Happy Pizza Day: Draai aan het Lucky Wheel met Bitget voor 100% prijs win garantie

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Om de komende Bitcoin Pizza Day te vieren, nodigt Bitget je van harte uit om deel te nemen aan ons “Happy Pizza Day”-evenement. Draai aan het Lucky Wheel en win multi flavored treasure coin Pizza met 100% prijs win garantie!

Prijs A: Hoe meer je draait, hoe meer je wint!

Tijdens het evenement voltooi je elke keer één taak en maak je kans op een stuk pizza in verschillende munten. Je kunt meer kansen verdienen om te draaien door verschillende taken uit te voeren. Hoe meer je draait, hoe meer stukken pizza je kunt krijgen!

Prijs B: Wie is Pizza King?

Voltooi de bovenstaande taken om 8 stuks pizza te verdienen door aan het Lucky Wheel te draaien en een grote pizza te maken. Alle deelnemers die een grote pizza met 8 stuks pizza hebben, komen als volgt in aanmerking om de prijzen te winnen:

Pizza Kingprijs: 1 gelukkige winnaar wint 0,3 BTC

Troostprijs: Alle andere in aanmerking komende deelnemers delen gelijkelijk 1 BTC

Algemene voorwaarden:

1. De campagne is alleen beschikbaar voor gebruikers uit Nederland.

2. De beloningen voor tokens of handelsbonussen worden binnen 10 werkdagen na afloop van het evenement uitgedeeld.

3. Nadat het evenement is afgelopen, worden de token-beloningen verzonden naar de activa rekening van de UID die is ingediend wanneer gebruikers zich registreren voor het evenement.

4. Gebruikers die zich met meerdere accounts met hetzelfde IP-adres registreren, komen niet in aanmerking voor de beloningen. Bitget kan gebruikers diskwalificeren van deelname aan dit evenement als een overtreding van de regels of immoreel gedrag wordt gedetecteerd, en behoudt zich het recht voor om de regels van het evenement te wijzigen.

5. Bitget behoudt zich het recht voor op de uiteindelijke interpretatie van het evenement.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!