Rihanna verkoopt 300 NFT’s die houders royalty’s zal opleveren

Wereldwijde R&B-superster Rihanna en co-producer Deputy zijn samen gaan werken met NFT-platform anotherblock om hun hitsingle aan te bieden, die houders geld op zal leveren in de vorm van royalty’s.

De drievoudig platina plaat “B**ch Better Have My Money” is gisteren live gegaan op het platform. Het totale aantal NFT’s in de collectie is 300, die tevens allemaal al verkocht zijn. Het prijskaartje per stuk was 0,145 ETH (ongeveer $210).

Houders van NFT’s hebben toegang tot 0,0033% van de streaming-royalty’s, wat hen de stimulans geeft om premium streaming aan fans aan te bieden. Een vertegenwoordiger verklaarde het volgende:

“Als fan ontwikkel je een bepaalde gehechtheid aan een artiest of een nummer. Het bezit van een stuk van een nummer kan de manier waarop je erover denkt volledig veranderen. Buiten het streamen of het bijwonen van concerten, creëert het een geheel nieuwe wereld van connectiviteit.”

Rihanna zal op 12 februari de hoofdartiest zijn tijdens het optreden tijdens de rust in het State Farm Stadium in Glendale, Arizona, wat de timing van de NFT-drop opmerkelijk maakt. Op zondag spelen de Philadelphia Eagles tegen de Kansas City Chiefs in een Super Bowl wedstrijd en tijdens de rust betreedt de artiest het veld.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!