RenQ Finance en Optimism zijn booming in 2023

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Twee cryptomunten vielen op terwijl de algehele cryptomarkt zich in 2023 herstelt. Deze twee holdings, RenQ Finance (RENQ) en Optimism (OP), behoren tot de top crypto-keuzes voor de meeste beleggers, en beide blijven winst boeken. Er is zelfs voorspeld dat RenQ (RENQ) Finance tot 100x rendement zal genereren door marktexperts.

RenQ Finance (RENQ) is een nieuwkomer op de markt die de DeFi-markt heeft overgenomen met als doel een revolutie teweeg te brengen in de handel. Het is een geavanceerde multi-chain niet-bewarende gedecentraliseerde beurs die DeFi-handel naar een hoger niveau tilt door gebruikers een directe handelsoptie aan te bieden via de RenQ-portemonnee-app. RenQ Finance (RENQ) is erin geslaagd om een ​​sterke sociale aanwezigheid af te dwingen, meer dan $3 miljoen op te halen in twee fasen van de voorverkoop en ondanks de kinderschoenen de ene na de andere recordhoogte te behalen.

Optimism (OP) is één van de top layer-2-netwerken die het Ethereum-netwerk opschalen. Optimisme (OP) heeft zich vanaf het begin ook gevestigd als een waardevolle investering. In dit artikel gaan we dieper in op de hausse van RenQ Finance en Optimism, en waarom deze twee crypto-activa uw crypto-portfolio in 2023 ten goede zouden komen.

Wat maakt Optimism (OP) uniek?

Optimism (OP) is een Ethereum layer-2 netwerkextensie gemaakt door ontwikkelaars voor ontwikkelaars. Gebruikers en ontwikkelaars kunnen Optimism (OP) gebruiken om snellere en goedkopere transacties mogelijk te maken door gebruik te maken van de sterke beveiliging van Ethereum. Het OP-token is het oorspronkelijke token van Optimism en kan worden verhandeld op de belangrijkste cryptocurrency-uitwisselingen. Optimism (OP) schaalt Ethereum met behulp van een EVM-equivalente architectuur (ETH). Naast interactie met DeFi-applicaties, stelt Optimism (OP) je in staat om veel van dezelfde dingen te doen als het Ethereum-netwerk, maar tot 10 keer goedkoper, inclusief kopen, verkopen, verzamelen en munt NFT’s.

Optimism (OP) onderscheidt zich als meer dan alleen blockchain-technologie. Optimisme (OP) bestaat uit gemeenschappen die samenwerken om publieke goederen te belonen en een duurzame toekomst voor Ethereum op te bouwen. Optimism (OP) is, in tegenstelling tot de meeste andere rollups, een open-sourceplatform. De code voor Optimism is ook MIT-gelicentieerd. Toch werkt alles hetzelfde op Optimism (OP) als op Ethereum (ETH), waardoor ontwikkelaars projecten kunnen implementeren zonder nieuwe programmeertalen te leren of code te herschrijven. Optimism (OP) is de meest gevorkte rollup en heeft een grote gemeenschap van ontwikkelaars, bouwers en liefhebbers van cryptocurrency.

Volgens de algoritmische voorspelling van Wallet Investor kan de prijs van Optimism op 7 maart 2024 $4,32 bereiken en over vijf jaar worden verhandeld tegen iets minder dan $12,01.

Waarom RenQ Finance (RENQ) kopen

Het RenQ Finance (RENQ)-platform verbindt geïsoleerde blockchain-netwerken met een cross-chain asset-uitwisselingsnetwerk en biedt tegelijkertijd alle onderliggende ondersteuning van het ecosysteem.

RenQ Finance is gebouwd op een interoperabel blockchain-netwerk, waardoor een naadloze overdracht van activa met andere blockchains mogelijk is. Het platform geeft ook prioriteit aan schaalbaarheid, waardoor gebruikers eenvoudige, snelle, betrouwbare en veilige transacties kunnen uitvoeren over meerdere blockchains.

>>>>> KOOP RENQ TOKENS HIER <<<<<

In tegenstelling tot traditionele financiële systemen houdt RenQ Finance (RENQ) gebruikers te allen tijde de controle over hun activa, waardoor er geen tussenpersoon nodig is. Deze benadering van zelfbewaring maakt handelen betrouwbaarder en veiliger. Bovendien voegt RenQ Finance (RENQ) een extra beveiligingslaag toe om de maximale veiligheid van gebruikersfondsen te garanderen door optionele tweefactorauthenticatie (2FA) aan te bieden. De 2FA beschermt de seed-/privésleutels van gebruikers, zodat alleen de eigenaar van het apparaat toegang heeft tot de portemonnee.

RenQ Finance biedt een verscheidenheid aan DeFi-services via de RenQ-portemonnee, waaronder ruilen, landbouw, mijnbouw, uitzetten, uitlenen en lenen. RenQ Finance (RENQ) ondersteunt ook de ontwikkeling van nieuwe activaklassen die zijn afgeleid van op blockchain gebaseerde activa, zoals derivaten en margetransacties. Hierdoor kunnen gebruikers hun portefeuillerisico beter beheren en nieuwe investeringsmogelijkheden verkennen.

Het RENQ-token wordt momenteel verhandeld tegen $0,030 in de derde fase van zijn voorverkoopcampagne. Deze fase is voor meer dan 60% uitverkocht omdat steeds meer mensen en investeerders massaal naar het protocol komen. Wanneer de harde limiet voor het podium is bereikt, gaat RENQ de vierde ronde in en wordt verhandeld tegen $0,035. Dit gaat door tot de achtste fase, die $0,055 zal zijn. RenQ Finance (RENQ) zal dan na de voorverkoopcampagne op de markt verschijnen. Marktexperts voorspellen kort na de lancering een rally van 75x voorbij het niveau van $1,5 en een prijs tussen $10 en $15 tijdens de marktrally van 2024-25.

Klik hier om RenQ Finance (RENQ) tokens te kopen.

Bezoek de onderstaande links voor meer informatie over RenQ Finance (RENQ):
Website: https://renq.io
Whitepaper: https://renq.io/whitepaper.pdf

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!