Bitcoin koers gaat in 2023 een all-time high bereiken, aldus Credible

Volgens een populaire cryptocurrency-analist staat de Bitcoin koers op het punt om dit jaar nieuwe hoogtepunten te bereiken, ondanks de recente afwijzing van $30.000.

De pseudonieme analist die bekend staat als Credible vertelde onlangs zijn 340.000 Twitter-volgers dat hoewel liquiditeitstekorten vaak worden opgevuld voor veel financiële activa, dit geen concrete regel is. Hij ging verder met stellen dat het gat van $20.000 snel zal worden opgevuld:

“Er is een gat van $20.000 dat velen in de gaten hebben gehouden en gebruikt als rechtvaardiging voor een diepere terugval van de huidige niveaus.

Als ik gelijk heb over mijn voorspelling voor nieuwe all-time highs in 2023, zou dat gat niet moeten worden opgevuld.

Als je me zou vragen wat het eerst komt – $20.000 of $70.000+, dan zou ik zeggen $70.000+.”

Credible zei verder dat een directe beweging naar boven zonder veel consolidatie het meest pijnlijke, onverwachte scenario is, en een veel minder voor de hand liggend scenario dat meer in het karakter van Bitcoin (BTC) is. Hij gaf het onderstaande aan:

“Te handig en gemakkelijk om iedereen die de afgelopen zes maanden weg zijn gespoeld, hun posities te laten herladen en gelukkig op tijd naar een nieuwe all-time high te laten rijden met de halvering.

Meer dan 70% van alle bestaande BTC is geconcentreerd in portefeuilles die niet kotsen bij de instorting van de 3AC (Three Arrows Capital) of FTX en die historisch gezien pas in significante hoeveelheden beginnen te verkopen tot nieuwe all-time highs.

Naar mijn mening geen jarenlange zijwaartse actie. Meteen naar een nieuw record dit jaar.”

Als reactie op een tweet van Elon Musk waarin stond dat “de meest vermakelijke uitkomst de meest waarschijnlijke is”, past Credible het toe op Bitcoin. Gebruikmakend van de logica van Musk, voorspelt de analist dat een plotselinge beweging naar all-time highs dit jaar voor Bitcoin de meest waarschijnlijke uitkomst is. Hij sloot af met:

“Nieuwe all-time highs op Bitcoin in 2023 midden in een bankencrisis, terwijl de meesten aan de zijlijn zitten te wachten op de halvering in 2024-2025. Zeker leuker dan saaie zijwaartse prijsactie op BTC voor de komende twee jaar.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!