De toekomst van crypto ligt bij gaming, aldus Polygon (MATIC) -oprichter

De toekomst van crypto ligt bij gaming, volgens Sandeep Nailwal, de mede-oprichter van Ethereum (ETH) layer-2 schaaloplossing Polygon (MATIC).

Nailwal hield op donderdag en vrijdag een Reddit ask-me-anything (AMA)-sessie en beantwoordde vragen over zijn project en de crypto-ruimte in het algemeen.

Toen hem werd gevraagd naar mogelijke real-life use-cases voor de blockchain, zei de mede-oprichter van Polygon dat hij dacht dat gamen de “grootste kans voor crypto” vertegenwoordigde. Hij zei het onderstaande:

“En gamen neemt nieuwe technologie in grote hoeveelheden over. Er worden de komende 6-18 maanden enkele topgames gelanceerd in Web3 en het zou erg interessant zijn om te zien of sommigen van hen de cryptocode kunnen kraken. Vorig jaar zelf was er meer dan $2 miljard aan financiering voor Web3-games. Polygon gecombineerd met zijn ecosysteemspelers zoals ImmutableX (IMX) kregen het leeuwendeel in termen van die gefinancierde games. Vingers gekruist voor sommigen om groot te worden!”

Tijdens de AMA vroeg een andere Redditor aan Nailwal waarom “de hele crypto-industrie [voelt] als oplichterij en tijdverspilling?”

De mede-oprichter van Polygon erkende dat “90% van de crypto-tokens oplichting is”, maar wees ook op een deel van het altruïstische nut dat de ruimte voor digitale activa de afgelopen jaren heeft geboden. Hij reageerde als volgt:

“Ik deel ook uw frustratie dat we niet zoveel producten hebben gemaakt die waarde kunnen toevoegen aan de mensheid, maar er zijn enkele dingen die ik graag wil delen:

  1. De hele Defi (gedecentraliseerde financiële) ruimte heeft veel financiële primitieven gecreëerd, zoals gedecentraliseerde uitwisselingen, geldmarkten enz. Die momenteel volwassen worden en zullen opschalen naarmate de blockchain-infrastructuur schaalt en de norm zal worden.
  2. Of het nu ging om de Covid-hulp in India, de oorlogshulp in Oekraïne of de aardbeving in Turkije, de technologie en de gemeenschap van Crypto liepen voorop en waren lange tijd de enige manier om het geld voor de hulp in te zamelen.
  3. Veel mensen in Afrika en Latam (Latijns-Amerika) gebruiken tegenwoordig USDT als middel om hun rijkdom te beschermen tegen inflatie in hun lokale valuta.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!