Solana prijs geniet van bullish rally terwijl Metacade lanceert op crypto exchanges. Wat is de betere optie om te investeren in crypto?

Crypto markten blijven over de hele linie een verbetering van de prestaties zien naarmate 2023 herstelt van de bearmarkt van 2022. Bovendien vertoont de prijs van Solana de afgelopen weken een bullish sentiment met gezonde winsten, waardoor het platform op basis van marktkapitalisatie opnieuw in de top 10 van beste crypto staat.

Ondertussen zag GameFi-nieuwkomer MCADE begin april een succesvolle eerste listing op de toonaangevende crypto exchange Uniswap en recenter de notering op de Bitmart crypto exchange op 20 april. De notering op MEXC staat gepland voor mei. Analisten onderzoeken nu welke crypto de beste investering is in 2023.

Wat is Metacade?

Metacade is een baanbrekend GameFi project met als doel dé bestemming te worden voor gameliefhebbers met ’s werelds meest uitgebreide aanbod van play-to-earn (P2E)-titels die worden gehost in de virtuele arcade. Door een grote selectie games aan te bieden probeert Metacade een zo breed mogelijk scala aan game-interesses aan te spreken en de totale adresseerbare markt (TAM) te maximaliseren, waardoor het platform wordt gestimuleerd om de meest uitgebreide potentiële gebruikersbasis te bereiken.

Naast de ongeëvenaarde P2E-mechanica en rijke gameplay-ervaring van Metacade, stimuleert het platform gebruikers actief om deel te nemen aan community building door beloningen aan te bieden voor interactie met de hub, bijvoorbeeld door sociale content te plaatsen, zoals game beoordelingen of deelname aan chatsessies.

Dit door de community geleide ethos is een cruciale factor in het masterplan van Metacade om de kunst van het mogelijke binnen de GameFi-sector te stimuleren. Niet alleen zullen gebruikers profiteren van de uitgebreide token utility, maar er is ook de geplande overgang naar volledige bestuursrechten in 2024, wanneer Metacade een volledig gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) wordt.

Hoe werkt Metacade?

Het native MCADE-token drijft het hele ecosysteem van Metacade aan, van het bieden van het ruilmiddel voor alle transacties op het platform, zoals het kopen van merchandise of het spelen van pay-to-play-games, tot het voeden van het uitgebreide beloningssysteem. Bovendien kunnen gebruikers hun MCADE staken en een passief inkomen verdienen in ruil voor hulp bij het onderhoud en de ontwikkeling van het platform. De huidige stake pool is echter al gesloten nadat er binnen korte tijd $250 miljoen was opgehaald.

MCADE ondersteunt tevens het Metagrants initiatief. Hierbij kunnen ontwikkelaars ideeën rechtstreeks aan de MCADE community pitchen, om projecten in aanmerking te laten komen voor financiering. Ingezonden titels worden aangeboden in een pool en gebruikers stemmen vervolgens op de titels die ze gepromoot willen zien. Vervolgens kent de centrale schatkist van Metacade een crypto beurs toe om de game te helpen ontwikkelen.

Een van de vele onderdelen van Metacade’s deconcentratie van stemrechten aan de communityleden als onderdeel van het worden van een DAO, is dat de gaming bibliotheek van Metacade profiteert van de evolutie van originele, baanbrekende games omdat gebruikers zich betrokken voelen bij de besluitvorming. Als gevolg hiervan anticipeert Metacade op ongekende niveaus van gebruikersretentie en blootstelling aan een steeds groter wordend gebruikersbestand, waardoor de vraag naar het MCADE-token toeneemt en het een uitstekende investering wordt.

Solana prijsvoorspelling 2023

De vroege impact van meer bullish marktomstandigheden heeft de Solana prijs een boost gegeven die hard nodig was. De huidige handelsprijs van $24,60 heeft een stijging van bijna 150% laten zien vanaf het begin van 2023. Dit blijft echter meer dan 90% lager dan de all-time high (ATH) Solana-prijs van $259,96 die werd behaald tijdens de bullmarkt run van 2021.

Hoewel Solana hoge verwachtingen heeft dat het aanbod van NFT later dit jaar daalt, waaronder Baby Almighty Alpacas, Majestic Kitsune en Duckz Wit Attitude, zal Solana’s potentiële gebruikersbestand buiten hun blockchain aanbod toenemen.

Sceptici bepalen echter nog steeds de impact die NFT’s zullen hebben op een reeds verzadigde markt, ondanks de steun van een bestaande top-10 crypto speler. Daartoe blijven de meeste prijsvoorspellingen voor Solana voor 2023 over het algemeen traag, met prognoses van ongeveer $30 tegen het einde van 2023 voor dit gevestigde crypto activum.

MCADE prijsvoorspelling voor 2023

Voorspellingen voor wat er mogelijk is met Metacade dit jaar zijn veel meer bullish, waarbij het vertrouwen van investeerders wordt aangedreven door verschillende factoren. Ten eerste het tempo waarin de Metacade presale uitverkocht was, wat $16,35 miljoen opleverde en alle verwachtingen overtrof. Ten tweede de succesvolle listing op Uniswap op $0,022, aanzienlijk hoger dan de voorverkoopprijs van $0,008. De opwindende MCADE coin lijkt alleen nog maar te kunnen groeien.

Met twee andere listings op crypto exchanges in aantocht, de eerste op Bitmart later in april en daarna MEXC begin mei, zelfs met het project in de kinderschoenen, de utility van MCADE en de opwindende uitrol van nieuwe functies binnenkort, suggereren sommige prognoses dat MCADE voor het einde van het jaar de barrière van $0,50 zou kunnen doorbreken.

MCADE versus SOL: wat is de betere crypto om in te investeren?

Bestaande houders van Solana’s SOL coin zullen genieten van de enorme winsten die dit jaar al zijn gemaakt. Sommige voorspellingen zijn echter dat de Solana prijs al de top van een golf heeft bereikt, met slechts matige stijgingen die worden verwacht in 2023, hoewel de NFT-dalingen later in het jaar zijn gepland.

Ondertussen laten prognoses voor MCADE zien dat het nieuwe GameFi-token een aanzienlijk voordeel heeft ten opzichte van Solana als een van de beste crypto om dit jaar in te investeren, gezien de vroege fase van dit project met veel potentieel. Met een verwachte enorme groei in de GameFi-sector in de komende vijf jaar, is het doel van Metacade om een van de leidende spelers op de markt te worden.

Volg de Twitter-pagina van Metacade om updates te ontvangen over wanneer deze uitstekende mogelijkheid om te investeren op de crypto exchanges verschijnt.

Meer informatie, onder meer over het kopen van Metacade, vind je hier.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!