Analist verwacht nieuwe all-time high voor Bitcoin in 2023 en is bullish op deze twee altcoins

De populaire cryptocurrency-analist Credible Crypto heeft aangegeven dat er dit jaar waarschijnlijk een episch altseason zal plaatsvinden, nadat Bitcoin (BTC) een nieuwe all-time high bereikt.

De pseudonieme handelaar vertelde zijn 339.900 Twitter-volgers dat hij gelooft dat de Bitcoin koers in 2023 een nieuw record (ATH) zal bereiken, voordat altcoins hun eigen euforische fase ingaan.

De handelaar gaf tevens aan dat het pakken van Dogecoin (DOGE) op het niveau van $0,05 voor een return van 20x zou kunnen zorgen. Hij beschreef het als volgt:

“Ik heb nog nooit DOGE gekocht. Maar ik denk wel dat als mijn voorspelling uitkomt en BTC dit jaar een nieuwe ATH maakt, de moeder van alle altseason zal volgen en je kunt er zeker van zijn dat DOGE daarin zijn plaats zal hebben. Ik doe mijn eerste aankoop als de prijs binnen mijn interessegebied valt – onder de $0,0500…

Eerlijk gezegd, voor nu, alleen al denkend dat als ik het onder de $0,0500 kan halen, het minimaal 20x tot oude hoogtepunten zal zijn. Ik heb daarna nog niet eens aan targets gedacht.”

Hoewel veel analisten een lange consolidatieperiode verwachten voordat er een echte bull run plaatsvindt, is Credible er vast van overtuigd dat BTC op het punt staat tegen het einde van dit jaar een parabolische rally te maken naar nieuwe all-time highs. Hij zei dat hij verwacht dat kapitaal uit altcoins naar BTC stroomt tijdens de rally, voordat het weer binnenstroomt nadat de koningsmunt zijn nieuwe hoogtepunt heeft bereikt. Hij zei het onderstaande:

“Ik verwacht dat als BTC hier blijft klimmen naar $40.000-$50.000+ er geld uit alts (zoals DOGE) naar BTC stroomt. Dit zou leiden tot een langzame bloeding op veel alts totdat BTC breekt voorafgaand aan ATH en er nieuw geld binnenstroomt.”

Ook op de radar van de cryptohandelaar staat Hedera (HBAR). Hij gaf aan dat HBAR er “uitzonderlijk bullish uitziet op de hogere tijdframes, en dat hij meer zou willen kopen op het $0,05-niveau. Hij sloot af met:

“BTC moet $28.000 hebben om HBAR ook op dit niveau te houden. Zo niet, dan maakt u misschien weer kans op $0,0500 HBAR. Ik zou HBAR niet op deze niveaus verkopen voor een kans op 0,05 die misschien nooit komt. Ik zou echter biedingen instellen tussen $0,0500- $0,0600 om toe te voegen aan spotposities voor het geval we die kans krijgen. Hogere tijdframes zijn nog steeds uitzonderlijk bullish, dus in het algemeen is dit ruis (tenzij je actief op zoek bent naar plekken om toe te voegen aan je bezit).”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!