de website van Ecoterra om Ethereum of UDST in te ruilen. 

>>> Koop alvast jouw ECOTERRA tokens <<< 

5. yPredict (YPRED) – Ontvang hulp van AI voor jouw volgende crypto trade

yPredict is een ander nieuw crypto project dat met een eigen trading platform komt, maar daarbij biedt het wel een bijzondere functie. Er is namelijk kunstmatige intelligentie verwerkt die je kan helpen bij het maken van de beste crypto trades.

De AI is namelijk in staat om technische analyses uit te voeren en belangrijke patronen in de koers te ontdekken. Hiermee kan het vervolgens een voorspelling doen welke kant de crypto koers op gaat bewegen. 

Een van de meest opvallende kenmerken is de realtime voorspellingsfeed. Deze feed biedt continu bijgewerkte voorspellingen en marktanalyses, zodat je altijd weet wat te kopen. Met yPredict heb je dus een voorsprong op jouw concurrentie.

Ypredict biedt ook een uitgebreid scala aan educatieve bronnen, analyses en rapporten. Of je nu een ervaren of onervaren investeerder bent. Het platform geeft jou waardevolle inzichten om het begrip van de markten te vergroten.

Ontdek de kracht van voorspellende financiën met yPredict en til jouw investeringstrategie naar een hoger niveau. Ontdek de voordelen en profiteer nu!

6. DeeLance (DLANCE) – Het crypto platform voor freelancers en opdrachtgevers

Ontketen jouw potentieel met $DLANCE – de toekomst van de freelance-economie! $DLANCE, een opkomende cryptocurrency, wil een revolutie teweegbrengen in de manier waarop freelancers samenwerken met opdrachtgevers. $DLANCE is gebouwd op een geavanceerd blockchain-netwerk en maakt gebruik van slimme contracten, waardoor tussenpersonen worden geëlimineerd en directe peer-to-peer-interacties mogelijk worden.

Wat $DLANCE onderscheidt, is de inzet voor transparantie en eerlijkheid. Het platform maakt gebruik van een reputatiesysteem en gebruikersbeoordelingen om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Dit creëert een vertrouwde omgeving waar freelancers en opdrachtgevers in vertrouwen kunnen samenwerken, zonder verborgen agenda’s of misverstanden.

Naast transparantie biedt $DLANCE ook een veilige en efficiënte betalingsinfrastructuur. Met behulp van blockchain-technologie kunnen betalingen snel en veilig worden verwerkt, beveiligd met geverifieerde transacties en worden geblokkeerd totdat de klus naar tevredenheid is voltooid. Hierdoor kunnen zowel freelancers als opdrachtgevers met een gerust hart zaken doen.

Als de native cryptocurrency token van het platform speelt de DLANCE-token een cruciale rol. Het wordt gebruikt om te betalen, te belonen en de groei van het $DLANCE-platform te stimuleren. Bovendien bieden DLANCE-tokens trading mogelijkheden op cryptocurrency exchanges, waardoor investeerders en traders kunnen profiteren van de groeiende belangstelling voor dit veelbelovende project.

De wereldwijde toegankelijkheid van $DLANCE zorgt voor een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor zowel freelancers als klanten over de hele wereld. Freelancers kunnen hun capaciteiten laten zien aan een wereldwijd publiek, terwijl klanten kunnen profiteren van een diverse selectie van hoogopgeleide professionals. Hierdoor is er volop ruimte voor nieuwe perspectieven en vooruitzichten in de kluseconomie.

Als u een freelancer bent die op zoek is naar nieuwe kansen om uw carrière uit te breiden, of een klant bent die op zoek is naar het meest uitzonderlijke talent, biedt $DLANCE de perfecte setting voor onpartijdig en open teamwerk. Meld u vandaag nog aan voor $DLANCE en ontdek het grenzeloze potentieel dat het biedt. Bereid je voor op de toekomst van de kluseconomie!

>>> Nu naar de presale van DeeLance <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!