XRP koers verwachting – Besluit Ripple rechtszaak komt in zicht, hoeveel kan Ripple waard worden en is dit de beste crypto investering op dit moment?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Er wordt al jaren gesproken over de rechtszaak tussen de Amerikaanse toezichthouder en de afgelopen maanden lijkt dit steeds dichter bij een definitief besluit te komen. Traders wachten met smart op de uitspraak en zijn benieuwd wat het met de XRP koers gaat doen.

Ripple werd ooit aangeklaagd door de SEC omdat het ongereguleerde effecten zou verkopen. Zelf ontkent het bedrijf dat XRP als dusdanig in de markt is gezet en zowel de toezichthouder als de cryptomunt steggelen al tijden over de zaak.

Een effect is een verzamelnaam voor producten die te verhandelen zijn op een beurs. Denk daarbij aan aandelen, obligaties, maar ook grondstoffen en opties. Cryptocurrencies vallen hier nog niet direct onder, maar de SEC vind dat sommige bedrijven hun cryptomunt wel zo aangeprezen hebben.

Het gaat dan bijvoorbeeld op de manier waarop gecommuniceerd is over de eerste verkoop van de cryptomunten. Als hier een belofte is gedaan dat de prijs kan stijgen, is Ripple volgens de SEC niet legaal bezig.

De afgelopen maanden lijkt de SEC steeds actiever op het gebied van reguleringen voor crypto bedrijven en worden ook andere bedrijven aangeklaagd.

Einde Ripple rechtszaak in zicht – Gaat XRP koers stijgen?

Toch lijkt er in de rechtszaak tussen de twee partijen een uitspraak te komen die zomaar eens in het voordeel van Ripple uit kan vallen. Zij pleiten dat de SEC zelf ooit aangegeven heeft dat cryptocurrency niet als effect gezien kan worden.

Mocht het lukken om de rechtszaak positief af te sluiten, zullen er direct enkele andere ontwikkelingen volgen. Hoogstwaarschijnlijk wordt XRP weer opnieuw gelist bij enkele grote exchanges die de munt lieten vallen na de aanklacht.

Samen met een versterkt vertrouwen in de cryptomunt en het team achter de munt zal dit kunnen zorgen voor een flinke stijging in de XRP koers. Die stijging werd de afgelopen tijd al ingezet, zo kwam de XRP koers in maart nog op de hoogste waarde sinds de aanklacht uit.

Is dit de beste crypto investering van het moment?

Voor veel mensen een teken om alvast te investeren in XRP, maar is dat wel verstandig? Het hangt allemaal af van het fenomeen ‘Buy the rumour, sell the news’. Iets wat we bijvoorbeeld zagen toen Ethereum een upgrade kregen.

Veel traders kochten de munt in aanloop naar de upgrade, maar toen deze echt werd uitgevoerd daalde de koers alleen nog maar. Voor XRP kan hetzelfde gelden, gezien de munt al een tijdje aan het stijgen is.

Het is dus niet verstandig om je hele strategie qua traden op XRP te richten. Hieronder bespreken we enkele andere tokens die ook een grote kans maken om de komende tijd flink te stijgen.

AiDoge – Nieuwe meme generator met hulp van AI

Een nieuwe cryptomunt die al veel interesse getrokken heeft ondanks dat de munt nog helemaal niet beschikbaar is bij exchanges is AiDoge. Deze token combineert de bekende Doge meme met AI en biedt je de mogelijkheid om deze AI memes te laten genereren.

Het platform is nog niet gelanceerd, maar er komt een plek waarop je een bepaalde tekst prompt in kan vullen waarvan dan automatisch een meme wordt gemaakt. AiDoge belooft  nooit twee keer dezelfde meme te genereren, ook al geef je dezelfde opdracht mee.

Deze memes kun je vervolgens delen op social media of naar je vrienden op Whatsapp sturen, maar je kunt ze ook op de publieke meme ‘wall’ zetten. Op deze pagina op de AiDoge website kan iedereen de memes inzien en stemmen op zijn of haar favoriet.

De meme waar het meest op gestemd is, krijgt vervolgens een beloning in AI tokens. Dat zijn dezelfde tokens als die je in kan ruilen om credits te kopen die je nodig hebt om memes te kunnen genereren.

Je kunt de AI token dus gaan gebruiken op het platform, maar het kan ook een uitstekende investering zijn. Crypto traders zijn daarom al massaal ingestapt bij het project dat nu al een opbrengst heeft van meer dan $1,3 miljoen.

Als je zelf wilt investeren in AiDoge is het verstandig dat zo snel mogelijk te doen. Hoe eerder je bent, hoe goedkoper de tokens namelijk zullen zijn.

De presale op AiDoge.com werkt namelijk met verschillende fases. Eens in de zoveel dagen wordt er weer een fase afgesloten waarna de prijs van de token verhoogd wordt. Waar je nu nog slechts $0,0000268 betaalt, zal dit aan het eind van de presale $0,0000336 zijn.

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<<

SPONGE – Meme coin hype die kan gaan ontploffen

Er is een nieuwe meme coin op de markt die de afgelopen dagen een indrukwekkende groei heeft doorgemaakt. Het gaat om de Spongebob token, beter bekend onder de afkorting $SPONGE.

De op Ethereum ontwikkelde token wil zo snel mogelijk een grote community opbouwen van liefhebbers van spongebob en meme coins. Die strategie lijkt te werken, want de munt steeg in 24 uur tijd al met meer dan 700%. Daarmee was het één van de snelst stijgende nieuwkomers op CoinMarketCap.

Voorlopig lijkt de token alleen nog maar verder te stijgen en we hebben genoeg voorbeelden gezien van meme coins die ontploften in de koers en investeerders vele duizenden procenten winst opleverden op hun investering.

Zelf SPONGE tokens kopen kan via de website van SPONGE of via een gedecentraliseerde exchange die de Ethereum blockchain ondersteunt. Houd ook de Twitter van SPONGE in de gaten voor de laatste updates en de leukste memes.

>>> Nu SPONGE Kopen <<<

Launchpad – Het platform voor al je Web3-toepassingen

Als je de cryptocurrency markt goed gevolgd hebt de afgelopen jaren zul je gemerkt hebben dat de term ‘Web3’ steeds vaker valt. Web3 is het ‘nieuwe internet’ waarbij veel meer platforms gedecentraliseerd zijn en de macht meer bij een grote groep mensen komt te liggen.

Waar Mark Zuckerberg en Elon Musk nu zelf kunnen bepalen wat ze met platforms als Facebook en Twitter doen, moet dat veranderen zodra Web3 echt uitgerold is. Door middel van crypto-technologie kan de macht beter verdeeld worden en ontstaat er een veel eerlijker en transparanter internet.

Het is misschien wel de nachtmerrie van de genoemde miljardairs, maar voor de echte gebruikers van het internet kan het eindelijk een stuk eigendom terug geven. Launchpad speelt in op deze ontwikkelingen door een platform te creëren met alle tools die je nodig hebt in de wereld van Web3.

Dat zijn tools als een eigen wallet, een trading terminal en een decentrale exchange waar je makkelijk verschillende tokens kan traden. Verder komt er ook een acadamy waarop je alles kan leren over Web3.

Samen met inzichten vanuit de markt kun je zo betere crypto trades maken of bijvoorbeeld de overstap maken naar NFT trading. Zo kun je bijvoorbeeld met het Launchpad Quotient (LQ) direct zien welke projecten er veel potentie hebben en bij welke projecten je beter ver uit de buurt kan blijven.

Uiteindelijk moet het ook mogelijk worden om via Launchpad zelf crypto producten te lanceren. Denk hierbij aan eigen tokens of NFT’s. Je kunt je nu ook alvast aanmelden voor de Trading Edge nieuwsbrief waarmee je de beste trading setups doorkrijgt.

Launchpad komt ook met een eigen token: LPX. Deze token is alvast verkrijgbaar in een presale waarvan momenteel fase 1 bezig is. In deze fase koop je de tokens voor $0,035 terwijl de tokens uiteindelijk gelist gaan worden voor $0,07.

>>> Nu naar de Launchpad Presale <<<

yPredict – Krijg meer inzicht in je trades met AI

Voor veel mensen kan crypto trading een mooi extraatje opleveren naast een drukke baan, maar er zijn ook steeds meer fulltime crypto traders. Deze traders maken gebruik van bepaalde diensten die hun beter inzicht verschaffen in de crypto markt.

Dit kan een tool zijn waarmee je zelf technische analyses kan doen, maar dat kan binnenkort een stuk gemakkelijker. Het platform van yPredict kan de markt wel eens op zijn kop zetten met een nieuw trading platform dat veel gebruik maakt van AI.

Het geeft je inzicht in de markt door automatisch technische analyses uit te voeren, crypto signalen via AI te versturen en een analyse te maken van het sentiment op sociale media over de crypto markt.

Er is al een beta versie van de desktop app beschikbaar en voorlopig zal het team achter yPredict verder gaan met de ontwikkelingen. Tot die tijd loopt de yPredict presale waarin je alvast YPRED tokens aan kan schaffen.

De tokens kosten op dit moment $0,05, maar stijgen bij de volgende fase in de presale naar $0,07 terwijl ze uiteindelijk voor $0,12 gelist zullen worden.

>>> Nu naar de yPredict Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!