Bluntz voorspelt bounces voor Bitcoin en Litecoin

Een populaire analist en handelaar heeft bullish sentiment geuit voor de belangrijkste cryptocurrency, Bitcoin (BTC). De pseudonieme analist Bluntz vertelde aan zijn 222.900 Twitter-volgers dat swing failure patronen (SFPS) zich vormen op de dagelijkse grafiek van BTC en andere belangrijke crypto-valuta’s tijdens een neerwaartse trend.

Een swing failure patroon dat optreedt tijdens een neerwaartse trend suggereert meestal een ommekeer naar boven en een ommekeer naar beneden als het patroon optreedt tijdens een bullish periode. Volgens Bluntz lijkt Bitcoin nu klaar te zijn om te stijgen na het overwinnen van belangrijke weerstandsniveaus. Hij gaf het volgende aan:

“Solide swing failure patronen vormen zich hier op de dagelijkse grafiek voor BTC en de meeste belangrijke crypto’s. Ik denk niet dat dit het juiste moment is om short te gaan, dat was weken geleden. Ik denk dat we hier herstellen, maar ik houd de volgende weerstanden nauwlettend in de gaten, namelijk $28.300 en $29.500.”

Bitcoin wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $26.875 met een daling van bijna 2% op de dag.

Wat betreft Litecoin (LTC), dat zijn derde halveringsevenement nadert, zei de pseudonieme handelaar dat de twaalfde grootste crypto-valuta op basis van marktkapitalisatie nog meer opwaarts potentieel heeft op basis van historische gegevens. Hij voegde hieraan het onderstaande toe:

“Ik denk dat ik het hiermee eens ben, een mooi stukje informatie dat iemand eerder met me deelde over de [Litecoin] halvering. Het lijkt erop dat er nog een solide maand – 40 dagen aan opwaartse beweging kan zijn op basis van de laatste twee halveringen. Het is een kleine dataset, maar naar mijn mening toch waardevol.”

Litecoin wordt op dit moment verhandeld voor een prijs van $91,86 met een kleine daling van iets minder dan een half procent ten opzichte van 24 uur geleden.

Bluntz waarschuwde echter dat de crypto-markt volatiel blijft en dat het belangrijk is om de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden. Ondanks de positieve vooruitzichten benadrukt hij dat er altijd risico’s verbonden zijn aan investeren in cryptocurrencies en dat het belangrijk is om verantwoordelijkheid te nemen bij het nemen van investeringsbeslissingen.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!