Dogecoin-oprichter is tegen meme-cryptocurrencies en NFT’s

De oprichter van Dogecoin (DOGE), Billy Markus, heeft onlangs al aangegeven dat hij al jaren niks meer te maken heeft met DOGE. Nu is hij echter een stap verder gegaan en heeft een waarschuwing afgegeven tegen het verhandelen van meme-cryptocurrencies en non-fungible tokens. Hij ging zelfs zo ver om de crypto-ruimte “dommer” te noemen dan tien jaar geleden.

In een recente thread bevestigde DOGE-maker Billy Markus, op Twitter bekend als Shibetoshi Nakamoto, opnieuw dat Dogecoin is begonnen als een grap om de crypto-scene voor de gek te houden, die volgens hem nog erger is geworden. Hij zei het volgende:

“DOGE is 10 jaar geleden gemaakt om de spot te drijven met hoe dom de scene destijds was. Het is nu zelfs nog dommer geworden, en mensen spelen gewoon poker tegen elkaar en proberen hun bags op anderen te dumpen. Het stoort me niet, dat is gewoon alles. Alsjeblieft, stop alsjeblieft met me lastig te vallen.”

Markus zegt dat hij het beu is om lastiggevallen te worden over Dogecoin, een aanwinst die hij meer dan tien jaar geleden heeft opgericht, maar waar hij niets meer mee te maken heeft. Hij voegde eraan toe dat de ruimte enkele “waardeloze, wrede mensen” herbergt.

Bovendien, toen hem werd gevraagd of hij liever in memecoins of non-fungible tokens (NFT’s) zou investeren als hij $1.000 in $100.000 zou proberen te veranderen in meer, antwoordde Markus met “geen van beide”.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!