Kan de Dogecoin koers naar $1 stijgen, na de hype rondom neppe Elon Musk crypto X.AI of zal nieuwe crypto Love Hate Inu profiteren?

Het is een drukke week op de crypto markten waarin de gebeurtenissen elkaar op hoog tempo opvolgen. In het begin van deze week stond de lancering van Elon Musk’s nieuwe AI bedrijf centraal.

Daarop volgde namelijk een scam van iemand die direct XAIC coins uitbracht die zogenaamd aan het nieuwe bedrijf gelieerd zouden zijn. Dat bleek natuurlijk niet zo te zijn en de duizenden procent koersstijging werd al snel weer teniet gedaan.

Het geeft wel aan hoe de crypto markt er voor staat op dit moment. Bij elke mogelijke kans in de markt melden investeerders zich en duwen ze bepaalde projecten naar grote hoogtes, of dit nu terecht is of niet.

Er hoort eigenlijk maar één cryptomunt echt bij Elon Musk; Dogecoin. De techmiljardair twitterde al meerdere malen over de meme coin en veranderde enkele weken geleden zelfs het Twitter logo door de bekende Doge.

Kan de Dogecoin koers stijgen naar $1?

Een vraag die veel investeerders al tijden bezighoudt, is waar het plafond van de Dogecoin koers zal komen te liggen. Daarbij wordt er veel gekeken naar wat Elon Musk van plan is.

Twitter maakt al gebruik van micro-payments, maar heeft daarvoor nog altijd niet Dogecoin toegevoegd als betaalmethode. Dat lag wel in de lijn der verwachtingen gezien Musk als groot fan van Dogecoin en als eigenaar van Twitter hier wel naar leek te hinten.

Nu er eigenlijk weer niets lijkt te gebeuren, buiten de promotie van Dogecoin via het Twitter logo, is de Dogecoin koers ook weer wat aan het dalen. Op dit moment heeft de munt een marktwaarde van zo’n $12 miljard en een waarde per coin van $0,0875.

Een makkelijke rekensom leert ons dat om de $1 te bereiken, de munt nog 1 / 0,0875 = 11,42 zoveel waard moet worden. De marktwaarde zal daarmee moeten stijgen naar meer dan 135 miljard dollar.

Dat is geen onmogelijke missie; op dit moment staat de marktwaarde van Bitcoin op 560 miljard dollar en die van Ethereum op 235 miljard. Dogecoin zou dus wel de top 3 cryptomunten binnen moeten komen voor deze stijging.

Er is wel één probleem; hoe langer het duurt, hoe moeilijker het voor Dogecoin wordt om een koers van $1 te bereiken. Dogecoin is namelijk 1 van de weinige coins op de markt waarvan er continu meer beschikbaar komen.

Dit heeft als voordeel dat de munt geschikt lijkt voor betalingen en dat er altijd volume zal blijven ontstaan. Aan de andere kant betekent het wel dat de marktwaarde steeds hoger moet worden om een koers van $1 te bewerkstelligen.

Kan de nieuwe Crypto Love Hate Inu profiteren van nieuwe crypto hype?

Of Dogecoin de komende weken gaat profiteren van de hype die ontstaan is, valt dus nog maar te bezien. Een cryptomunt die nu al profiteert van de bull markt en de aandacht van investeerders voor meme coins is Love Hate Inu.

De token die op dit moment alleen nog in een presale te verkrijgen is, heeft met die presale binnen enkele weken al miljoenen dollars opgehaald. Met een tussenstand van $4,7 miljoen zul je er snel bij moeten zijn om ook nog te kunnen profiteren.

Er snel bij zijn, gaat je nog een voordeel opleveren; hoe eerder je namelijk investeert, hoe goedkoper de tokens zullen zijn. Zo betaal je op dit moment slechts 0,000115 per token terwijl dit aan het eind van de presale 0,000145 zal zijn.

Love Hate Inu is net als Dogecoin gebaseerd op de Japanse Shiba Inu hond. Deze meme ontstond in 2010 en werd door Dogecoin als eerste gebruikt voor cryptocurrency, maar is inmiddels in de crypto markt een bekend fenomeen.

Waar Dogecoin en de Shiba Inu token allebei geremd worden in hun koersstijgingen door het ontbreken van een praktisch nut van de munten, is Love Hate Inu juist helemaal gebouwd rondom een plan voor online polls.

Met het Love Hate Inu platform kunnen er namelijk polls aangemaakt worden die vervolgens via social media verspreid kunnen worden. Op de polls kun je reageren met “Love” of “Hate” en iedereen die reageert, ontvangt daarvoor LHINU tokens als beloning.

Je hebt nog vijf dagen om via de website van Love Hate Inu te investeren in het project voordat er een volgende prijsstijging doorgevoerd wordt. Ga nu naar de website en ruil Ethereum of USDT in voor de LHINU tokens.

>>> Nu naar de Love Hate Inu Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!