Drie analisten voorspellen grote rally voor Bitcoin

Drie veel gevolgde crypto-analisten hebben vergelijkbare meningen gedeeld over dat Bitcoin (BTC) waarschijnlijk klaar is voor een parabolische stijging. Crypto-strateeg Michaël van de Poppe, die 656.700 volgers op Twitter heeft, vertelde zijn volgers namelijk dat Bitcoin bullish signalen geeft op de wekelijkse grafiek. Ondanks een terugtrekking van de belangrijke psychologische weerstand op $30.000, blijft Bitcoin handelen boven twee cruciale technische indicatoren op de wekelijkse tijdschaal. Hij gaf het volgende aan:

“Bitcoin breekt omhoog en test $27.600. Goede tekenen. Op de wekelijkse tijdschaal blijft het 200-daags voortschrijdend gemiddelde en het exponentieel voortschrijdend gemiddelde behouden. Ik denk dat we vanaf hier doorgaan naar $38.000-$42.000.”

Kaleo, een mede-crypto-analist met 587.400 volgers op Twitter, is ook bullish op Bitcoin. Hij gaf aan dat Bitcoin zich opmaakt voor een beweging naar nieuwe jaarlijkse hoogtepunten, met als volgende doel $40.000, nadat het erin geslaagd is om steun te heroveren rond $27.000. Hij voegde het volgende hieraan toe:

“Ik ben fan van deze doorbraak/herovering. Ik zie dit als een behoorlijk solide risico/rendement langetermijnopstelling voor een mogelijke terugkeer naar de hoogtepunten van het bereik. En ja, $40.000 blijft een magneet.”

Ook de pseudonieme handelaar Bluntz, die bekend staat in de branche om het voorspellen van de bodem van Bitcoin in 2018, gelooft dat de correctieve beweging van Bitcoin vanaf $30.000 waarschijnlijk voorbij is en dat BTC klaar lijkt om zijn stijgende trend voort te zetten. Het onderstaande werd door hem aangegeven:

“We beginnen enkele mooie opvolgende kaarsen te zien op de dagelijkse grafiek voor BTC na de ommekeer van vrijdag. Als dit een volledige correctieve beweging in drie golven (A-B-C) was, dan liggen nieuwe hoogtepunten potentieel binnen handbereik. Het sentiment lijkt hier te zijn omgedraaid, met velen die nu verdere neerwaartse beweging verwachten.”

Op het moment van schrijven wordt BTC verhandeld voor een prijs van $26.825 met een daling van ruim 1% op de dag. Het is belangrijk op te merken dat de crypto-markt volatiel is en dat deze voorspellingen gebaseerd zijn op de analyse van de analisten. De werkelijke koersontwikkelingen kunnen afwijken van deze voorspellingen.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!