Deze altcoin stijgt enorm na belangrijke upgrade

De native governance-token van het open-source blockchain-netwerk Radicle (RAD) heeft deze week enorme winsten geboekt, te midden van onzekerheid op de markt. De stijging is voornamelijk te wijten aan het nieuws over een belangrijke upgrade.

Soevereine code-infrastructuur Radicle heeft zijn 34.300 volgers onlangs verteld dat problemen en pull-verzoeken nu zijn gesloten in afwachting van de aanstaande Heartwood-upgrade. Het gaf het volgende aan:

“Problemen en PR’s [pull-verzoeken] zijn nu gesloten op onze GitHub-repo. De ontwikkeling van Heartwood is nu volledig overgezet naar Radicle.”

Radicle is een peer-to-peer (P2P) netwerk voor codesamenwerking gebouwd op Ethereum (ETH). Het is een GitHub-alternatief dat vertrouwt op smart contracts.

Het team achter Radicle gaf aan dat Heartwood een complete transformatie van het protocol is, aangezien de update grote veranderingen en oplossingen introduceert voor de bruikbaarheid en prestatieproblemen van het netwerk. Het beschreef het als volgt:

“Heartwood is een compleet herontwerp van het Radicle P2P-protocol:

Er wordt een nieuw op ruis gebaseerd draadprotocol gebruikt in plaats van QUIC, waardoor TLS-certificaten niet meer nodig zijn en Tor-ondersteuning mogelijk wordt voor verbeterde privacy en censuurbestendigheid.

Radicle beperkt gebruikers niet langer tot een specifiek identiteitssysteem, richt zich in de kern op openbare sleutels en biedt compatibiliteit met gedecentraliseerde identifiers (DID’s).

Het ‘collaborative objects’-systeem is overgestapt van automerge naar conflictvrije gerepliceerde datatypes (CRDT’s) ten gunste van op maat gemaakte op-gebaseerde CRDT’s gebouwd op Git. Dit is wat Issues, Patches en discussies mogelijk maakt.”

Volgens Radicle is één van de meest opvallende ontwikkelingen de overgang van het protocol naar zelf-hosting. Het ging verder met:

“We zijn begonnen met het intern gebruiken van Heartwood voor codesamenwerking, en langzaamaan verplaatsen we al onze ontwikkeling ernaar.

Patches en problemen werken, en CI/CD (continue integratie en continue levering/continue implementatie) is de volgende op de roadmap.”

Temidden van de upgrade ziet RAD deze week een bullish prijsactie. Na sluiting op 29 april voor $2,06, wordt de munt nu verhandeld voor $4,56, een stijging met 75,5%.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!