Deze vijf altcoins heeft Coin Bureau op zijn watchlist

Een veel gevolgde crypto-analist heeft vijf altcoins geïdentificeerd waarvan hij denkt dat ze het potentieel hebben voor enorme groei. In een nieuwe video-update zei Coin Bureau-host Guy Turner dat hij bullish is op het leen- en uitleen-protocol voor decentrale financiering (DeFi) Aave (AAVE). Hij gaf het onderstaande aan:

“Het feit dat Aave nu al een tijdje bestaat, is een van de redenen waarom ik bullish ben op het project. DeFi is een zeer competitieve niche en Aave is een van de grootste en meest succesvolle protocollen die er zijn.

Nu ben ik ook bullish op Aave om een aantal andere redenen. Ten eerste werkt het momenteel aan zijn eigen gedecentraliseerde stablecoin, GHO. De behoefte aan een echt gedecentraliseerde stablecoin die daadwerkelijk werkt, wordt elke dag groter en ik denk dat Aave een goede kans heeft om dit voor elkaar te krijgen.”

Aave wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $72,84 met een stijging van 4,55% ten opzichte van 24 uur geleden. Vervolgens richtte Turner zijn pijlen op het gedecentraliseerde gegevensopslag-protocol Arweave (AR):

“Arweave heeft een van de sterkste use-cases in crypto. Het is moeilijk om een meer geschikt gebruik voor een blockchain te bedenken dan het onveranderlijk en permanent opslaan van gegevens, vooral in een tijd waarin censuur toeneemt, de vrijheid van meningsuiting in veel landen bedreigd wordt en deep fake-technologie betekent dat we binnenkort elk damn ding dat we op internet zien in twijfel moeten trekken.”

Turner noemt enkele zorgen over Arweave, waaronder concurrentie van Filecoin (FIL). Arweave is op het moment van schrijven $8,83 waard met een stijging van ruim 8% op de dag. Turner’s derde keuze is Axelar (AXL), een communicatieprotocol voor meerdere chains. Hij zei:

“Ik ben een grote fan van blockchain-interoperabiliteit en het idee van een toekomst met meerdere chains… Axelar heeft natuurlijk mijn interesse gewekt… Ik ben onder de indruk van de gebruikscase en de ontwikkeling die gaande is… De token heeft ook verrassend goede uitwisselingsondersteuning.”

Axelar wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $0,60 met een lichte stijging van 0,67% ten opzichte van 24 uur geleden. Turner’s op één na laatste keuze is Lido Finance (LDO), een liquid-staking-dienst, die volgens hem momenteel wordt gebruikt om ongeveer 30% van alle ingezette Ethereum (ETH) te staken. De host van Coin Bureau zei:

“Ik denk dat er op lange termijn potentieel is voor Lido omdat het staken op Ethereum een grote business gaat worden, vooral door instellingen. Liquid staken biedt een heel nieuw perspectief hierop. En Lido is duidelijk de marktleider hier.”

Lido is op het moment van schrijven $2,44 waard met een enorme stijging van bijna 15% op de dag. Tot slot koss Turner het gedecentraliseerde cross-chain liquiditeitsprotocol THORChain (RUNE). Het onderstaande werd door hem aangegeven:

“Meer dan de helft van de RUNE-voorraad is nu in omloop… De ondersteuning van de exchanges is sterk verbeterd sinds ik er voor het laatst over schreef…

Ik denk dat het een centrale rol kan spelen in de crypto-economie van de toekomst, maar alleen als er regels worden opgesteld die het mogelijk maken dat het en andere DeFi-projecten floreren.”

Op het moment van schrijven wordt THORChain verhandeld voor $1,41 met een stijging van bijna 7% ten opzichte van 24 uur geleden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!