Wat als Elon Dogecoin (DOGE) niet pusht? Bezorgde beleggers trekken massaal richting meer bullish RenQ Finance (RENQ)

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De opkomst van cryptocurrencies is niets anders dan fenomenaal gebleken. Beleggers zijn voortdurend op zoek naar het volgende grote ding om hun inkomsten te optimaliseren. De prijs van Dogecoin (DOGE) is onlangs aanzienlijk beïnvloed door de verklaringen van Elon Musk, waardoor investeerders in paniek raakten. De miljardair tweette echter onlangs dat hij in 2023 verliefd is geworden op het AI-verhaal, net zoals hij ooit verliefd werd op Dogecoin (DOGE), wat zorgen baart onder DOGE-houders. Dus, wat gebeurt er als Elon Musk Dogecoin (DOGE) niet meer pusht? Zal de prijs van Dogecoin (DOGE) dalen, en waar zullen bezorgde beleggers zich wenden? Het antwoord zou RenQ Finance (RENQ) kunnen zijn, een cryptocurrency met een unieke focus op gedecentraliseerde financiering (DeFi) die aan populariteit wint bij investeerders.

Een geschiedenis van de tweets van Elon Musk en hun impact op de prijs van DOGE

Elon Musk noemde Dogecoin (DOGE) voor het eerst op Twitter in april 2019, toen hij gekscherend accepteerde om de CEO van Dogecoin (DOGE) te worden na het winnen van een peiling die werd gehouden door het officiële account van de munt. Deze tweet veroorzaakte binnen enkele dagen een piek in de prijs van DOGE van $0,002 naar $0,004.

Sindsdien heeft Musk verschillende keren over Dogecoin (DOGE) getweet, waarbij hij vaak memes of humoristische verwijzingen gebruikte om zijn bewondering voor de munt uit te drukken. In juli 2020 antwoordde hij bijvoorbeeld op een gebruiker die om bitcoin vroeg: “Pardon, ik verkoop alleen Doge!”

In februari 2021 plaatste hij een reeks tweets waarin hij Dogecoin (DOGE) prees als “de crypto van het volk” en waarin hij memes deelde waarin hij en Dogecoin (DOGE) in verschillende scenario’s te zien waren. Hij onthulde ook dat hij wat Dogecoin (DOGE) had gekocht voor zijn zoon X Æ A-12.

Deze tweets hadden een enorm effect op de prijs van Dogecoin (DOGE). De prijs bereikte op 9 februari 2021 een recordhoogte van $0,08. Dat betekent dat Dogecoin (DOGE) met 4.000% is gestegen sinds de eerste tweet van Musk in april 2019.

Waarom RenQ Finance (RENQ)? Beoordeling van het investeringspotentieel van RENQ

RenQ Finance (RENQ) is een gedecentraliseerd platform dat een uniforme oplossing biedt voor alle soorten handelaren in de DeFi-wereld. RenQ Finance (RENQ) heeft tot doel alle geïsoleerde blockchains met elkaar te verbinden en een cross-chain asset-uitwisselingsnetwerk op te zetten, dat alle noodzakelijke onderliggende ondersteuning biedt voor het DeFi-ecosysteem. Het native token van RenQ Finance, $RENQ, wordt gebruikt voor governance, vergoedingen, staken en beloningen op het platform.

Door directe handel mogelijk te maken met hun portemonnee-app, probeert RenQ Finance (RENQ) gedecentraliseerde training te verbeteren. RenQ Finance (RENQ) zal een hybride infrastructuurbenadering gebruiken, waarbij on-chain en off-chain worden gecombineerd in plaats van het AMM-paradigma (Automated Market Makers).

RenQ Finance (RENQ) biedt de DeFi-gemeenschap institutionele, vloeiende en slipvrije handel in deze aanpak. Hierdoor zal RenQ een zeer hoge transactiesnelheid behalen. De transacties zullen worden uitgevoerd met behulp van het off-chain orderboek.

Met RenQ Finance (RENQ) kunnen gebruikers hun favoriete crypto-activa verhandelen in verschillende ketens, zoals Ethereum, Binance Smart Chain en Polygon. RenQ Finance (RENQ) verkrijgt zijn liquiditeit van verschillende beurzen en kan een enkele handelstransactie verdelen over meerdere DEX’s om de meest concurrerende prijzen te verkrijgen.

RenQ Finance (RENQ) wint aan populariteit vanwege de innovatieve benadering van het oplossen van het interoperabiliteitsprobleem van het DeFi-ecosysteem. Het is te zien geweest in verschillende media zoals Crypto News Flash, Bitcoin Bazis en The Cryptonomist. Het heeft ook een grote en actieve gemeenschap van supporters aangetrokken op sociale mediaplatforms zoals Twitter, Telegram en Discord.

RenQ Finance (RENQ) heeft een totale voorraad van 1 miljard $RENQ-tokens, waarvan 50% is bestemd voor openbare verkoop. De openbare verkoop is aan de gang, waar gebruikers $RENQ-tokens kunnen kopen met ETH of BNB tegen een vaste prijs van $0,01. De voorverkoop stopt zodra alle 500 miljoen tokens zijn verkocht. RenQ Finance (RENQ) zal mogelijk kunnen stijgen na de voorverkoop en heeft het de potentie om tegen het einde van 2023 met meer dan 75x te stijgen. Bovendien voorspellen marktanalisten een prijsbereik van $10 tot $15 tijdens de bull run van 2024-25. Schrijf u vandaag nog in voor de voorverkoop om uw portfolio een boost te geven.

Klik hier om RenQ Finance (RENQ) tokens te kopen.

Bezoek de onderstaande links voor meer informatie over RenQ Finance (RENQ):

Website: https://renq.io
Whitepaper: https://renq.io/whitepaper.pdf

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!