OpenSea kondigt belangrijke updates aan over vergoedingen en royalty’s voor makers

OpenSea, ’s werelds grootste NFT-marktplaats, heeft onlangs grote wijzigingen aangekondigd in vergoedingen en royalty’s voor makers. Dit maakt deel uit van hun voortdurende inspanningen om de gebruikerservaring te verbeteren en een rechtvaardiger platform voor videomakers te creëren.
De eerste stap in dit proces omvat upgrades van de look en feel van profielen en collecties. OpenSea zal de komende weken wijzigingen blijven doorvoeren, met als doel een betere algehele ervaring voor gebruikers te creëren.

Bovendien heeft OpenSea zijn vergoeding voor een beperkte tijd verlaagd tot 0% en is het overgestapt op optionele inkomsten voor makers (min. 0,5%) voor alle transacties op hun platform. Deze stap helpt ervoor te zorgen dat makers eerlijk worden gecompenseerd voor hun werk.

Ten slotte heeft OpenSea het ook gemakkelijker gemaakt om eigendommen te bewerken nadat een NFT is aangemaakt door een eenvoudige knop “Bewerken” op hun platform te introduceren. Hierdoor kunnen gebruikers snel wijzigingen aanbrengen zonder een langdurig proces te hoeven doorlopen.

Over het algemeen tonen deze veranderingen de toewijding van OpenSea aan om zowel kopers als verkopers een rechtvaardige omgeving te bieden. Terwijl ze de komende weken nieuwe functies blijven uitrollen, kunnen we nog meer verbeteringen verwachten waar iedereen die betrokken is bij de NFT-ruimte van zal profiteren.

Meer informatie over OpenSea – de grootste NFT-marktplaats

OpenSea is ’s werelds eerste en grootste web3-marktplaats voor non-fungible tokens (NFT’s) en crypto-verzamelobjecten. Het is een platform waarmee gebruikers NFT’s kunnen bekijken, maken, kopen, verkopen en veilen in een veilige en betrouwbare omgeving. OpenSea biedt een gebruiksvriendelijke interface voor zowel kopers als verkopers om rechtstreeks met elkaar te communiceren.

OpenSea biedt een verscheidenheid aan functies en voordelen die het tot een ideaal platform maken voor het verhandelen van digitale activa. Voor kopers biedt OpenSea toegang tot een brede selectie NFT’s van verschillende blockchains, waaronder Ethereum, Bitcoin, Polygon, BNB Chain, Solana, Arbitrum, Avalanche en meer. Kopers kunnen ook eenvoudig naar specifieke items zoeken met behulp van trefwoorden of categorieën, zoals game-items of digitale kunst. Bovendien biedt OpenSea een veilig betalingssysteem waarmee kopers kunnen betalen met cryptocurrency of fiat-valuta.

Voor verkopers biedt OpenSea een gemakkelijke manier om hun items op de marktplaats te plaatsen. Verkopers kunnen hun eigen prijzen voor hun NFT’s bepalen en kiezen uit verschillende betaalmethoden, waaronder cryptocurrency of fiat-valuta. Bovendien biedt OpenSea tools zoals analyse waarmee verkopers de prestaties van hun aanbiedingen in de loop van de tijd kunnen volgen.

Het platform wint aan populariteit sinds de lancering in 2018. Met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en gekenmerkt door Y Combinator, is OpenSea een leider geworden op het gebied van digitale activa. Het staat ook vermeld op DappRadar als een van de beste marktplaatsen voor crypto-verzamelobjecten.

Op OpenSea kunnen gebruikers een breed scala aan digitale activa vinden, zoals game-items, digitale kunst, virtuele goederen en meer. Ze kunnen ook hun eigen collecties van NFT’s maken of zich aansluiten bij bestaande collecties zoals Shapes Collection, 0xAI Genesis Collection, Censored Boys Syndicate Collection, Bored Ape Yacht Club Collection en Ghost Boy Collection.

Over het algemeen is OpenSea een uitstekend platform voor het kopen en verkopen van NFT’s vanwege het gebruiksgemak en de verscheidenheid aan beschikbare functies. Of u nu digitale middelen zoals game-items of digitale kunstwerken wilt kopen of verkopen, OpenSea biedt een veilige en betrouwbare omgeving die het u gemakkelijk maakt om dit te doen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!