Blockchain games winnen aan populariteit in ontwikkelingslanden, wat Metacade een groot voordeel geeft

Er is geen ontkomen aan de wereldwijde economische onrust. Mensen over de hele wereld hebben gezien dat de inflatie en problemen met de supply chain groter werden, terwijl de wereld langzaam terugkeert naar het nieuwe normaal na de COVID-19-pandemie. Ontwikkelingslanden worden vaak onevenredig zwaar getroffen door de nadelige gevolgen van wereldwijde financiële problemen, maar Web3 biedt een innovatieve manier om sommige van deze problemen te verminderen.

Gedecentraliseerde financiering (DeFi) zorgt voor een revolutie in de manier waarop mensen de financiële wereld ervaren. Een perfect voorbeeld hiervan is GameFi – een fusie van DeFi en gaming. Veel mensen in ontwikkelde landen worden early adopters omdat ze op zoek zijn naar play-to-earn (P2E)-mechanismen om hun inkomen aan te vullen. Dit brengt een enorm voordeel voor onder meer blockchain gaming nieuwkomer Metacade.

Welk voordeel zal de acceptatie van blockchain gaming Metacade opleveren?

De grootste uitdaging van blockchain-games is het opbouwen van een solide gebruikersbestand. De groeiende markt van gamers in ontwikkelingslanden zal Metacade waarschijnlijk een flinke boost geven, gezien de aantrekkingskracht van het Metacade ecosysteem.

Voorspelde stijgingen van de Metacade-tokenprijs zouden veel eerder kunnen worden bereikt vanwege een groei van gebruikers die sneller gaat dan verwacht. In dit geval zullen de vele investeerders die er al in zijn geslaagd om hun MCADE-tokens te bemachtigen tegen de ongelooflijk lage prijzen die beschikbaar zijn in de presale, waarschijnlijk extatisch zijn bij het horen van het nieuws.

Wat is Metacade?

Metacade is een nieuw GameFi-project dat velen in de crypto wereld het hoofd op hol heeft gebracht na de release van hun uitgebreide whitepaper en de enorme golf van activiteit die de Metacade presale heeft gezien, waarbij een oogstrelende $7,6m werd opgehaald in slechts 14 weken sinds de lancering van de presale.

De kern van het geplande Metacade ecosysteem, en een van de best ontvangen componenten van het ecosysteem, is de vlaggenschip play-to-earn (P2E) arcade, die de grootste online gaming arcade ter wereld zal worden.

Gamers die games op het Metacade platform spelen, krijgen daarvoor beloningen. Alle verschillende soorten gaming komen aan bod, van relaxed casual gamen tot meer competitieve gaming voor degenen die naar de top van het klassement van de community willen klimmen.

Beleggers die investeren in crypto zijn gefascineerd door de ongelooflijke waarde van het MCADE-token, aangezien het zal worden gebruikt in het hele ecosysteem van Metacade en investeerders in staat zal stellen om een gestage passieve inkomstenstroom te ontvangen via staking terwijl ze wachten op de prijsstijging.

Hoe hoog kan MCADE stijgen in 2023?

De enorme aandacht voor de Metacade presale toont aan dat het project een enorm potentieel heeft in de ogen van slimme beleggers die investeren in crypto. Met geplande releases in 2023 en tal van andere activiteiten die het bewustzijn zullen vergroten, zal de prijs van MCADE waarschijnlijk op weg zijn naar een geweldig 2023.

Met de groei van gebruikers die professionals in de industrie voorspellen, zou MCADE een enorme toename van de koopvraag kunnen ervaren. Dit wordt verder versterkt door de toenemende aantrekkingskracht voor P2E-gaming over de hele wereld.

Als alles meezit zouden we zeker de prijs van MCADE door de grens van $1 kunnen zien stijgen, wat neerkomt op een opmerkelijke prijsstijging van 50x ten opzichte van de uiteindelijke presale prijs.

Wat zou de prijs van MCADE kunnen bereiken tegen het einde van 2025?

Mocht Metacade het buitengewoon hoge potentieel waarmaken dat beleggers die investeren in crypto hebben voorspeld, dan zou het project tegen het einde van 2025 voorbestemd kunnen zijn voor een ongelooflijke prijsstijging.

Naarmate meer en meer gebruikers online komen, in combinatie met de Bitcoin halving in 2024, waarschijnlijk het begin van de volgende bull run, kunnen we de vraag naar het MCADE-token tot extreem hoge niveaus zien stijgen. Dit zou kunnen betekenen dat met zulke gunstige tokenomics de prijs van MCADE stijgt tot $10 per token, aangezien hiervoor slechts een marktkapitalisatie van $20 miljard nodig zou zijn – minder dan een derde van het hoogste punt ooit bereikt door low-utility-project Dogecoin (DOGE).

Is MCADE een goede keuze voor het investeren in crypto?

De kans die MCADE biedt, zie je niet vaak in de crypto wereld. De overgrote meerderheid van projecten met zo veel potentieel is voor alledaagse investeerders zelden beschikbaar tegen de ongelooflijke korting die in de presale wordt geboden.

Een utility-token kunnen verwerven voor een project dat een duidelijk en weloverwogen plan heeft om de groeiende sector van blockchain gaming te domineren, kan een levensveranderende kans zijn voor degenen die slim genoeg zijn om vroeg in te stappen. Dit betekent dat Metacade niet gewoon een goede keuze is voor het investeren in crypto, maar een buitengewone.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!