Dit is het slechtste scenario voor Bitcoin, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-analist en -handelaar Jason Pizzino heeft onlangs het potentiële pad van de Bitcoin koers op korte termijn voorspeld.

De analist zei dat hoewel hij op de lange termijn optimistisch is over Bitcoin, de koningsmunt op korte termijn met ongeveer 15% zou kunnen dalen van het huidige niveau tot onder de $19.000. Hij tweette:

“Op een iets langere termijn dan de uurgrafiek, op de daggrafiek, hebben we $21.500, we hebben $20.500 [ondersteuningsniveaus] en waarschijnlijk het slechtste scenario rond het midden van $18.000. Dus dit zijn voor mij behoorlijk goede koopmogelijkheden onder de $22.000 …

Over het algemeen is hier voor de macrostructuur niets veranderd. Nog steeds op lange termijn macro bullish. Ja, de korte termijn kan bearish zijn, maar dat is wat er gebeurt tijdens een macrofoto.”

Volgens Pizzino bieden prijzen onder de $22.000 een accumulatiemogelijkheid voor Bitcoin (BTC). Hij gaf het volgende aan:

“Onder de $22.000, zoals ik al een tijdje zeg, tussen die $18.000 en $22.000 is waarschijnlijk een van onze beste koopmogelijkheden.

Het komt misschien pas halverwege de $20.500. Houd daar dus rekening mee als u op zoek bent naar het dollar cost average in Bitcoin op langere termijn.”

De cryptocurrency-analist zei verder dat zijn bullish stelling voor Bitcoin op de lange termijn ongeldig zal worden als de nummer één cryptocurrency onder de $18.500 duikt. Hij sloot af met:

“Op dit moment zitten we in een van die kortere bearish correcties. Hopelijk gaat het zo laag mogelijk en handhaaft het de bullish structuur die, volgens mijn analyse, rond de $18.500 ligt.”