SHIB-hoofdontwikkelaar waarschuwt gemeenschap voor Puppynet

Het hoofd van het SHIB-ontwikkelaarsteam, de pseudonieme Shytoshi Kusama, heeft twee belangrijke aankondigingen gedaan op het officiële Shibarium-kanaal op Telegram. Zo gaf hij een belangrijke waarschuwing aan de SHIB-gemeenschap over Shibarium en Puppynet en maakte een aankondiging over andere aankomende zaken.

Dit is wat Shytoshi te zeggen had tegen de gemeenschap

Kusama mengde zich in een verhitte discussie over het Shibarium-testnet Puppynet en de tokens erop – LEASH en BONE in het bijzonder. Hij waarschuwde de gemeenschap van Shiba Inu (SHIB) opnieuw dat Shibarium zich momenteel in de bètatestmodus bevindt en dat ze er geen tokens op mogen kopen, aangezien, zoals hij al verschillende keren zei, alle tokens op Puppynet niet echt zijn; ze zijn alleen voor testdoeleinden. “Er worden tot nu toe geen echte tokens verbrand”, voegde hij eraan toe.

“Veel updates” komen er aan

Shytoshi Kusama heeft het SHIB-leger ook beloofd dat hij en zijn team op Telegram en andere sociale-mediaplatforms “veel updates” zullen geven, aangezien ze tegelijkertijd in vele richtingen vooruitgaan. Hij voegde eraan toe dat hij en de ontwikkelaars net zo enthousiast zijn om door te gaan met Shibarium en andere projecten als het SHIB-leger.

Eerder deze week deed een van de beheerders van het Shibarium Telegram-kanaal een aankondiging, waarbij hij meerdere vragen beantwoordde “wen Shibarium” en “wen updates?” Hij vertelde het SHIB-leger dat er “zeer binnenkort” nieuws zal zijn over de release van het Shibarium-mainnet. Hij verklaarde ook dat er “meerdere dingen komen”; hij kan de details nu echter niet onthullen, dus het SHIB-leger moet wachten op aankondigingen van de ontwikkelaars en Shytoshi.

Twee belangrijke updates voor Shibarium

Eerder heeft een belangrijke ontwikkelaar van Shiba Inu en Shibarium, Unification Foundation, tevens twee belangrijke updates voor Puppynet aangekondigd. Dit zijn twee tools, Verified Open Randomness (VOR) en Oracle of Oracles (OoO).

De eerste zal worden gebruikt om echte willekeur te garanderen in verschillende DeFi-toepassingen: on-chain gaming, loterij, enz. Daarnaast zal Oracle of Oracles ervoor zorgen dat Shibarium DApps erop beschermd zijn tegen prijshacks en zorgen voor de beste prijsniveaus voor investerings-DApps.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!