Van de Poppe ziet sterke signalen voor een altcoin rally

Na het analyseren van de huidige staat van de cryptocurrency-markt lijkt het erop dat er mogelijk wat licht aan het einde van de tunnel is voor investeerders. Michaël van de Poppe, een prominente crypto-analist, heeft inzicht gegeven in wat handelaren kunnen verwachten in de toekomst.

In zijn reeks tweets vermeldde hij dat Bitcoin momenteel rond de $27.150 handelt en een goede reactie heeft getoond na het bereiken van $27.400. Hij adviseert handelaren om het niveau van $26.800 in de gaten te houden als instapniveau. Om een trendomkering te bevestigen, is het belangrijk dat de BTC-prijs boven de ondersteuning van $27.800 blijft en het niveau van $29.200 doorbreekt door te flippen. Hij gaf het onderstaande aan:

“Het punt is dat #Bitcoin $27.400 heeft bereikt en een goede reactie geeft.

Ik zou nog steeds willen betogen dat mogelijk $26.800 een instappunt is.

Wat hebben we nu nodig? Flip $27.800 voor ondersteuning en doorbraak $29.200.

$29.200 is de essentiële doorbreker vóór nieuwe hoogtepunten.”

Aan de andere kant voorspelt Van de Poppe dat altcoins dicht bij een potentieel dieptepunt zijn gekomen, met een wekelijkse bullish divergentie in zicht. De dominantie van altcoins op de crypto-markt is grotendeels afhankelijk van de acties van Bitcoin, en als de topcryptocurrency door de $30.000 heen kan breken, gelooft Van de Poppe dat altcoins eindelijk zullen beginnen met opstarten.

Begin nu met het accumuleren van altcoins In een recente YouTube-update vertelde de handelaar aan zijn 163.000 abonnees dat de dominantie van altcoins grotendeels afhankelijk is van wat Bitcoin hierna doet. Met betrekking tot altcoins ziet Van de Poppe ze dicht bij een potentieel cyclisch dieptepunt komen en moedigt handelaren aan om nu te beginnen met het accumuleren van hun posities en deze mogelijk binnen 1-2 jaar te verkopen.

Maar voordat dit gebeurt, kunnen altcoins nog een correctie ervaren na het $30.000-niveau, waardoor ze in de regio van $42.000 – $45.000 komen. Hierdoor adviseert Van de Poppe handelaren om nu hun posities op te bouwen, omdat Bitcoin-paren ondergewaardeerd zijn in vergelijking met de prijs van Bitcoin, wat leidt tot een mogelijke sprong van Bitcoin naar altcoins. Van de Poppe gaf hierover het volgende aan:

“Nou, #Bitcoin heeft $26.800 bereikt en dat was een van mijn instapmomenten.

Liquiditeit is aan beide zijden weggenomen, wat betekent dat de volatiliteit doorgaat.

Dit betekent ook dat de trend nog steeds naar beneden is, dus we hebben extra bevestiging nodig voor een ommekeer.

Hefboomwerking zorgt voor deze bewegingen op de markten.”

De prijsanalyse van Van de Poppe komt terwijl de crypto-markt volatiel blijft. De recente verkoopgolf heeft geleid tot dalingen in de prijzen van veel digitale activa, waaronder Bitcoin en Ethereum. Terwijl sommige investeerders optimistisch blijven over de langetermijnvooruitzichten van de markt, zijn anderen voorzichtiger.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!