PEPE is “officieel dood”, volgens Dogecoin-miljonair

De tracker van DOGE-portefeuilles die Dogecoin-transacties van verschillende groottes rapporteert, @DogeWhaleAlert, heeft benadrukt dat PEPE blijft crashen. Daarnaast zei Glauber Contessoto, die zichzelf een “Dogecoin-miljonair” noemt en wiens verhaal enkele jaren geleden de krantenkoppen haalde in mainstream media zoals CNBC, zelfs dat PEPE “officieel dood” is.

Twitter-gebruiker “Crypto Jesus” reageerde op Contessoto en verklaarde dat zijn tweet het tegenovergestelde effect op hem had, waardoor hij wat PEPE wilde kopen. Hij vergeleek de “Dogecoin-miljonair” met Jim Cramer, presentator van Mad Money op CNBC en een vocale tegenstander van crypto, die in de cryptomarkt bekend staat vanwege zijn onnauwkeurige voorspellingen.

Contessoto reageerde echter op de Twitter-gebruiker door te stellen dat toen hij onlangs de top van de PEPE-marktkapitalisatie op $1,5 miljard noemde en iedereen adviseerde om te verkopen, niemand zijn advies opvolgde. Sindsdien, voegde hij eraan toe, is de PEPE-prijs dag na dag blijven dalen.

De PEPE-mememunt verscheen in april op de markt en werd gelanceerd door een anoniem team van ontwikkelaars die geïnspireerd waren door de populaire internetmeme over Pepe the Frog. PEPE is momenteel 70,9% gedaald ten opzichte van het hoogste punt dat op 5 mei werd bereikt en wordt nu verhandeld voor $0,000001248.

In tegenstelling tot Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) heeft PEPE geen nut en zijn er geen waarschijnlijke verdere ontwikkelingen die hier verandering in gaan brengen. Sommigen geloven echter dat het veel nieuwe particuliere beleggers naar de cryptomarkt kan brengen en hen vervolgens kan laten overschakelen naar Bitcoin (BTC) en andere ‘serieuzere’ munten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!