Shiba Inu (SHIB) prijsvoorspelling 2023, krijgen investeerders eindelijk geluk of is het nu het perfecte moment om over te stappen op RenQ Finance (RENQ)?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Shiba Inu (SHIB) is de op één na populairste meme-munt, na Dogecoin (DOGE), en een van de meest populaire crypto’s in het hele ecosysteem, met een 14e plaats in termen van marktkapitalisatie op CoinMarketCap. In dit artikel kijken we naar een deskundige prijsvoorspelling van Shiba Inu (SHIB) en leggen we uit waarom RenQ Finance (RENQ) een betere optie is voor beleggers die willen investeren in een cryptocurrency met een laag risico en een hoog potentieel.

Shiba Inu-prijsvoorspelling: SHIB zal bijna 10% dalen naarmate de interesse van investeerders daalt

Shiba Inu (SHIB) werd in 2020 gelanceerd als concurrent van Dogecoin (DOGE). Shiba Inu (SHIB) bleef gedurende 2020 en gedeeltelijk in 2021 gestaag stijgen en bereikte een hoogtepunt van ongeveer $0,000088 in 2021. Het token kelderde vervolgens tijdens de bearmarkt van 2022 en verloor meer dan 70% van zijn waarde. Shiba Inu (SHIB) bereikte voor het einde van 2022 een dieptepunt voordat hij eerder dit jaar herstelde. Shiba Inu (SHIB) is momenteel bearish en dreigt het grootste deel van de eerder dit jaar behaalde winsten te verliezen.

Het aantal geregistreerde actieve adressen per dag is een van de belangrijkste indicatoren van de populariteit van een cryptocurrency. Actieve adressen tonen het aantal mensen dat interactie heeft met een cryptocurrency gedurende een bepaalde periode, meestal een dag. Een groot aantal nieuwe adressen is een positieve indicator die meestal resulteert in een stijging van de prijs van een cryptocurrency en vice versa. Bovendien zijn nieuwe adressen het aantal adressen dat op een dag wordt aangemaakt en zijn ze meestal een indicatie van de gebruikersadoptie van een cryptovaluta.

Het aantal actieve en nieuwe Shiba Inu-adressen is de afgelopen weken aanzienlijk gedaald, waardoor de prijs van Shiba Inu (SHIB) omlaag is gegaan. Dit duidt op een significante afname van de interesse van gebruikers in Shiba Inu (SHIB). Volgens de prijsvoorspelling van CoinCodex zal Shiba Inu (SHIB) de komende week blijven dalen. Volgens de analyse zal Shiba Inu (SHIB) tegen 9 april 2023 naar verwachting met 9,38% dalen tot $0,00001017.

Marktanalisten adviseren overstap naar RenQ Finance (RENQ)

Hoewel Shiba Inu (SHIB) naar verwachting op korte termijn bearish zal blijven, bevelen marktanalisten minder risicovolle, meer veelbelovende beleggingen aan. RenQ Finance (RENQ), een relatief nieuwe marktspeler die sinds de start van de voorverkoop in februari de markt stormenderhand heeft veroverd, is zo’n project. RenQ Finance (RENQ) is een DEX met meerdere ketens die tot doel heeft het handelslandschap te transformeren.

De voorverkoop van RenQ is van de grond gekomen naarmate de populariteit van het platform groeit en in de eerste vier stadia van de voorverkoop meer dan $4,9 miljoen opbracht. Het RENQ-token wordt momenteel verhandeld tegen $0,035, een stijging van meer dan 75% sinds het begin van de voorverkoopcampagne. Dit betekent dat stage one-investeerders al 75% hoger zijn dan hun initiële investeringen. De voorverkoop van RenQ Finance (RENQ) gaat door tot fase acht, wanneer het wordt verhandeld tegen $0,055 voordat het op de markt komt. Marktanalisten voorspellen een rally van meer dan 100x vóór het einde van 2023 zodra het project is gelanceerd. RenQ Finance (RENQ) zal naar verwachting ook in 2025 tot de top 50 crypto’s behoren.

RenQ Finance (RENQ) heeft tot doel de kloof tussen geïsoleerde blockchains te dichten via de RenQ Wallet-app, waardoor DeFi-handel voor gebruikers van alle vaardigheidsniveaus wordt vergemakkelijkt. RenQ Finance (RENQ) bouwt voort op de traditionele AMM-architectuur met een hybride infrastructuurmodel dat on-chain en off-chain componenten combineert. Dit geeft het platform een ​​voordeel in snelheid en liquiditeit ten opzichte van andere DeFi-platforms. Dit vergroot op zijn beurt de winstkansen. RenQ Finance (RENQ) is ook zeer schaalbaar, waardoor snellere en goedkopere transacties mogelijk zijn.

Na een sterke interesse van investeerders in 2023, verschuiven slimme investeerders hun fondsen naar RenQ Finance (RENQ) terwijl ze de door de beer gedomineerde Shiba Inu (SHIB) verlaten. Omdat de voorverkoopcampagne van RENQ nog in de kinderschoenen staat, is het een ideale inzending als je op zoek bent naar 100x retourzendingen voor het einde van het jaar.

Klik hier om RenQ Finance (RENQ) tokens te kopen.

Bezoek de onderstaande links voor meer informatie over RenQ Finance (RENQ):

Website: https://renq.io
Whitepaper: https://renq.io/whitepaper.pdf

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!