Bitcoin correctie is in zicht, aldus analist

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist, die de crypto-rally van dit jaar correct voorspelde, heeft onlangs zijn volgers gewaarschuwd dat er een Bitcoin (BTC)-correctie in zicht is.

In een nieuwe strategiesessie vertelde DonAlt zijn 50.600 YouTube-abonnees dat Bitcoin is afgebroken van een symmetrisch driehoekspatroon op de daggrafiek. Een uitsplitsing van de driehoek suggereert volgens de analist dat Bitcoin een langere correctieperiode zou kunnen hebben. Hij gaf het volgende aan:

Image

Bron: DonAlt/Twitter

“Als het kapot gaat, dan denk ik dat je echt een correctie op je handen hebt.”

DonAlt zei ook dat de correctie BTC-bulls de tijd zou moeten geven om de koningmunt tegen lagere prijzen te accumuleren, aangezien Bitcoin met ongeveer 100% is gestegen vanaf de bodem in november 2022. Hij vervolgde metL

“Ik denk dat we over het algemeen best wat tijd hebben. Ik denk dat de markten over het algemeen zullen afkoelen, of dat nu komt door dalende prijzen of doordat prijzen gewoon zijwaarts gaan en hakken, wat we hebben gehad.”

De cryptostrateeg wees er ook op dat Bitcoin ondanks gunstige macro-omstandigheden nog steeds worstelt om zijn opwaartse trend vast te houden. Hij sloot af met:

“We hebben de kracht van S&P gehad. We hebben gouden kracht gehad. We hadden bankieren FUD (angst, onzekerheid en twijfel). We hebben dollarzwakte gehad. En BTC kon niet omhoog. Waarom?”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!