Analist voorspelt Ethereum stijging naar $2.000

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Credible heeft in een recente tweet aangegeven dat hij een uitbarsting naar boven voor Ethereum (ETH) en de altcoin-markt in het algemeen verwacht.

De pseudonieme analist vertelde zijn 340.600 volgers op Twitter dat hij gelooft dat Ethereum zich opmaakt voor een sterke rally. Hij gaf echter aan dat de munt een aanzienlijke retracement zal meemaken, nadat het zijn doel heeft bereikt.

Volgens Credible weerspiegelt zijn kijk op de Ethereum koers zijn kijk op de bredere altcoin-markt. Hij gaf het volgende aan:

“Sinds mijn laatste tweet zagen we enige opluchting op ETH, maar kwamen we een beetje tekort ten opzichte van mijn opwaartse doel.

Veel alts testen belangrijke ondersteuningsniveaus, dus ik denk dat de ETH-grafiek een goede weergave is van wat ik de komende dagen verwacht van andere alts in het algemeen – enige opluchting aan de bovenkant gevolgd door nog een leg lager terwijl BTC langzaam maar zeker liquiditeit uit alts blijft trekken ter voorbereiding op de volgende etappe op weg naar nieuwe recordhoogtes dit jaar.”

Kijkend naar de grafiek van de handelaar, lijkt hij een stijging van Ethereum tot boven de $2.000 te voorspellen voordat deze helemaal corrigeert tot ongeveer $1.500.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!