Dit is waarom Bitcoin naar $31.000 gaat! Bulls maken zich klaar voor grote stijging!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt.

De wekelijkse candle close is gesloten en dat betekent dat we belangrijke conclusies kunnen trekken. Ik verwacht dat we de low hebben gezien van Bitcoin (BTC) en nu op weg zijn naar nieuwe highs. $31.000 en $32.450 lonkt en in de video van vandaag vertel ik waarom! Bekijk de video nu en smash zeker eventjes op die blauwe duim!

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Wil jij gratis onze Educatiegroep bekijken? Geheel vrijblijvend kun je bij ons 7 dagen lang de free trial uitproberen. Bekijk de content en de begeleiding die we bieden en ontdek de bak aan informatie in onze eigen CryptoCoinTalk University! Via deze link: https://cryptocointalk.nl/product/educatiegroep-free-trial/

Heb je interesse om te investeren in cryptocurrencies, maar weet je niet goed welk platform je het beste kan gebruiken? Meld je dan nu aan op Coinmerce en geniet van een betrouwbaar platform met lage kosten! Klik hier om je aan te melden!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via deze link!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!