Deze altcoin is er eentje om in de gaten te houden, aldus Santiment

Het bekende crypto-analysebedrijf Santiment heeft in een recentelijke analyse aangegeven dat het aantal transacties vanuit whales enorm aan het stijgen zijn voor één Ethereum (ETH) altcoin, en dat de rally misschien nog niet voorbij is.

Het marktinformatiebureau zei dat het beeldsynthetiserende ecosysteem Render Token (RNDR) zowel hoge whale-transacties als een toename van het aantal portemonnee-adressen ervaart.

Render Token verbindt mensen die grafische verwerking nodig hebben met mensen van wie de grafische verwerkingseenheden (GPU’s) vrij zijn om te gebruiken. Dit maakt het mogelijk om grafische beelden makkelijker te renderen (het met de computer genereren van digitale afbeeldingen op basis van ruwe data).

Volgens gegevens van Santiment zijn het aantal whale-transacties voor RNDR deze maand naar hun op twee na hoogste niveau gestegen, wat aangeeft dat sommige investeerders verkopen om hun winsten veilig te stellen. Het ging echter verder met stellen dat deze pieken niet hebben geleid tot het doden van het bullish momentum. Het zei het volgende:

“We moeten voorzichtig zijn met het feit dat whale-transacties de afgelopen maand de op twee na hoogste dag hebben bereikt, wat vaak een teken is dat er winst wordt genomen. We zien echter wel dat de prijzen van de vorige twee $100.000+ whale-pieken van deze grootte (in rood, hieronder) daadwerkelijk bleven stijgen.”

Enlarged

Volgens Santiment is een belangrijke indicator dat Render Token mogelijk in waarde blijft stijgen, een toenemend aantal adressen die het token vasthouden. Het gaf het onderstaande aan:

“Ondersteuning van de theorie dat deze rally nog niet voorbij is, kijk eens hoe de belangrijkste RNDR-adressen voor sharks en whales blijven stijgen in termen van hun aantal adressen. De tan-lijn, die portefeuilles vertegenwoordigt met een miljoen tot 10 miljoen RNDR, neemt bijzonder snel toe. Negentig van dergelijke adressen zijn de meeste in de geschiedenis van het actief. En als whales winstnemingen waren, zou dit aantal adressen waarschijnlijk niet blijven stijgen.”

Enlarged

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!