Arbitrum (ARB) prijsvoorspelling: Uwerx (WERX) voorverkoop biedt minder risico

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Naarmate Arbitrum (ARB) voet aan de grond krijgt in de markt, wordt het duidelijker dat het netwerk en het onderliggende token grote vooruitzichten hebben. Sinds de tokenlancering op 23 maart 2023 is Arbitrum doorgegaan met het doorbreken van een hoger handelsvolume en heeft het zich opgeworpen als een topwinnaar naarmate de bullmarkt nadert.

Het ARB-token werd gelanceerd als een airdrop voor leden van de gemeenschap, en dat is een behoorlijke winst zonder risico. Naast nulrisico is er een ongelooflijke mogelijkheid met een laag risico in de voorverkoop van Uwerx.

Uwerx klaar voor de maan

Uwerx is een unieke opkomende oplossing voor de gig-economie, en het nieuwe freelance-platform zal bestaande problemen met de wereldwijde freelance-economie oplossen. De vraag naar een wereldwijde gig-economie is toegenomen sinds de pandemie van 2020. Volgens Forbes zegt 71% van de bedrijven dat het aantrekken van freelancers of onafhankelijke werknemers hun onderneming meer flexibiliteit biedt in tijden van economische onzekerheid. Dit komt ook overeen met een ander Fiverr-rapport, waar 80% van de bedrijfsleiders freelancers als de go-to-werknemers beschouwt in periodes van onzekerheid.

Met de toenemende vraag naar freelanceplatforms komt de behoefte aan betere platforms dan bestaande. Uwerx streeft ernaar bestaande problemen in de gig-economie op te lossen, variërend van exorbitante vergoedingen tot betalingsbeperkingen. Uwerx is een op blockchain gebaseerd freelanceplatform dat gebruikers meer waarde geeft door gebruikers te stimuleren door activiteit op het netwerk. Het gebruikt zijn native token, WERX, voor zijn primaire nut, en gebruikers kunnen het verhandelen.

Bovendien brengt Uwerx een vast tarief van 1% in rekening voor transacties op het platform in vergelijking met de exorbitante gemiddelde vergoeding van 20% in de branche. Naast lage kosten biedt Uwerx andere unieke functies, waaronder ingebouwde samenwerkingstools en tools voor geschillenbeslechting, gepersonaliseerde matching en transparante prijzen.

Uwerx geeft ook prioriteit aan de bescherming van intellectueel eigendom, aangezien het de gig-economie volledig wil decentraliseren. De voorverkoop van Uwerx is begonnen, waardoor vroege investeerders de tokens kunnen verzamelen terwijl ze goedkoop verkopen.

Arbitrum (ARB) is toonaangevend layer-2-oplossingen

Arbitrum (ARB) is een layer-2-oplossing op de Ethereum-blockchain en domineert andere layer-2-oplossingen in alle netwerken. Ondanks dat het net zijn token heeft gelanceerd, bestaat het al het langst, met de eerste lancering in augustus 2021. Sinds de lancering is het een van de leidende cryptocurrencies in het dagelijkse handelsvolume. Dit vertegenwoordigt simpelweg activiteit in de keten en zou een aanwijzing kunnen zijn voor een mogelijke prijspomp op de bullmarkt.

ARB airdrop is dit jaar waarschijnlijk het grootste evenement op de cryptomarkt, waarbij leden van de gemeenschap tot $12.000 krijgen voor het gebruik van het netwerk voorafgaand aan de tokenlancering. Arbitrum had geen voorverkoopevenement, maar een dergelijke mogelijkheid is beschikbaar bij WERX.

Hoe hoog kan WERX gaan?

Met WERX voor $0,0125 kunnen vroege kopers profiteren van de enorme winstmarge richting lancering. De voorverkoopprijs zou stijgen naarmate het vordert en de uiteindelijke prijs zou tussen $0,095 – $0,0115 liggen. Met de unieke oplossing en solide use-case achter het token, is $1,5 na lancering een behoorlijk bereik.

Het token wordt gelanceerd op de Ethereum-blockchain en is gecontroleerd door SolidProof en InterFi Network, wat het project enige geloofwaardigheid geeft. Uwerx zal na de lancering ook afstand doen van het contract en de liquiditeit voor 25 jaar vergrendelen als anti-tapijtmechanisme voor het project.

WERX-voorverkoop is wellicht de beste kans die de markt in een tijdje heeft geboden.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!